ACABA ?!!

 
Sosyetemizin pişti kraliçesi kim diye sorsanız 10 cevabın 9'u Feryal Gülman olur. Bu seferde gül kurusu şahane bir Lanvin ile pişti olacakken başbakanımızın deyimiyle teğet geçivermiş. Az kalsın Audrey Tautou'nun Lanvin kıyafetiyle piştileşeceklermiş.

Feryal hanımın üstündeki bana kesim olarak farklı geldi. Öncelikle etek boyu düşündürücü. Arada az buz farkda yokki etek boyundan uzatılmıştır diyeceğim. Eklemede yapılamıyacağına göre iyi bir dikişçinin elinden çıkma çakmamı desem acaba !!? Yani söz konusu Feryal Gülman olunca öyle hemen telaffuzda edilemiyorki çakma lafı ??!!

Yorumlar

  1. Feryal hanimin boyu o mankenden kisa oldugu için etek boyu daha uzun durmus bence, birde elbisenin bel bolumundeki detaylari duzlestirmis anlasilan. çakma oldugunu sanmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. farkındaysanız modelin eteğinin üzerinde de bir kıvrım var ama Feryal Gülman'ın eteğinde yok bence o kıvrımı açtırdığı için uzamıştır boyu.Terzisine aynısını yaptırıcağı düşünmüyorum...

    YanıtlaSil
  3. ama bu kıyafet gerçek anlamda mini bi kıyafet. yani modelin boyu uzunda ondan görünüyo değil kıyafet mini. o mini nasıl dizboyuna indi o düşündürücü :) maksiyi mini yapabilirsin anlarım ama miniyi bu denli maksi yapamazsın.

    YanıtlaSil
  4. elbisenin defile modeli üzerinde daha hareketli durması için oynama yapılmış.

    YanıtlaSil
  5. INSTYLE COM DA 30/04/2010 TARİHLİ LOOK OF THE DAY DE NATALIE PORTMAN AYNI ELBİSEYİ GİYMİŞ.GERÇEKTEN KAFA KARIŞTIRICI.....SEVGİLER

    YanıtlaSil
  6. yok aynı elbise değiller. portmanınki aynı koleksiyondan farklı bi model.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.