2010 MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ - Şıklar ve Rüküşler

Aslında bizim ödüllerdeki facia görüntülerden sonra herkes şık benim için :) Ancak detaylara inersek kusurlar kendini göstermeye başlıyor.

Gecenin en şıkları Scarlett Johansson ile Jessica Biel. Scarlett'in o kendine has balık etliliği gitmiş sıradan bir güzel oluvermiş. Halbuki eski haliyle çok daha güzel çok daha dişiydi. Ama şıklığı yerinde. Dolce&Gabbana dantel straples kıyafeti çok yakışmış.

Jessica Biel'in Giambattista Valli kıyafeti şahane. Siyah beyaza kondurulan pembe bir fiyongun bu kadar kibar duracağını tahmin etmezdim. Saçlarını omuza bırakması ve hafif makyajıyla Biel son derece şık.

Gelelim rüküşlere..Üstüne ne giyerse giysin köü göstermekte son derece başarılı olan Christina Aguilera'nın Versace kıyafeti aslında son derece şık. Ama işte giyenin önemi burda belli oluyor. Feci renkteki sarı saçları, son derece koyu makyajı ve demode YSL ile kırmızı halıların her daim rüküşü.

Katy Perry'de bir diğer katillerden. Bu şahane Zuhair Murad kıyafet Kate Bosworth'da nasılda güzel dururdu. Perry sadece kıyafetin güzelliğini öldürmekle kalmamış, taktığı iğrenç perukla bacaklarınında güzelliğini arka plana itmiş.

Lindsay Lohan'ı yaşını çok fazla gösteren bir kıyafetle görüyoruz.

Yorumlar

  1. ay nasıl katılıyorum her bir cumlesine anlatamam ki ben de yazmistim zaten bir versace bile bazen yetmiyor yetemiyooor!
    Katy Perry Sirinler'in yeni cekilecek filminde Sirine'yi oynayacak miymis, sslendirecek miymis neyse iste sanirim bu sekilde havaya girmeye calisti pelincim:/

    YanıtlaSil
  2. a o zaman tam yerinde olmuş peruk :)

    YanıtlaSil
  3. Jessica Biel'i tek geçerim. Nasılda zarif olmuş öyle :)

    YanıtlaSil
  4. ya bu lindsay e biri bişiler desin lütfen bu göz makyajı insanı çekici kılmaz kılamaz!

    YanıtlaSil
  5. Bizde ki kral tv müzik ödülleri gibiydi bence herkes bu kadarmı rüküş olur! Ben Jessica Biel'ı da beğenemediim..
    http://melikeg.blogspot.com/2010/06/mtv-movie-awards-2010un-sasrmslar.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.