IFW DEFİLE LİSTESİ BELLİ OLDU !

 
25-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan İFW'de defile yapacak olan tasarımcılar belli oldu. Defileler 12 solo ve 2 karma olmak üzere gerçekleşecek.

Solo defilelerde geçtiğimiz edisyonlarda yer alan Bahar Korçan, Gamze Saraçoğlu, Özlem Süer, Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi ve Deniz Mercan'ın yanı sıra bu sene Atıl Kutoğlu da katılıyor. Ezra+Tuba'nın ise ismi listede yer almadı. Söylentiler arasında ismi geçen Bora Aksu ve Dice Kayek ise listede yer almayan diğer isimler.

Ayrıca daha önce karma defilelerde yer alan Simay Bülbül, Özgür Masur, Özlem Kaya ve Günseli Türkay da bu kez solo defile yapacak isimlerden oldu.

Karma defilede ise Gül Ağış, Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğan'ın yanı sıra ilk kez Niyazi Erdoğan, Tuvana Büyükçınar, Rana-Berna Canok ve Nejla Güvenç podyum heyecanı yaşayacak. İki edisyonda karma defileye giren Müge Ersin ise listede yer almadı.

Bu sene İFW'de ayrıca dünyanın önde gelen fuar şirketlerinden IGEDO'nun desteğiyle Collection Premiere İstanbul Fuarı da gerçekleşecek.

Kaynak : Barış Çakmakçı/VOGUE

Yorumlar

  1. dün Müge Ersin'in tasarımlarının özgünlüğüyle ilgili bir yazı yazmıştım. Sevindim açıkçası katılmamasına ;)

    YanıtlaSil
  2. Her önüne gelen modacı oluyor. Bence bu isimler arasında tek gerçek modacı var o da Bora Aksu. Diğerleri direk terzi. Bence Bora Aksu katılmamalıydı. Hele Atıl Kutoğlu'nun koleksiyonundaki o sıradanlık neydi??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.