1 TULUM 2 STİL

 
Hep Hollywood yıldızlarıyla pişti olunacak değil ya.. Bu seferde genç yıldızlarımızdan Atiye, Elele dergisi çekimlerinde Etel Baler ile pişti olmuş. Burçak Ertem imzalı nar kırmızısı tulum sıradışı kesimiyle dikkat çekici.

Etel Baler tulumun enerjik havasını aksesuarlarla boğarken, Atiye dupduru güzelliği ve sade tarzıyla şahane görünüyor.

Yorumlar

  1. etel baler ne zevksiz bir kadın ya 0 beden hiç beğenmiyorum giydiği hiçbirşeyi adam gibi kombine edemiyor

    YanıtlaSil
  2. etel baler aslında trendleri yakından takip eden sosyetiklerimizden en hit parçaları ilk önce onda bulabiliyoruz ama kombinlemesi yok.sen git en iyi parçaları al ama üstünde güzel kombinleyeme ilginç:)

    YanıtlaSil
  3. Etel Baler'i bu kıyafetle OK dergisinde görmüştüm...Takıları ile kıyafeti denk düşmemiş diye düşünmüştüm.Atiyenin kıyafeti taşıyışına ise bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. ben bu atiyeyi her zaman için hadiseden daha iyi buldum.ikisinin de müziğini pek dinlemem ama gördüğümde ekranda bakıyorum.ikiside aynı zmanda çıktı.ama nedense hadise daha bir ön planda tutuldu.tabi tamamen bir pazarlama harikası kendisi.azıcıkda şirinlik yapınca türk halkı için tamam oluyor.aslında dans bile edemiyor hadise.ama atiyenin havası daha farklı.belki de melez olmasından kaynaklanan bir durumdur.hadise ne de olsa 2. nesil bir göçmen.

    bu kıyafeti ise bence de atiye daha iyi taşımış...zaten etel balerin bu 0 bedeni ile yan kaburga dekoltesi pek iyi durmuyor.

    YanıtlaSil
  5. atiye konusunda duygularıma tercüman olmuşun tüm dediklerine katılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. etel balerin şaşkın yüz ifadesi ve gereğinden fazla dolgun yanak-dudakları zaten elbiseyi öldüren etkelnerin başında geliyor..
    atiye diyorum kesinlikle:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.