TEŞEKKÜRLER VOGUE ve VİCTORİA !!

 
Cumartesi günü alışveriş yapmak için Migros'a giriyorum ve paat diye kapağında Victoria Beckham olan Vogue Türkiye ile karşılaşıyorum. Facebook sayfasında derginin çıkacağını ilan etmişlerdi ama genelde hangi gün çıkacağını önceden ilan ederlerdi. Bu kez süpriz oldu. Türk kahvemi yapıyorum ve sevgili Vogue'umla kutsal aşk saatlerime başlıyorum. Okumam bitincede Victoria Beckham'lı kapağı scan edip bloguma Vogue'a teşekkür yazımı yazıyorum. Nede olsa Vogue Türkiye'nin dünya çapında ses getireceği ilk sayı olacaktı.

Aradan bir süre geçiyor. iPhone'uma deli gibi mailler yağmaya başlıyor. Dünyanın her yerinden Victoria fanları diğer resimleride scan etmem için ricada bulunuyor. Vogue Türkiye ise belli ki tatlı bir haftasonu yaşıyor. Zira bu kadar önemli bir kapak sonrası Facebook sayfasıda resmi siteside hala yenilenmiyor. İş başa düştü diyorum ve diğer resimleride scan ediyorum.

Victoria resimleri moda blogları ve forumlardada yayınlandıktan sonra benim scanlerim birden bire bütün magazin sitelerinin haberlerinde baş rol oynamaya başlıyor. Resimleri etiketlediğim için hangisinin benimki olduğu rahatlıkla anlaşılıyor. İş o kadar enteresan bir hal alıyor ki Vogue İtalya bile haberinde benim resimlerimi kullanıyor. :))

Bir anda tuhaf bir şöhret yaşıyordum :) Benim scan ettiğim tüm resimler dünya basınındaydı !!

Peki Vogue Türkiye ? Pazartesi günü sitesini yenileyen Vogue Türkiye bu curcunaya 2 gün geç başlamış oluyor. Onur Baştürk Hürriyet'de ki köşesinde Ağustos kapağında Victoria Beckham olacağını haftalar önce duyurmuştu. Dolayısıyla Victoria fanları ve moda forumları alert durumdaydı. Vogue Türkiye'nin mini tatili sayesinde bende tuhafmı tuhaf eğlencelimi eğlenceli bir celebrity oluveriyorum :)

Bugün benim scanleri kimlerin yayınladığına bir bakayım dedim..Buyrun bunlardan bazıları.. Victoria Beckham + Vogue Turkey'in google sayısı 998 bin olunca bunlar sadece uzuuuuun bir kumsalda bir avuç kum olsa gerek !

Szi seviyorum Vogue ve Victoria ! (Bir daha Victoria'ya laf eden karşısında beni bulacak benden söylemesi :))

Yorumlar

  1. inanmıyorum! bomba olmuş bu olay cidden pelincim, tebrikler:) scan edip post yapmak ayrı bi zevk ama, baksana ben de yaptım:) http://ses-seda.blogspot.com/2010/07/fashion-is-not-simply-matter-of-clothes.html

    YanıtlaSil
  2. bravo valla:)

    YanıtlaSil
  3. gercekten ınanılmazsın... butun dunya resmen senı kaynak olarak kullandı...

    YanıtlaSil
  4. pelincim resmen "literatur"e gecmis bi hatunsun bravo diyorum bravooooooooooooo!

    YanıtlaSil
  5. hihihihi hepinizi öpüyorum canlarım :)

    YanıtlaSil
  6. Bravo!
    Bende senin resimlerini kullandim.
    GlamBeckhamin websitesinle beraber calisip ingilizce reportag yazdım.

    Türk modası icin inanılmaz bir adım!
    Ayrıca Victoria Beckhamin hayranıyım. Benim icinde büyük süpriz oldu Türk VOGUE magazini görünce...

    Su anda Türkiyedeyim, yakında geri Almanyaya dönecegim.

    Tekrar cok tesekkürler!
    Umarım Victoria daha sık gelir Türkiyeye.

    <3

    YanıtlaSil
  7. Okumak istersen :)

    http://pdfcast.org/pdf/victoria-beckham-vogue-turkey-august-2010-1

    İyi günler!

    YanıtlaSil
  8. bahar dün okudum ellerine sağlık. benim vaktim olmadı hiç tercüme etmeye. ne kadar mutlu etmişin Victoria fanlarını :)

    artık hep victoria kalibresinde isimler istiyorum kapakta. demekki istense pekala olabiliyor. ama bu seferki istanbul'a gelsin benim memleketimin dekorlarıyla pozlarını versin. Londra amerika ne iş diyecam ama bunada şükür..insanoğlu hakkaten açgözlü :)

    YanıtlaSil
  9. haydi bakalım bir de buraya bak...ben gördüm şoke oldum.kosskocaaaa fashionising de seni kaynak olarak kullanmış ama terbiyesizler bir link bile vermemişler. Allah aşkına şunlara mail atsana kaynağını göstersinler bedavadan konmuşlar resmen..
    http://www.fashionising.com/pictures/s--Victoria-Beckham-Vogue-Turkey-August-2010-7308-1.html

    YanıtlaSil
  10. Nerden aldığını bilemeyiz ki. 1 tane bile site varsa kaynak göstermeyen almaya yeter. Hem damga olunca zaten cogu bir dahada yazmıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.