NAFTALİN KOKAN BİR PİŞTİ

 
Sabah gazetesinden Bülent Cankurt bugünkü köşesinde öve öve bitirememiş Nevbahar Koç'un bu kıyafetini. Haklıdır. Ne de olsa hanımefendi istikrarlı rüküşlerden olduğu için düzgün bir kıyafetle görünce bu fırsatı kaçırmımayım demiş olmalı :)

Nevbahar Koç'un kıyafeti Donna Karan'ın 2008 Resort serisinden. Ve Victoria Beckham tarafından 2008 yılının şubat ayında giyildi.

Hani 2.5 sene önceki koleksiyonu giymeye değer bir kıyafetde değil. Ne işçilik ne de sıradışı bir özelliği var.

Nevbahar Koç'un bu kıyafeti yeni almış olmasıda imkansız. Ya çok evvelden aldı ama giymesi bir türlü nasip olmadı ya da bir kıyafeti tekrar tekrar giyen gerçek tutumlulardan.

Kaynak : Sabah/Günaydın

Yorumlar

  1. Allah Allah, zevksizlik bende mi anlamadım ama NK'da hiç güzel görünmüyor bu kıyafet, ne güzel diyebilirim ne de şık, etek boyu da fecaat diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Yok yok bi sorunun yok haklisin :)) NK hep rukustur ama nedense medya bayılır övmeye. Bunun bir diğer orneginide son günlerde happily nin sahibinde yasıyoruz.bariz kotu giyinen bir kadini sisire sisire zorla moda ikonu yaptılar. Daha neler gorecaz bakalim :)

    YanıtlaSil
  3. hakikaten nedir bu ayşe kucuroğlu modası. o sapsarı dişler ve korkunç kıyafetlerle ne kadar dayanabilir midemiz?
    NK'a girmiyorum bile... ailenin tek korkunç giyinen şahsiyeti. arada bir el verseler de öğrense giyinmeyi bari. hayır onca arkadaşı var, onca insan görüyor ve enteresandır hala giyinemiyor. bir ceket-pantalon takım al bari doğru düzgün onu giy. nedir bu yani?

    YanıtlaSil
  4. şahsen Ali Koç'a yakıştıramıyorum. E ne de olsa oda bizim John Jr. Kennedy'miz (aman kaderleri aynı olmasın inşallah). Koç gibi son derece kaliteli bir aile söz konusuysa doğal olarak beklentilerde ona paralel oluyor. NK ne yazıkki hala o frekansı tutturamadı. Ama ümitliyim bigün olacak :)

    YanıtlaSil
  5. AK olayına girmiyorum bile. sanki İstanbul'da açılan tek kafeymiş gibi bir PR yaptılar. Nereye baksam AK. helal olsun valla.

    Giyim zevki son derece kötü. Zaten artık kıyafetin iyi yada kötü olmasına bakılmıyor. farklı bir tarzının olması yetiyor. felaket olsa bile prim yapabiliyor.

    YanıtlaSil
  6. Bugünkü Günaydın'da Bülent Cankurt haberinizi kaynak göstermeden kullanmış malesef : http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/cankurt/2010/07/22/iki_yil_onceki_kiyafetle_pisti_oldu

    YanıtlaSil
  7. evet melek alaçatı haberinde tartışoyoduk bunu :(

    teşekkrler haber verdiğin için.

    YanıtlaSil
  8. ben olayı çözdüm zaten. Pelin çok daha eğitimli ve zevkli ayrıca entelektüel melekeleri çok daha yüksek olmasına rağmen o gazeteden ve dergisinden maaş almadan bize amme hizmetinde bulunuyor :) ciddiyim... Bülent Cankurt'un o sevimsiz suratını göreceğime Pelin'i görmeyi bin kat yeğlerim :)

    YanıtlaSil
  9. canımmm :) çok teşekkürler bu gurur okşayıcı iltifatlar için :)

    YanıtlaSil
  10. sevgili Duru ve Bülent Cankurt arasındaki ilginç düelloyu burdan takip edebilirsiniz.

    http://modavesosyete.blogspot.com/2010/07/alacati-zamani.html

    sevgili Durucum BC cevabını hayretler içinde okudum. isim verdiği sitede araştırma yapmak için zaten giyen kişiyi yada elbisenin ID sini bilmelisinki anca bulabilisin. ikisinden birini bilmeden zaten neyi araştırabilirki.

    blog yazarlığı konusuna değinmen ise ayrıca hoş olmuş. artık çağ iletişim çağı. kimse kimseyi aptal yerine koyamıyor. bir tıkla herşey gözünüzn önündedir.

    üstelik ne olursa olsun sen bir okuyucususun ve bir ithamda bulunuyorsun. keşke savunmasındaki hitabı agresif olmasaymış. kendisine yakıştıramadım doğrusu.

    bu manidar tepkin için ayrıca teşekkür ederim Duru'cum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.