ATIL KUTOĞLUseverler - II

 
Başkasında facia görünecek bir kombinasyonu Ece Sükan başarıyla taşıyor. Kemer ve kolye detayları fazla olsada yinede çok hoş.

Sinem Güven fazla siyah fazla bir hanım hanım. Ne yazıkki bizim eski mankenlerimiz hep böyle oluyor. Evlenip çocuk yaptımı hepsi birer ağır abla pozlarında. Nerde o eski cıvıl cıvıl Sinem Güven.

Tuba Ünsal Milla Jovovich havalarında. Hamile bir kadın için fazla fetiş fazla rock fazla..fazla işte !

Deniz Akkaya vermek istediği mesajı başarıyla vermiş. Ben bebeğimi hala anne sütüyle besliyorum. Aksi taktirde o dolgun ve olgun memeler bu kadar açılmak istenmezdi.

Türkiye'nin yegane normal doğum yapan muhteşem ötesi annesi Demet Şener'in üstündeki bir Atıl Kutoğlu. Tam tarzına uygun bir seçim.

Esra Oflaz Güvenkaya her zamanki klasik çizgisinde. Gerçi tokası fazla kaçmış ama rahatsız edici değil. Şebnem Çapa'ya olan kıskançlığım hat safhada. Kendisi 51 yaşında ama bir vücut var 21likleri utandırır. Çapa ile aynı havuza gittiğimden yakından inceleyebildim :) Yok anacım hatunda bir selülit bile göremedim. Uzun zamandır kendisine bir süikast planı düşünüyorumda bir türlü bulamıyorum :))

Feryal Gülman olmadan olurmu hiç ? Saçları, makyajı ve kıyafeti bir bütün olarak çok hoş görünüyor. Hırkasına bayıldım.

Bennu Gerede ve kolonisinin yeni reisi yine rock chicler. Bennu Gerede' yi çok beğeniyorum. Eski mahallemde seyretmekten en keyif aldığım isimdi. Çocuklarıyla etrafına o kadar güzel bir enerji yayıyorki o an hemen anında gebe kalıp beşiz doğurmak istiyorsunuz. :) Bünyeye zararlılardan :)

Gülse Birsel her zamanki yalın çizgisini ince zevkiyle harmanlamış. Sarı stilettolar şahane !

Selin İmer'in üstündeki herşey marka ! Gucci, Prada vs. O kadar markaki yine kaybolmuş yine görülmüyor.

Ahhh Martha Ahhhhh!!! İyiki gitmedin Martha Graeff ! Bir süredir alemin karda yürüyüpde izini belli etmeyen yegane isimlerin başında gelen Alican Ulusoy ile berabermiş. Hayırlı uğurlu olsun..O olmasada kalsın gitmesin bir yere. Böyle bir güzellik Brezilya kanı taşıyor olsada memleketim sınırları içinde kalmalı ! Öyle bir güzelliği ve havası varki hatun alenen ben güzelim seksiyim ve burdaki herkesi çiğ çiğ yerim diyor.

Yorumlar

  1. Bende fotoğrafları Jetset'te görür görmez Martha Graeff'e takıldım kaldım. Böyle bir güzellik yok. Martha Graeff bir Özlem Önal iki benim için. Hani güzel var, "güzel var" derler ya, işte bu iki afet o ikinci kategoriye giriyorlar. Sadece kendilerine baktırmakla kalmıyorlar, aynı zamanda nefes kesiyorlar. Bayıldım bende. Sadece boynundaki üç haç biraz fazla göz tırmaladı o kadar. Sanki bir tanesi de yetermiş diye düşünüyorum çünkü boyutları baya büyük. :)

    Tuğba Ünsal çok seksi. Aslında yorumuna katılıyorum, hamile bir kadına göre "biraz fazla" ama yinede çok güzel. Özellikle Christian Louboutin Engin Spikes'ları (yanılmıyorsam) ve Chanel'i tam bir şaheser. :)

    Gülse Birsel çok şık, çok zarif, ve çok asil. Aslında etkinliğe uygun giyinen tek isim o olmuş sanki. Çok severim kendisini. :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. tuba ünsal yorumuna katılmıyorum,hamile ama eski tuba,çok yakışmış,hamile kalınca ya da anne olunca çizgisini değiştirenlere sinir oluyorum;)
    sinem için tam öğretmen havasında bir seçim
    demet'in elbisesini beğenmedim.
    feryal g. harika

    YanıtlaSil
  3. bende sinir olurum öylelerine ama hamilelikte feci klasik bir kadınım huyum kurusun :)

    YanıtlaSil
  4. deniz akkaya bana madonna'nın "like a prayer" klibindeki halini anımsattı.. maşallah diyeyim.

    YanıtlaSil
  5. Ben de önce Tuğba'nın Engin Spikes'larına hayran hayran bakarken Martha Graeff'i görünce donakaldım:)
    İnanılmaz bi asilliği var.

    Yalnız Tuğba Ünsal karnı belli olmasın diye korse takıyormuş. Bunu duyduğumdan beri çok sinir oluyorum.

    YanıtlaSil
  6. Bu dediğine inanmak istemiyorum lastik pabuç:(( sokdayim su an ! Yanılmıyorsam 6 aydan fazla ve korse ha!!! Vah vah vah

    YanıtlaSil
  7. Korse haberi yalanmış. Tuba hanım twitter hesabında yalanladı bu olayı. Neden basın bu kadar uğraşıyor Tuba Ünsal'la hiç anlamıyorum. Hamileliği ilk ortaya çıktığı zamanda her hafta ultrasona giriyor diye haber yapmışlardı. Halbuki 4 ayda sadece 1 veya 2 defa girdiğini söyledi. Laf olsun torba dolsun misali. :)

    derya

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.