HAYALİMDEKİ EV !

 
Ama bu evi New York'da değilde mümkünse Nişantaşı'nda alayım. Ya da İstanbul'un en çirkin ve gereksiz binası Ritz Oteli'nin penthousunda olsun hem köprüyü hemde eski İstanbul'u görsün. Ha birde mümkünse 10 milyon dolarcık değilde bütçemize uygun oluversin.

Ev Nicole Kidman ve eşinin yeni evleri. New York Manhattan'da. En dikkat çekici özelliği evin aldığı ışık. Aslında sadece 3 odaya sahip bir daire. En sıradışı özelliği ise özel bir asansör sitemine sahip garajı. İsterseniz 10. katta oturun arabanız hemen yan odada.

Evin yüksek tavanlarına bayıldım. Bir evde en zayıf olduğum nokta kütüphanedir. Ev sahibinin tüm karakterini raflara 5 dakika bakmakla anlayabiliriniz. Kütüphanesiz bir ev hayal dahi edemem. Ama bu evdeki hayallerimin bile ötesinde. Gerçi ben aksesuar rafları yerine daha fazla kitaba yer verirdim.

Yalınlığın ve bej/sarı rengin uyum huzur verici. Kocasını bilmem etmem ama Nicole Kidman'cığıma bu güzel evde güzel ve mutlu bir hayat dilerim.

Yorumlar

  1. aaa Nicole'cüm kocasıyla taşrada yaşamıyor muydu, nashville mi ne öyle bir yerde? Fakat bu NY manzaralı muhteşem daireden insanın çıkası gelmez. Dediğin gibi kitaplığı biraz daha doldurduk mu tamam, muhteşem bir daire.Hayran kaldım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.