IFW - KOZA GENÇLİĞİ

 

İstanbul Moda Akademisi ve ELLE Türkiye’nin işbirliğiyle gerçekleşen KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın bu seneki finalistleri belirlendi. Hazır Giyim Kategorisi’nde Nil Kandemir, Burçak Ceylan ve Esra Ayşe Akkaya oldu. Deri Kategorisi’nde ise Meltem Özbek ve Özgür Fırat dereceye girdi.

IFW çerçevesinde ülkemize davet ettiğimiz bir diğer ünlü tenisten başka her mesleği yapan Anna Kournikova. Memleketimin abazaları için ideal bir seçim olsada benim için modayla zerre kadar alakası olmayan gereksiz bir isim. Üstelik 20 bin dolar vermişiz. Düşünün artık sadece 20 bin dolarlık bir ünlü. Bu kadarmı aciziz Allahım !!

Anna'nın geldi geliyor diye çarşaf çarşaf reklamı yapılacağına gerçek anlamda bir moda insanı ve ikon olan Anna Piaggi'den sadece moda dergi ve blogların bahsetmesi bir diğer talihsizlik.

Anna'nın bu pozu çok şükür geçen seneki ağır abilerimizin Meg Ryan'lı kurdela merasimine benzememiş. Anna'nın deri büstiyeri çok şık. Keşke altına saten mini etek yerine daha bir gözalıcı ve şık birşey giyseymiş. Üstünde eğreti bir hava var. Umarım büstiyer genç yeteneklerimizden birine aittir. Gerçekten çok hoş.

Davetlilere gelirsek. Her zamanki takım diyebiliriz. Feryal Gülman düğüne gider gibi ağır giyinmiş. Bu senenin en modası fırfırı Bülent Ersoyvari şekilde kullanmış. Fazlasıda göz yoruyor. Bunun yanısıra saç ve makyajdaki ustalığı olağanüstü.

Siren Ertan Çarmıklı Hermes Pochette'i tam açıdan görünsün diye usturuplu poz vermiş. Kimbilir ayna karşısında ne çok antreman yapmıştır :)

Deniz Berdan nasıl olduysa çok şık. Bacak güzelliğini bizlerden sakınmaması yerinde olmuş. Ah bide o saçlarına gereken önemi gösterseymiş !

Marina - Rıfat Elhadef çifti çok şeker. Rıfat Elhadef'in kıyafeti fazla spor. Ama Marina Elhadef pembe maksi elbisesi ve gri hırkasıyla çok şeker.

Ve gelelim son günlerin en müthiş ikilisine. Patricia Field ve Ivana Sert. Rüküşlükte birbirleriyle yarış halindeler. Yinede Ivana'ya bravo. IFW yöneticilerinden daha iyi çalıştığı ortada. Hiç olmazsa gerekli ve gözde bir ismi memleketime yeniden getirmeyi başarmış.

Yorumlar

  1. ben size diyeyim,
    Feryal Gülman kesin arnavut. hayır sülalemden biliyorum, aynıları bizde de var :))

    YanıtlaSil
  2. yaaaa ben huysuz virjin misali dürüst yorumlarınıza bayılıyorum gerçekten mıy mıy mıy moda yazarlarına ibret ola hem modadan hem eğlenıp gülmek isteyenlere birebir size yakaladığım çalıntı tasarım haberlerini yollamak istiyoruuum

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler ilahi :) mail adresim yanda. istediğini gönderebilirsin

    YanıtlaSil
  4. İFW'le ilgili yazdıklarına 100% katılmakla beraber, Olcayto Ahmet Tuğsuz beyin yazısını paylaşmak istiyorum sen ve izleyicilerinle Pelin. Çok samimi bir biçimde eleştirmiş kendisi. Yazdıklarına katılmamak mümkün değil.

    http://www.gecce.com/yazarlar/olcayto-a-tugsuz/zavallilik-bu-155183.html

    derya

    YanıtlaSil
  5. derya dehşetle okudum nefis bir yazı yazmış tuğsuz şahane.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.