AKILLIDIR TUBA ÜNSAL !

 
Akıllı hamilelerden Tuba Ünsal. Gerçi Atıl Kutoğlu deri kıyafetini beğenmemiştim ama bu 2 seçimiyle beni benden aldı. İlk kıyafeti şahane bir 3.1 Philip Lim. Pilili etek narin bir yapıya sahip hamilelerde hem çok şık durur hemde göbeğin gereğinden küçük görünmesi için ideal bir seçimdir. İkinci kıyafetin kurtarıcısı ise deseni. Birbirine geçmiş diagonal çizgilere baktığınızda 9 aylık bir göbeği bile görmeniz zor. Aldatıcı desen yetmezmiş gibi göğüsteki minik pencerede tüm dikkati yukarıya yönlendiriyor.

Kısacası Tuba Ünsal'ın iddia edildiği gibi korse* takmasına gerek yok. Akıllıca seçimleriyle 7 aylık göbeği yokmuş gibi göstermede son derece usta.

* Korse kullandığı daha sonra kendisi tarafından yalanlanmıştır.

Kaynak : Şamdan Plus

Yorumlar

  1. Böyle şık ve zarif hamileler gördükçe büyük bir hevesle bekliyorum o günlerin gelmesini. Tabi bir yerden bir bebek ağlama sesi gelince "şakırttt"! diye tuzla buz oluyor hayallerim. :) Şaka bir yana Tuba Ünsal gerçekten çok güzel görünüyor. Umarım hayırlısyla alır yavrusunu kucağına.

    derya

    YanıtlaSil
  2. Philip Lim'in bu plili elbise modelleri inanilmaz basarili, fotografta pek anlasilmiyor ama yakindan bakinca aslinda cok ciddi bir iscilik var o plilerde.

    YanıtlaSil
  3. Bence 7 aylik hamile bayanların iiiinncecik yuksek topuklular giymesi cok akıl karı bir is degil. Bebegin ve annenin sagligi dusunulerek dolgu topuklar olsun, babetlerle de olsun şık olmak mumkun.

    YanıtlaSil
  4. yaşayan biri olarak rahatlıkla söyliyebilirimki eğer ayaklar su toplamamışsa tam tersi ayağa rahatlık bile verbiliyor topuklu giyinmek. tabi abartmamak kaydıyla :)

    YanıtlaSil
  5. Bu gobek saklama hevesini ve mentalitesini gercekten anlamiyorum.

    Hamile kadin guzeldir, mutludur, isildar.. Tadini cikarta cikarta bence gobegini/ bebegini gostermeli..

    Ilk elbisesi cok guzel uymus duruma ama ikincisini hic yakistirmadim. Halbuki Tuba Unsal'in tarzini genelde begenirim.

    Butun memleket hamile oldugunu bilirken, neyin hirsindasin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.