FASHION'S NIGHT OUT PİŞTİSİ

 
Başkası olsaydı şaşardım zaten :) Bir tarafta Rachel Bilson Chanel Soho mağazasının açılışında. Diğer tarafta ise İstanbul Fashion Night Out gecesindeki Feryal Gülman.

Chanel kıyafeti hiç beğenmedim. Manasız püsküller rahatsız edici. İlla en çok kime yakışmış derseniz oyum kötünün iyisi Rachel Bilson'a.

Yorumlar

  1. evet rachel bilson'da daha güzel durmuş, yalnız aklıma şey geldi, satc 2. samantha ve miley cyrus, biri körpecik kız biri olgun kadın :P ikisinde de aynı elbise =)

    YanıtlaSil
  2. hahaha gercektende haklisin :))

    YanıtlaSil
  3. ben bu elbiseye ilk görüşte aşık olanlardanım. böle minyon ya da dolgun hatlı değil, ince uzun, tod's kadını tarzında bi kadına giydirip ayağına bi babet koy, nasıl konuşuyor elbise, nasıl tatlı ve şiirsel duruyor anlatamam!

    YanıtlaSil
  4. james mayer haklı.
    bir elbise iki kadın.
    biri olgun, diğeri taze kadın.
    ama bu elbise olgun kadın elbisesi bence.

    YanıtlaSil
  5. sedanın dediği gibi bu elbise babetle çok farklı bir tarza sahip olabilirdi.

    YanıtlaSil
  6. evet ya..
    :)) hem coco'dan hem karl'dan küçük küçük dozlar almış, çok aşıkım ben bu elbiseye!

    YanıtlaSil
  7. Rachel Bilson'a o botlar yakışmamış, bacaklarını çirkin göstermiş dolayısıyla da elbise güme gitmiş. O nedenle bence Feryal Gülman'a daha çok yakışmış. Elbise genç kızlara daha uygun gerçi ama F.G her zaman yaptığı gibi elbisenin boyunu uzattırınca olgun bir kimliğe bürünmüş. Bilson daha akıllı bir ayakkabı tercihi yapsaydı durum değişirdi tabi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.