MÜKEMMEL UYUM DEDİKLERİ İŞTE BUDUR ! :)

 

Hande Acar ve Selin İmer. Yattan indim buraya geldim tenleri, badana kapatıcıları, estetikli suratları, baştan aşağı marka giyinmeleri nasılda uyumlu. Bence şu aralar cemiyet hayatının en müthiş ikilisi :)

İkiside 20li yaşlarda dersem bana inanırmısınız ? Ben kendime inanmazdım açıkçası :)

Kaynak : Şamdan Plus

Yorumlar

  1. Geçtiğimiz aylarda Huban Ayşem köşesinde Hande Acar'ın yaşı için 26 demişti. Ağzımı henüz kapatabilmiş değilim. :) Bir kadının en güzel yaşlarının henüz başlangıcında olmasına rağmen ısrarla kendini en az 10 yaş büyük göstermekte Hande hanım. Halbuki bu kadar yuklenmese kendine, sade ve duru güzelliği ortaya çıksa. Tabi bu kadar estetikten sonra kaldıysa o duru güzellik. Estetiğe karşı değilim ama başarısız örneklerini gördükçe ister istemez biraz uzaklaşıyorum estetik fikrinden. Mesela Elif Dürüst de buna güzel bir örnektir. 6-7 yıl önce dergilerde gördüğüm fotoğraflarını hatırlıyorum, gayet güzel ve alımlı bir hanımdı. Hala güzel belki ama ağzı kapalı bir fotoğrafı bile yok. Güzel kadınların kendilerine bunu yapmasını can sıkıntısına bağlıyorum ben artık. Yapacak bir şey yok, estetiğe sarıyorlar herhalde.

    derya

    YanıtlaSil
  2. şahsen inanamam 20li yaşlarda olduklarına, 35 ve üzeri gibi görünüyor, çökmüş suratları yafu

    YanıtlaSil
  3. Hande Acar Bulent Ersoy'a benziyor :)

    YanıtlaSil
  4. ben yorum yapamıyorum :) köşemden kıs kıs gülüyorum yaşıtlarıma :)

    YanıtlaSil
  5. bence en iyi benzetmeyi deryaninda dedigi gibi huban aysem yapmisti...Ozlem Yildiz ve ve Hande Acar'a mao'nun cinlileri gibi tek tipler demisti. Tum dudaklar, burunlar, disler tek bir eden cikma. cok merak ediyorum 35 inde ne yapacaklar. Zira cildi gerdirmekten ortada deri filan kalmayacak.

    YanıtlaSil
  6. birde bunların yüzündeki makyajlar kir gibi duruyor yav :))

    YanıtlaSil
  7. Bebebğim süpersin :) Yattan indim braya geldim tenleri, badana kapatıcıları, estetikli suratları, baştan aşağı marka giyinmeleri nasılda uyumlu. haha koptum hatun, bu arada sevmem kendimi övmeyi bilirsin ama ben 33 değil 20 onlar 33 sanki yalan mı de hele :) öperim canom

    YanıtlaSil
  8. nevarNYork07 Eylül, 2010

    Bir insanin kendine yaptigini baska kimse yapamazmis, cok guzel bir ornegi bu ikili.

    YanıtlaSil
  9. gülsem mi ağlasam mı!? komik, trajikomikler.. bu şuursuzları bu hale düşüren show business'ı kınıyorum.

    YanıtlaSil
  10. tek kelimeyle iğrençler, miğde bulandırcı. ya bide bunlar hesapta modayı takip ediolar, solaryum,güneşlenmek vs. modası geçti yıllar önce. bunların hali ne mide bulandırıcılar.
    türkiyenin çakma burjuvazisine hayranım. kroluktan ölüolar.

    YanıtlaSil
  11. neden bilmiyorum ama bu sosyetik bayanların güzellikten anladıkları şey aynı.Cilt kanseri olmak istediklerini haykıran ten renkleri, makyajları, saçları, giyimleri hepsi birbirine o kadar benziyor ki,kimin kim olduğunu anlamak bile çok zor artık.Saçmalığın daniskası.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.