HAFTANIN GÖZ KAMAŞTIRANLARI

Son haftanın göz kamaştıran şıkları : Eva Mendes, Milla Jovovich, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon ve Keira Knightley.


Eva, Lela Rose imzalı gümüş dokunuşlu beyaz elbisesiyle çok hoş. Zaten her zaman vücut tipine uygun seçimler yapar. Navy(lacivert/siyah) renkli Casadei marka ayakkabılar ve Cesare Paciotti portföyüyle ustaca bir aksesuar kullanımı.


Milla Jovovich, Temperley London imzalı turuncu renkli iddialı kıyafetiyle şahane. Saçlarının rengi ve şeftali tonlarındaki makyajı müthiş bir uyum içinde. Jennifer Lopez ise Georges Chakra imzalı nefis bir kıyafetle her zamanki gösterişli ve kadınsı havasında. Ama bu seferki diğerleri gibi ucuz görünümlü değil son derece klas bir tarzda.


Reese Witherspoon Jason Wu imzalı straples kıyafetiyle yine tipine son derece uygun bir seçim yapmış. Renkler çok yakışmış. Saçları ve makyajıda usta işi.

Keira Knightley siyahlar içindeki Chanel kıyafetiyle son derece güzel ve asil. Kıyafete hiçbir takı eklememiş olması yerinde olmuş.

Yorumlar

  1. Keira Knightley'in elbisesine ve Eva Mendes'in saclarina bayildim. Ikisinde'de saci, makyaji...ne kadar dogal olmus. Keske bizim celebtrities'da bu kadar modest ve clean olsa. Degil mi?

    YanıtlaSil
  2. bizde olsa yeni mücevherlerimi göstermenin tam sırası derlerdi :)

    YanıtlaSil
  3. Eva'ya bayıldımmm, çok kadınsı ve zarif. çantası da çok hoş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.