Haftanın Bir Diğer PİŞTİSİ

 

Meğersem büyük konuşmuşum..:)

Valentino'nun fırfırlı elbisesi Temmuz ayında Jessica Alba'ya, dün gecede Feryal Gülman'a eşlik etti..

Yorumlar

  1. poooofff istediğin kıyafetleri alabilecek kadar maddi gücün var,eli yüzü düzgün bir vücudun var,belli bir statü sahibisin,
    gidip en göze batan, hiçbir stil gerektirmeyen, garantici, sadece hollywooda bi kaç ünlü tarafından giyilmiş bi şekilde basına çıkmış giysilerin peşinden koşturup aynısını giymek,saçını bile aynı şekilde taratmak, makyajda bile bir tık ileri taşıyamamak ne kadar üzücü değil mi?
    hani acıtasyon gibi olucak ama, tabiri caizze iki kuruş bütçe ile bulup buluşturan, o giysilere bi hayat anlam yükleyen,kendiyle bütünleştiren, taktir edilen, herşeyden önce stil sahibi insanları düşündükçe, ilahi bir haksızlık olduğu kanısındayım..
    ya tüm saydığım olumsuzluklar insanları yaratıcı yapmaya zorluyor yada ilahi güç sadece birini veriyor.. para yada still..

    ps: bence oldukça avam bir elbise değil mi?
    bir runway duruşuna bakın birde diğer iki görüntüye..
    kız kurusu görümce görüntüsü :/
    xoxo..

    YanıtlaSil
  2. hic uzucu falan dil. bu dunyada uzulucek daha onemli konular var.

    oncelikle feryal gulman'in kiyafetlerinden elaleme ne? kadin istedigi gibi giyinir, kusanir. parasi var diye stil sahibi olmak zorunda mi? degisik olucam diye deniz berdan gibi mi giyinmesi lazim illa? klasik bir stili var ve onun disina cikmayi sevmiyor. napmasi gerekiyor baska? runway goruntusu ile karsilastirmak ise ayri bir konu basligi. ordaki 0-beden mankenle feryal gulman arasinda tabii ki fark var ama hangisinin daha gercekci oldugunu soylemeye bile gerek duymuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle sadece runway görüntüden bahsetmiyorum, aynı şekilde jessica alba içinde isabetsiz bir seçim olduğunu düşünüyorum.
    Çünkü runway görüntüde elbise daha uçuş uçuş(yürürken hareket ettiğinin farkındayım!) soft bir görüntü çizerken diğer iki bayanda ise ispanyol flamenko dansçısı gibi duruyor.
    Yani costume gibi, ki moda dünyasında bir kıyafet için kullanılacak en ağır eleştidir costume benzetmek!
    Dünyada tabi ki daha önemli konular olduğunun farkındayım ancak moda ve sosyete adlı bir blogta, herhalde dünya da ki aç insanları, Türkiye de ki asgari ücret, savaş ve politik meselelerin tartışılmayacağı bir platform olduğunun farkındasınızdır umarım!. Tartışmaya açabileceğimiz tek konu yine beyaz kürk etoldür.(hayvan sever ve kürk düşmanı iseniz)
    Ayrıca böyle elite bir sitede kullandığınız üslübun sertliği üzücü ama yine beni ilgilendirmeyeceğini savunursanız sizin kişisel görüşünüzdür(!)
    Bu arada elaleme ne kısmı sanırım sadece beni değil, önce bu blogta yayınlanan yüzlerce pişti haberlerini yapan bloggerı, daha sonra ise ulusal gazetede köşe yazarlığı yapan bir çok gazeteciyi ilgilendiriyor.
    Sonuç olarak eğer bu hanımefendilerin istediklerini giyme özgürlüğü olduğu kadar, benimde düşündüğümü ifade etme özgürlüğümün olduğunu düşünüyorum.
    saygılar..

    YanıtlaSil
  4. ne yazık ki feryal hanımda bu elbise ölmüş!bel kısmı hiç oturmamış, sanki elbisenin dikiminde hata var gibi durmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.