HEM GÜZEL HEM ZARİF

Tiksinç ötesi birşeydir bu..Hem güzel hemde zarif olacaksın. Birde yetmezmiş gibi bunun üstüne başarılı, ünlü ve zengin olacaksın. Yok anacım..Böyleleri bünyeye zarar. Mümkünse topunu başka bir gezegene göndermeli.

3 adet tiksinç hatunum var. Keira Knigtley, Audrey Tautou ve Natalie Portman. Güzel olmakla kalmayıp Allah vergisi birde zerafete sahiptirler ki kanımca öldürücü özellikleride budur. Havaları, endamları, bakışları bir başka oluyor bu hatunların. Bakmayın tiksinç dediğime. Bugün kıskançlık tanrım pek bir havasındada ondan. Yoksa çok severim üçünüde :)


Keira kış uykusundan uyanmış misali son filmi 'Never Let Me Go' nun galalarına ve basın toplantılarına koşturuyor. Bizede ne giymiş, yakışmışmı yakışmamış dedikodusu yapmak düşüyor.

Beyaz incili Chanel kıyafeti o kadar yakışmışki resmen mest edici. Elbisenin merkezi aslında arkası. Keira bu kadar tehlikeli bi kıyafeti o kadar ustalıkla taşıyorki hayran kaldım. Charlotte Olympia imzalı kalın topuklu ayakkabıları çok yakıştırdım. Güzel bir farklılık yaratmış ve havayı bozmamış. Saçların güzelliği, makyajın kusursuzluğu mükemmel bir bütünlük yaratmış.


Nina Ricci beyaz dantel kıyafetle siyah ceket çok uyumlu. Bir diğer kıyafeti ise tartışmaya açık. Herkesin zevkine hitap etmeyen ama benim çok beğendiğim bir kombinasyon yaratmış. Rodarte'nin sıradışı eteğiyle ten rengi dantel bluz ve Christian Louboutin ayakkabıları birleştirmiş. Bu uyumsuz üçlü ancak Knigtley'in fiziği ve zarif ifadesiyle güzel görünebilirdi.

Yıdızların kolaya kaçmayıp cesur seçimler yapması heyecan verici. Umarım devamı gelir..

Yorumlar

  1. Natalie Portman!Asalet gerçekten sonradan olmayan ve doğalında olanlarda kıskanılıcak bişey bencede :)

    YanıtlaSil
  2. Evt çook ama çok haklısın. şanlı kızlar..

    YanıtlaSil
  3. Audrey Tautou'yu bundan yaklaşık 6 yada 7 yıl önce paris'te otelin lobisinde görmüştüm ve çarpıldım.inan öylece bakakaldım, sanırım farketti ebelekliğimi merhaba diye beni uyandırdı....ve bana "sizin gibi güzel bir bayan tarafından beğenilmek beni onurlandırdı" deyince nerdeyse bayılacaktım...O benim kraliçemmmmmm...
    yeşim

    YanıtlaSil
  4. Aklım gitti Chanel elbiseyi görünce. O nasıl bir şey öyle? Tam koleksiyonluk bir parça. Resmen al beni, as dolabına sabah akşam izle diye bağrıyor. :)

    Keira Knightley'i bende çok beğenirim şahsen ama Rodarte eteğini beğenmedim. Sanki eteğin kendisi değil de astarı gibi durmuş. Nina Ricci dantel elbise çok klass.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.