PELİN GÜZELLİK ENSTİTÜSÜ :)

 

Sevgili Dila benden makyaj malzemelerimin adını ve cilt bakım kremlerinde tercihlerimi sormuş. Bende resimlerle açıklamanın daha pratik olacağını düşündüm.

Benim hiçbir zaman bir makyaj masam olmadı. Malzemelerin banyoda olması daha pratik geliyor. Birde fazla kadınsı geliyor makyaj masanın olması. Bana nedense otomatikman üzerinde babydoll ayağında tüylü terlikler elinde Avon marka pudra olan bir kadını çağrıştırıyor. Hala nedenini çözemedim ama büyük olasılıkla tüm suçlusu Ava Gardner ve Rita Haywort'lu eski filmler olmalı.

Makyajda Chanel, Guerlain, Esteé Lauder ve Lancome favorim. Cilt temizlik bakımında ise Lancome. Cilt gençleştirme ve korumada ise La Prairie, Valmont ve Kanebo değişmezlerim. Yedek markalar ise Dermalogica ve Sisley.



Yorumlar

  1. asetonda da gülşah

    YanıtlaSil
  2. deodorant denince beren saat'in markası rexona vazgeçilmezim

    YanıtlaSil
  3. Bende cilt bakım ürünlerimi ve makyaj malzemelerimi banyoda tutuyorum. Hem daha düzenli hemde sizin dediğiniz gibi daha pratik oluyor. Sizin düzeniniz bana ilham oldu.

    Mümkünse size bir şey sormak istiyorum hazır konu kozmetik ürünlerinden açılmışken. Gerçi sürekli soru soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur. :) 'Creme De La Mer' markası hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandığınız ürünler aşağı yukarı bu markayla aynı seviyedeki lüks bakım ürünleri olduğu için bir fikriniz olur diye düşündüm. Cildim kuru olduğu için nemlendiricisini almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz tuzlu olduğu için acele karar vermek istemiyorum. Şimdilik 'Clarins' kullanıyorum ve memnunum ama işte ne yaparsam yapayım cilt kuruluğundan tamamen kurtulamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. sevgili shoe devotee şayet 20li yaşlardaysan clarins doğrudur derim. hatta eczane kozmetiği çok daha işe yarar.üstelik dahada hesaplıdır. ama 30 ve üstüysen iş değişiyor. o zaman daha etkili olanları kullanma zamanıdır. creme de la mer kişiden kişiye değişiyor. bir arkadaşım çok memnun kaldı ve hala kullanır ama bende hayalkırıklığı. la prairie ve valmont her zaman tercihimdir. ama dediğim gibi bu tarz kozmetikler kişiden kişiye değişiyor. deneyip yanılıp doğruyu bulmak önemli.

    YanıtlaSil
  5. bence bu buzdağının görünen kısmı :)oyuncakçı dükkanı gibi burdan gaza gelip bütün kremlerimi süresim geldi sanırım kozmetik sevgisi dna'mızda var :)

    YanıtlaSil
  6. goz alti ve cevresi icin ne onerirsin? neostrata bionic eye cream kullandim uzun sure sonra kinerase ile degistirdim ama pek ise yaramadi.strivectin mi alsam diyorum karar veremedim :))

    YanıtlaSil
  7. gözaltı ve çevresi için genelde eczane kozmetiği kullandım ama son zamanda valmont ve la prairie deniyorumç pek memnun olduğum söylenemz. benimde sonum strivectin olacak sanırım :)

    YanıtlaSil
  8. şu adsızın "asetonda da gülşah" yazısını okudukça gülüyorum. Hay arkadaş neye dikkat etmişsin de komik bir şekilde paylaşmışsın :D.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.