ama DOĞRU GİYEN EBRU GÜNDEŞ OLMUŞ !

 

Sevgili Bülent Cankurt bugünkü köşesinde Zuhair Murad marka elbiseyle pişti olan Esra Oflaz Güvenkaya ve Ebru Gündeş'i konuk etmiş.

Daha önce Esra Oflaz Güvenkaya'yı bu kıyafetle nasıl haftanın şıkı seçtiğini anlayamamıştım. Hatta konu etmek istedim ama araya başka konular girince arada kaynıyıverdi. Esra Oflaz Güvenkaya kıyafeti o kadar yanlış taşımışki haftanın şıkı olduğuna sanırım kendi bile şaşmıştır. Bir kere elbisenin göğüs kısmı tam bir falso. Eğer estetikli ve dik bir göğsünüz yoksa bu tarz kıyafetlerde mutlaka sütyen desteği almalısınız. Esra Oflaz'da dekolte düşük ve her anda açılacakmış gibi rahatsız duruyor. Göğüs kısmından aşağı doğru inen şeritde görüntüye hiç yardımcı olmuyor.

Hadi dekolteyi yanlış kullanmış peki o Chanel çantaya ne demeli ?! Esra Hanım gibi kırmızı halı davetlere alışık bir ismin bu hataya düşmesi şaşırtıcı. Haute couture kıyafetlerde zincirli Chanel 2.55 GİYİLMEZ !! Chanel'in bu kıyafete uygun onca portföy çantası varken bu hatada affedilmez.

Ebru Gündeş'e gelirsek..Genelde haute couture kıyafetleri başarıyla taşır. Dekolteye sütyen desteği yaptığı çok belli. Gerçi orantısızlık gözüme çarpmış olsada hiç olmazsa işi kitabına göre uygulamış. Birde sahneye çıkınca şu yağlanma olayını abartmasa çok iyi olacak.

Kısaca Bülent Cankurt olayın özünü kaçırmış. Bence Ebru Gündeş'in derdi piştilikten ziyade haute couture bir elbisenin nasıl giyilmesi gerektiğini göstermek.

Yorumlar

  1. Çok haklısın canım. Bence de Ebru daha iyi taşımış bu kıyafetii

    YanıtlaSil
  2. cantayida gectim de, o koldaki saat nedir?

    YanıtlaSil
  3. doğru diyorsun saatde fazla ama bazı couture saatler özellikle pırlantalı olanlar takılabilir. yakından nasıl olduğunu göremediğim için eleştiremedim saati :)

    YanıtlaSil
  4. elbise çok güzel ve Ebru gündeş elbisenin önüne hiç bir şeyi geçirmemiş.(buna her türlü mücevher dahil) ayrıca saçlarda da ebru gündeş iyi görünüyor. Esra hhm'ın "yıkadım,çıktım" saçı bu elbisede olmamış..

    YanıtlaSil
  5. açıkçası ben göğüs kısmının esra oflazda daha zarif göründüğünü düşünüyorum,ebru gündeşin ayrıca bir göğüs büyük diğeri yok evet:D ama çanta bütün güzelliği alıp götürüyor:D

    YanıtlaSil
  6. o çantayı esra oflaz gibi görgülü bir kadın nasıl oldu da o davete taktı anlamış değilim?! o elbiseyle olacak şey mi?

    YanıtlaSil
  7. kim daha iyi yarışına girmeyeceğim ancak ebru gündeş sahne ve sanat camiasında en iyi göğüs dekolteye sahip olduğu birçok modacı tarafından onaylanmıştır.
    ki keza kendisi bu göğüslere sahip olmak için yanılmıyorsam 3 kez ameliyat masasına yatmıştı.
    fotoda ki orantız durumun nedenleri;
    -üstüne aşırı sürdüğü yağ parlatıcı ne ise flaş ile birleştiğinde daha da parlıyor ve göğüs çatalında kontrolsüz bir parlamaya neden oluyor,
    -sol göğüs üzerinden geçen açık renk saten şerit ten rengine yakın olduğu için göğüsü düşük gösteriyor, sıyah kısım o yüzden daha yüksek duruyor.
    sonuç: göğüslerde sorun yok!!

    xoxo

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.