BİRİ BU KIZI KURTARSIN !

Taylor Momsen. Bakmayın kadın gibi göründüğüne. O daha 17 yaşında ! Yok mudur bu kızcağızın bir anası babası yarabbim ?!!

Yorumlar

  1. eee baktı blake uzun sexy sarışın kontenjanını hakkı ile dolduruyor, buda dedi gotik motik takılayım.
    yoksa saç rengi ve bacak boyu ile yakın kulvarlardı :)

    xoxo

    YanıtlaSil
  2. Artık masumiyet, dolayısıyla da çocuk diye bir şey kalmadı. Genç yaşta anneliğin en çok görüldüğü yerler Amerika ve İngiltere. 14-15 yaşında, bana göre henüz daha çocuk olan küçücük kızlar hamile kalıp çocuk doğuruyor, bazıları kürtaj yaptırıyor. Yani henüz ne anneliğin ne de kürtaj yaptırmanın psikolojik ağırlığını taşıyamayacak kadar gelişmemiş kızlar, bu ağır sorumluluklarla başbaşa kalıyor.

    Daha geçen gün İspanya da 10 yaşındaki (yazıyla on) bir kızın normal doğumla çocuk doğurduğunu okudum gazetelerde. Ağzım açık kaldı. On yaşındaki bir çocuktan nasıl çocuk çıkar kafam almıyor. Konuyla alakasız gelebilir belki ama tüm bunların sebebi artık hiçbir şeyin gizli ve mahrem olmaması. Masumiyet diye bir şey yok. İnsanlar bebeklikten direkt yetişkinliğe geçiyorlar. Sırf bu yüzden çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum. Kızlar büyümekte bu kadar acele etmese keşke.

    YanıtlaSil
  3. geçen gün aynı şeyleri düşündüm bende gerçekten hislerime tercüman oldunuz.karşısına adam gibi bi adam çıksında şu kızı şu hayattan çekip çıkarsın artık

    YanıtlaSil
  4. valla ben şaşıyorum, o kadar uzun boylu ve güzel bir kız, neden kendini itici ve ucuz gösteriyor inatla, yazık.

    YanıtlaSil
  5. Farkında mısınız bilmiyorum ama bu sizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Onun hayatı ve onun kararları. Hayranları olan biz, onu böyle seviyoruz. Herkesin bir tarzı var ve kimse bunu belirlerken size sormak zorunda değil.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.