EDA TAŞPINAR'ın SIRADIŞI KIYAFETİ



Eda Taşpınar'da olmasa bu tarz değişik çizgileri ünlü hiçbir simada göremiyeceğiz. Bazen saçmalasada tuhaflaşsada yeri geldiğinde o kadar değişik seçimleri oluyorki şaşakalıyorum. Örneğin bu PREEN marka mayokini görünümlü kıyafeti başka kimse giyme cesaretini gösteremez ve böylede başarılı taşıyamazdı.

Kıyafet acaba yine Hervé Leger'in patchwork tasarımındaki gibi esinlenmemi dedim ama boşuna kuşkulanmışım. Kıyafet yüzde yüz orjinal.

Fiyonklu Isabel Marant ayakkabılarlada kıyafet uyum içinde.

Kaynak : OK

Yorumlar

  1. Eda Taşpınar için bir tasarımcı "vücudunu çok iyi tanıyor" gibi bir cümle kurmuştu. Ne kadarda doğru söylemiş. Kesinlikle vücudunu çok iyi tanıyor ve kendisine neyin yakıştığını çok iyi biliyor. Düzgün ötesi bir fiziği var ve bunu çok güzel kullanıyor. Bende çok beğendim kıyafeti. Ama Eda Taşpınar dışında biri giyse, belki de bu etkiyi yaratamazdı.

    YanıtlaSil
  2. YA BU KADINDA NE YAPSA BİR KOYLU SURATI VAR:)

    YanıtlaSil
  3. Aynennn:) yüzü hiç modern değil, köyden indim şehire bir yüzü var.

    YanıtlaSil
  4. hahaha inanin tam sizin dediginizi dusunuyordum ki, siz yazmissiniz. koy surati.. Hani tarladan calismaktan kararan koy hanimlari olur ya? Onlara benziyor. Kiyafetler fizigine mukemmel uysada tipine bence pek uymuyor.

    YanıtlaSil
  5. Siz köylü kadın görmemişsiniz, mis gibi bembeyaz yüzleri, pamuk yanaklarıyla dünyanın en doğal en güzel kadınlarıdır köy kadınları.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.