GÜZEL ve ÇİRKİN

 

Charlene Wittstock Monaco Prensi Albert'in nişanlısı. Çiftin ilişkisi evlilik yolunda ciddi anlamda ilerliyorki Monaco'nun ulusal bayram kutlamaları töreninde resmi olarak yer aldı.

Charlene çok güzel bir kadın. Giyim kuşamıda şu ana kadar falso vermedi. Klasik ve zarif bir stili var. Törende giydiği muhteşem Armani Privé ile kusursuz bir şıklık sergiliyor. Aksesuarları hayranlık uyandırıcı. Devasa şapkası, çantası, eldivenleri ve ayakkabıları çok uyumlu. Saçı ve makyajı çok zarif.



Aileyle anlaştığı birkaç resimle bile belli oluyor. Biri şu müzmin bekar Albert ile evlensinde Monaco monarşisi rahat bir nefes alsın. Tabi varis nasıl olacak orası ayrı bir muamma :)



Charlene resmi törende ne kadar şıksa aynı günün gecesi düzenlenen baloda o kadar kötü. Eski bir milli yüzücü ve büstü çok geniş. Neredeyse Albert'ın göğüs çevresiyle aynı oranda. Kıyafetin bel bölgesi daha bol ve dökümlü olsaymış büst bölgesi bu kadar ön plana çıkmazdı. Bu yanlış yetmezmiş gibi birde yazdan kalma mayo izleri görüntüyü dahada çirkinleştirmiş.

Yorumlar