HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 

Leyla Alaton üstündeki anlamsız tüylü ceketiyle felaket bir görüntü veriyor. Hadi ceketi es geçsek bu seferde ayağındaki bantlı yazlık ayakkabılara takılıyorum. Buna altı kaval üstü şişhane bile denemiyor ne yazıkki..

Alemin en absürt ve en vahim giyineni olsada medyanın en gazlı, en balon moda ikonu. En son zorlama ikonumuz Ivana Sert'ti. Artık tacını Ayşe Kucuroğlu'na devretti.

Nur Yerlitaş ne yapmış ne etmiş Bahar Şer'i nihayet kendine benzetmeyi başarmış. D&G etek sezonun eteği ama kombinasyon son derece başarısız. Zaten kahve rengi oldum olası gençler için en riskli renktir. Kahverengi Fendi ayakkabılar, kahverengi çoraplar, kahverengi Hermes'le kıyafet o kadar kasvetli ve sıkıcıki baktıkça daral geliyor.

Kaynak : Şamdan Plus, OK, Alem, Hello

Yorumlar

  1. Ayşe Kucuroğlu'na söyleyecek birsey bulamiyorum. bir kiyafet ancak bu kadar zorlama durabilir. pes! kendisinin bu kiyafetin absolutely trendy oldugunu düsündügü her halinden ve en cok yüz ifadesinden belli oluyor. cok komik gercekten.

    YanıtlaSil
  2. hele son şamdandaki röpörtaj kıyafetlerine kelimeler kifayetsiz kalır. o derece kötü. bide çok kötü makyaj yapıyor. kim kendisine kırmızı ruj yakışıyor demişse hayatının pisliğini yapmış :))))))

    YanıtlaSil
  3. AK son ayların komedisi. her röpörtajı aynı..kocam ve çocuklarım. reklamı olsun diye 5.ciyide doğurur benden söylemesi. sanırım kendisi hep ünlü olmak istemişde içinde kalmış yılların hırsını alıyor gibi gereksiz bile olsa her yerde. kafeside inanılmaz pahalı. ona para vereceğime leziz lucca2yı tercih ediyorum hep :)

    YanıtlaSil
  4. bahar şer felaket ötesi. aslında hepsi birbirinden kötü giyimli. yine bulmuşun rüküşleri :)

    YanıtlaSil
  5. bahar şer o kadar kötü ki ayşe'ye ve leyla'ya bakamıyor insan!

    YanıtlaSil
  6. Küçüroğlu son derece zevksiz giyiniyor ama bülent cankurt torpili sayesinde ikon oluverdi. hay allahım kimler baş oluyor şaşkınlıkla izliyorum. yukardaki arkadaşın dediği gibi şamdan exclusive de giydiği kıyafetlere kötü bile denmez. tam anlamıyla KIRO. hemde sonradan görme kıro.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.