AAAAA EBRU ŞALLI KİLO ALMIŞ ?!!! :))

 

Karşınızda Seren Serengil'in yeni albüm fotoğrafları. İlk bakışta Ebru Şallı sandım. Sanırım aynı doktoru paylaşıyorlar. Burunda dahil olmak üzere çene, diş ve yanak dolguları tamamen aynı. Birde dudakları şöyle 333 yapıpda ileri çıkartması tam olmuş :)

Ne kadar değiştim derse desin yine aynı alaturkalık yine aynı avamlık. Ebru Şallı obez olur ama Seren hep aynı kalır. O derece !

Yorumlar

  1. yüzde bin beşyüz katılıyorum size. Bu kadar yerinde bir tespit olamazdı.

    YanıtlaSil
  2. Bence Ebru Şallı da kesinlikle obez olmaz:)))Bu arada profilden aynısı olmuş gerçekten ve ben beğendim bu son halini:)

    YanıtlaSil
  3. estetiklerle kendinden cok herkese benziyen kadınların hiçbirisi güzel olamaz benim gözümde...artık estetiksiz güzel bulmak imkansız hale geldi

    YanıtlaSil
  4. Ebru Şallı da,Seren serengilde gerçekten çok çirkin,ne simetri kalmış ne doğallık tamamen sahte,güzelim diye poz veriyolar bide bizi yiyoruz sanıyolar...en azından ebrunun gözleri gerçek bu arkadaş bir de lens takıyor daha ne kadar vahim olabilir ki..

    YanıtlaSil
  5. kaşları bile aynı :)

    YanıtlaSil
  6. hakkaten kaşları atlamışım :)

    YanıtlaSil
  7. E hani cıkarmıstı silikonları ?? Yerli yerinde hersey :)) Esasında cırkın bir kadın degil ama "özenti" hallerı cok ıtıcı..Bır kac fotosunda da Deniz Akkayaya benzettim ben.
    Mesela burda :

    http://img192.imageshack.us/img192/957/04d0.jpg

    YanıtlaSil
  8. haklısın deniz de var dikkatli bakılırsa. zaten denizde estetik bombası. aslında hepsi estetikdaş :)

    YanıtlaSil
  9. daha önce ben şahidim fıstık olmuş falan filan diye yere göğe sığdıramadığınız sereni neden bukadar acımasız eleştirmişsiniz anlayamadım hani başarmıştı çabalamıştı,birden avam olmuş :)

    o da bence annemden böyle doğdum diye gezmiyodur,doğalım demiyordur..estetiğide gayet başarılı olmus bana göre zira ebru şallı da muhteşem güzel bir kadın,,bir dizi estetikle bile bişeye benzemeyenlerin yanında...estetiğinde yakışması için bi alt yapı lazım yani,sadece para yetmiyor :) alaturkalık avamlıkla bir tuttuğunuz için sizin nası biri olduğunuzu çok merak ettim,keşke resminizi koysanız...sadece merak ettim :) muhteşem bir doğal güzel olmalısınız..

    neyse lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın olurmu ne seren fanatiğiyim ne de sizinle zıtlaşmak derdim :) dedim ya sadece benim fikrim :) güzel günler..

    YanıtlaSil
  10. ama burda konumuz vücudu yada verdiği kiloları değilki. Tarzı, stili hakkında yorum yaptım. Değiştim diye her yere verdiği demecin fos olduğunu göstermek istedim.

    aynı assolist havalar, aynı alaturkalık ve avamlık kıyafetleriyle, makyajıyla, saçlarıyla farklılık yok hatta daha bile kötü olmuş diyebilirim :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. valla bende ebru şallı sandım profilden olanı :) hatta karşılaştıralım diye sen koydun sandım :) kaşlar felaket olmuş :)) ayrıca hayatımda ebru şallı kadar çirkin bi kadın görmedim :) iğrennçç bi suratı var.. doğalım havalarında ama suratında ifade bile yok.. hele ki kaşları beni öldürüyor.. kusura bakma ama adsız arkadaş o kadının neresini beğeniyorsun? şimdi bana da sorarasın çok doğal güzel misin diye evet hem doğal hemde ondan bin kat güzelim..

    YanıtlaSil
  12. bence bu adsız rumuzuyla uzun uzun yazan kadın seren serengilin kendisi ya.
    kim üç paragraf seren serengili savunmak için yorum yazar ki? Bir de hep böyle gülücükler koymuş falan yazıyı yumuşatmak için:)Kendisiyle ilgili önceki bir yazınıza atıfta bulunmuş falan. Kim takip edecek ki..
    Kesin Seren Serengil

    YanıtlaSil
  13. Seren Serengilin klip fotolarını gordum,ben o hatayı yaptım...sizler yapmayın..solaryum faciası,makyaj faciası,tarz faciası..bermuda şeytan üçgeni gibi...

    Buarada Ebru Şallı tam bir ucube :)

    YanıtlaSil
  14. Ya ablalarim, abilerim bu sosyete, ünlü, ünsüz mankenlerde ki su mr. spocke kas modelinin sebebi nedir, ne zaman biter. Yay kaslilar birden bire Ebru Salli, kankasi Demet falan böyle asil olduklarini mi saniyorlar. Tamam bir kalin kas modasi var ama bunlar yanlis anlamis. Aydinlatin beni lütfen, tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. dogal olan insan bence de her zaman bir adım onde,sahtelik güzel birşey degil...kendin degilsin bir kere,tamam burnundan memnun degilsindir gider yaptırırsın ama gecç yaslarda yapılan botoxlar da neyin nesi,hele o dudaga enjekte ettirme durumu felaket...ebru sallının cok fazla estetiği var ve henüz 34,35 yasında...güzel bi kadın mı denilse hayır hiç degil etrafımda da hiç begenen duymadım acıkcası!
    seren serengil ise tam anlamıyla kndini mahfetmiş hadi ebru sallı yaptırdı e senin ihtiyacın mı vardı ki agzın burnun düzgünmüş eskiden,güzelim yüzünü mahfetti bence!
    ben ajda pekkanı begenenleri de anlamıyorum bence kusura bakılmasın ama ....cok fena yaa yüzü cok garip !
    bana göre ve cogu kişiye gore de güzellik dogallıktan geciyo en azından yapılan estetik anlasılmamalı

    YanıtlaSil
  16. çok haklısın ve her dediğine katılıyorum mabelle. atv de yeni bir yarışma başladı. ajda pekkan ın suratını kameraman nasıl izin verdiyse fazlasıyla yakın açıdan aldı yüzünü. tek kelimeyle felaket ! kendiyle barışık bir insanın yüzündeki kırışıklıklar bana her zaman daha güzel görünmüştür. yine kendine bakarsın, fit bir vücudun olur ama deli gibi suratınla oynadığında işin rengi değişiyor.

    YanıtlaSil
  17. Ebru Şallı'ya gerçekten çok benzemiş inanılmaz.Çok güzel bir tespit :) Tebrikler.

    http://kuguce.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.