ASLINDA HAYAT ACIMASIZDIR :(((

 

Gece gece asap bozucu allak bullak edici bir haber :(
'Bir süredir pankreas kanseriyle boğuşan sosyetenin ünlü ismi Ceyla Gölcüklü, Amerikan Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde on dört gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Son bilgilere göre Ceyla Gölcüklü'nün beyin ölümü gerçekleşti. Gölcüklü'nün ailesi fişinin çekilmesine izin vermiyor. Amerikan Hastanesi'nin ilerleyen saatlerde yetkili ağızdan açıklama yapması bekleniyor.'
O'nunla hiç tanışmadım ama ortak çok arkadaşımız vardı. Bir şekilde haberlerini alırdım. Genç, güzel ve zengindi. Hani o Allah'ın şanslı kullarından dediklerimizdendi..Ama gerçeğin kendisi hiçde öyle değilmiş meğersem. Son günlerde öylesine büyük acılar çekiyormuş ki bazen ölüm kurtuluşda olabiliyormuş.

Mekanın cennet olsun sevgili Ceyla Gölcüklü. Ben seni hep bu gülen yüzünle hatırlayacağım.

Yorumlar

  1. Sabah okudum bu tatsız, acı, iç kavurucu haberi. Bu konuda dertleşecek kimsem olmadığı için bir önceki postunun altına bile yazmaya düşündüm düşüncelerimi ama senin Ceyla hanımla ilgili bir post hazırlayacağını düşündüğüm için bekledim. Sanki bir yakınımın başına gelmiş gibi üzüldüm. Ceyla hanımın kızına, annesine ve en önemlisi daha 38'ndeki gencecik ömrüne. 38 bu dünyadan gitmek için çok, çok erken ama elden bir şey gelmiyor. Bende Ceyla hanımı eşi benzeri olmayan güzelliği, ve o sımsıcacık gülümsemesi ile hatırlayacağım.

    Allah rahmet eylesin.
    Ailesine sabır versin inşallah.


    derya

    YanıtlaSil
  2. ölüm çirkin, ceyla güzel. yakışmıyorlar birbirlerine.

    YanıtlaSil
  3. dün haberi okuduğumdan beri içim sızlıyor...genç,anne,bakıldığında sorunsuz hayat.....çok üzüldüm,çok...

    YanıtlaSil
  4. medyanin yaptigi bu igrenclik nedir allah askina?
    ailesi basina malzeme vermedigi icin kadincagizin ortaya dokulmedik hicbirseyini birakmadilar.
    kac gunden beri, girdigi kavgalardan tutun, iliskilerinden, para mevzularina kadar ne yazacaklarini bilemediler.
    bizler, olunun ardindan kotu konusmayi degil onu rahmetle anmayi benimsemis bir toplum olarak nasil olduda bu kadar acimasiz ve saygisiz bir hale geldik anlayamiyorum. gercekten cok ayip.medyanin yaptigi cirkin ve les gibi haberleri cok kiniyorum. keske ailesi basin yasagi koysaydi...
    bu dunyada bulamadigi huzura umarim diger dunyada kavusur.

    YanıtlaSil
  5. yerden göğe katılıyorum tüm dediklerine. kanaltürkde 2. sayfa programında kadıncağızın hastanedeki son fotoğrafı diye bir anons yaptılar. nasıl delirdim anlatamam. kadıncağızın saklanma sebebi zaten kimsenin o halini görmemesiydi. bu kadarmı değerlerimizi insanlığımızı yitirdik hayretler içinde kaldım. değiştirdim hemen kanalı. aramadımda neymiş resmi diye. yazıklar olsun bizim insanlığımıza.

    YanıtlaSil
  6. Benim Türkiye'de çok beğendiğim birkaç isimden birydi. Senin son postunda altında küçük kutucuklarda görünce tıkladım ve yazmak istedim. Çok güzel bir kadındı. Mekanı cennet olsun. Ahh keşke yaşasaydı da, o güzel yüzüyle o güzel kıyafetleriyle sevgili Ceyla Gölcüklüyü burda senin postlarında okusaydık ve yorumlasaydık. Nur içinde yatsın.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.