FERYAL GÜLMAN ve ARZU SABANCI Rekabeti

 


Feryal Gülman yıllardır Hollywood ünlüleriyle pişti olur ve bundan hanımefendi hiçde rahatsız değildir. Üstelik ben artık bunu özellikle yaptığını düşünüyorum. Hem sessiz bir şekilde ne giydiğini kaça aldığını belli etmiş olur hemde böylelikle bir güzel haber olup etrafa havasını cakasını atar.

Bu alanda bu zamana kadar tekti ama artık sıkı bir rakibi var. Arzu Sabancı. Kendisi son zamanlarda sık sık Hollywood ile pişti olmakta.

En son geçtiğimiz hafta katıldığı bir düğüne Cameron Diaz'ın 2010 Oscarlarına giydiği Oscar de la Renta'nın muhteşem elbisesiyle görüldü.

Bu gösterişli Cinderalla tarzı elbise her ikisinide çok yakışmış.

Kaynak : OK

Yorumlar

  1. Bence buna pişti denmesi çok yanlış. Elbisede sadece bir tane yapılmadığına göre ve kişiler beğenip giydiğine göre bence sizin abartığınız kadar bir durum yok..

    YanıtlaSil
  2. Bence Arzu Sabancı bu elbiseyi taşıyamamış alıp giymekle olmuyor elbiseyi biraz göstermek lazım ikisi arasındaki en büyük farkta duruş farkı öyle iki kol yanda sap gibi durunca bide mazlum mazlum boynunu bükünce elbisede haliyle ölüyor.

    YanıtlaSil
  3. ne feryal gulman'i ne arzu sabanci'yi taniyorum ama hicbirininde oturup su hollywood yildizlari ile pisti oliyimda, haberim ciksin dusuncesinde oldugunu sanmiyorum. sonucta couture elbiseler artik hazir giyim gibi 1den fazla uretiliyor. onlarda aliyor, giyiyor. suc bunun neresinde?
    bence bu geyik pisti muhabbeti tamamen bulent cankurt'un elinde malzeme olmadigi icin icat edilmis ve hala haber bulamadigi zaman devam ettirdigi bir geyik.
    feryal gulman'a bu kadar asilmakda biraz "vurun kahpeye". kadinin parasi var, bastan asagi marka giyiniyor. risk almayi sevmedigi icinde katalog veya defilede ne goruyorsa onu uyguluyor. ondan sonrada feryal hanimin derdi, baskalarini gerdi oluyor.
    daha evvelde yazmistim...beni bu pisti geyikleri okumak gayet bayiyor. milletimizde ne zaman sikilicak cok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu pisti olayı yeni değil yıllardır olan ve benimde çok hoşuma giden birsey. Üzgünüm seni memnun edemediğim için.

    YanıtlaSil
  5. NevarNeYork15 Aralık, 2010

    Elbisenin ust kismi Arzu Sabanci'da hic iyi durmamis, yaglar fiskirmis resmen.

    YanıtlaSil
  6. Cameron Diaz daha gösterisli. Cok yakismis!

    YanıtlaSil
  7. arzu sabancının zarifliği ve asaleti hiç kimsede yok..hem de üç çocuk annesi..

    YanıtlaSil
  8. Arzu hanimi seciminden dolayi kutluyorum. Ama Daha once de bir arkadasimizin belirttigi gibi tasimak da cok onemli. Bir de o topuz o yanik ten o makyaj hic Olmamis. Cameron Diaz her zamanki gibi farkini ortaya koymus

    YanıtlaSil
  9. Bir elbiseyi alırken sadece güzel ya da pahalı olmasına bakmamak gerek. Elbisenin kişinin vücuduna uygun olması da önemli. Elbisenin üst kısmı kötü durmuş, kol altındaki yağlar ortada ve elbisenin duruşunu bozmuş. Ayrıca bence bu tip elbiseler alan insanlar, bu elbiselere o kadar parayı tabi ki konuşulması için veriyorlardır. Böyle bir elbise, 1.derece akraba dışındaki birisinin düğünü için çok iddialı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.