HERKESE MUTLULUK DOLU BİR 2011 DİLERİM !

 

Öncelikle sağlık diliyorum. Sonra kocacığımla aşkımız hiç azalmasın, bebişim sağlıkla büyüsün, tüm fazla kilolarımı vereyim, 2 senedir bıraktığım ama yeniden içmeye başladığım sigaradan yine nefret edeyim, milli piyango bana çıksın, istediğim ayakkabıları çantaları alabilecek refahım devam etsin, Afrika'ya safariye gideyim, Çin,Tibet,Vietnam gibi egzantrik yerlere gidebilecek vaktim olsun gibi dileklerimi bu gece 00:00'de içimden bir çırpıda sıralayacağım :)

Hepinize mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl dilerim.

MUTLU YILLAR !

Yorumlar

  1. tüm dileklerin gerçek olduğu mutlu bir sene olsun. iyi yıllar:)

    YanıtlaSil
  2. mutlu yillaaaar!

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yıllara! Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  4. Bütün dileklerin kabul olsun inşallah. Ayrıca ek olarak blogunun aynı başarıyla devam etmesini umuyorum. Bu yıl dolu dolu bir içerik sundun takipçilerine. Bunun devam etmesini diliyorum. Prensesi de benim için öp olur mu? Tam ısırmalık zamanlarıdır şimdi onun. :)

    Sigara konusunda naçizane tavsiyem o ilettin akciğerlerinde yol açtığı hasarı düşünmen. Babamda etkili olmuştu umarım sen de etkili olur. Sigarayı bıraktıktan 4 ay sonra babamın nefesindeki karbonmonoksit (zehir) 0'a inmişti, halbuki ilk ölçüldüğünde 24-25'di ve bu ortalamanın üstünde bir seviyeydi. Sadece 4 aylık bir dönemde hasar büyük ölçüde azaltıldı. Tabiki sigara içmiş bir insanla içmemiş bir insanın akciğerleri bir olmaz ama battı balık yan gider düşüncesi çok yanlış. Zararın neresinden dönersen kardır. Ayrıca bence tüm bunların üstünde bir motivasyon kaynağın var senin. PRENSESİN! Onun için değer. Yeni yılda bu iletten kurtulacağına inanıyorum. 2011 boyunca taptaze ve sağlıklı bedeninle bizlere post yazman dileği ile.

    Herkese mutlu ve sağlıklı bir 2011 diliyorum.

    derya

    YanıtlaSil
  5. bebeğinle sana mutlu yıllar..yazılarının devamını da bekliyorum bu yıl:))))

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için .
    Yeni senede bol icerikli haberler olur umarım.
    Sevgili Derya cim galiba benim bu pisliği bırakmam için yine gebe olmam gerekecek :))

    YanıtlaSil
  7. Ben yıllar önce bıraktım sigarayı şimdi bir tane yaksam içime çekemem, boğulurum herhalde:)) Umarım yeniden bırakırsın ve bununla birlikte bütün dileklerinin gerçekleştiği mutlu,sağlıklı,huzurlu bir 2011 geçirmen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  8. amin cnm :) ben iyi içicilerdendim. gebe kaldıktan sonra nasıl birden kesiverdim ben bile şaştım :) gebelikte kokusuna bile tahammülüm yoktu. bebeişime zarar verecek diye aklım gidiyordu. sonra emzirme vardı yine içmedim ama canım istemiyordu zaten. sonra sonra türk kahvesiyle canım çekmeye başladı. kendi isteğimle başladım. ama istediğim zaman bırakabileceğimi bilmenin rahatlığıda var artık. esksii gib çok içmiyorum şimdi. en fazla 5 tane. oda kahve içtiğimde birtek. ama yinede içmemeliyim biliyorum. darısı 2. gebeliğe artık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.