PUANTİYE ve LEOPAR ? İmkansız DEĞİLMİŞ !

 

Puantiye ve leopar desenin beraber gittiğini asla düşünmezdim. Sartorialist blogundaki bu resim beni öyle haksız çıkarmış ki şaştım kaldım. İşi bilen bir el bu imkansız 2 deseni öyle güzel kombinlemişki hayran kalmamak imkansız.

Yorumlar

  1. aaa pelin senden bunu hiç beklemezdim :))Ben bu kombini yaz sonunda kullanmaya başladım.Sonra fark ettimki dolce&gabanna bu sezon kullanmaya başlamış...(puantiye etek-leopar üst yada tam tersi) ..bence muhteşem duruyor,denemelisin :))

    YanıtlaSil
  2. valla hiç sevmezdim dolayısıyla yanına bile yaklaşmadım hiç. yada güzel uyduranı görmediğimden olsa gerek. D&G'ninkileride sevmem zaten. ama artık sevmece ve en kısa zamanda denemece :)

    YanıtlaSil
  3. yurtdışına çıkarken, özellikle iş için değil keşif ve gezme amaçlı çıkıyorsam bavuluma muhakkak burada mahalle baskısı!ndan dolayı giyemediklerimi de koyarım.

    2 yaz önce, en yakın kız arkadaşımın düğün hediyelerinden biri olan roberto cavalli leopar-transparan-dantel detayları olan korsem, tabi ki sadece özel anlarda giyilebilecek bir model. ama üzerine, siyah zemin üzerinde minik beyaz puantiyeleri olan straples büstiyerimi giymiştim. büstiyerin kenarlarından sadece dantelli ve leoparlı detayın küçük bir kısmı, ve siyah sütyen askısı şeklindeki detaylar görünüyordu. bence muuhteşem bir kombindi:) hem de hiç basit durmamıştı, onda dekolteye ve vamp detaya rağmen!:)

    YanıtlaSil
  4. seda az çok kafamda canlandırabilidim kombini. eminim çok hoştur. iddialı ve stylish..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.