VICTORİA'nın ÇILGIN FİYATLI Çantaları

Victoria Beckham'ın moda dünyasına girişi gerçektende epey afilli ve cakalı oldu. Victoria Beckham Koleksiyonundan bir parça giymeyen Hollywood ünlüsü neredeyse yok gibi. Kıyafetleri sade, Roland Mouretvari, kadınsı ve modern. Elbiselerdeki çılgın talebi gören Victoria'nın bununla yetinmeyip çanta işine girmek istemesi gayet anlaşılır. Nede olsa o dünyadaki en geniş Hermes koleksiyonuna sahip özel ünlülerden. Yani lüks çantanın ne demek olduğunu bilen ender şanslılardan.



Geçtiğimiz günlerde çanta koleksiyonu satışa çıkmaya başladı. Net-a-Porter'de şimdilik 2 adet çanta satılıyor. Deri ve nubuk 2 renkli çantası 2.050 euro ve satışa konulduktan 1 saat sonra hepsi tükendi. Ama bir tanesi varki resmen yuhhh dedirtecek cinsten.



Chanel çantaları andıran altın zincirli krokodil deri çanta tam 10.850 euro. Bizim paramızla 20 bin liradan fazla. Hem altın zincir olması hemde derinin en pahalı olması sebebiyle fiyat elbetteki ucuz olmayacaktı. Ucuz etin yahnisi yavan olur diye düşünmüş olmalıki çantalarına uçuk ötesi fiyatlar koymaktan çekinmemiş. Kim yanlış yapmış diyebilirki. Bir çöp torbasına bile sırf üstünde Louis Vuitton yazıyor diye 1.960 dolar veriliyorsa elbetteki Mrs. Beckham'ın çanta fiyatlarıda bu olur.

Lüksün sokak modasıyla bütünleşerek daha makul bir tablo çizdiği günümüzde bazı değerler hala yerinde taşşş gibi duruyor.

Yorumlar

  1. Güzel olsa gam yemem. Elbiselerini çok beğenmiştim Victoria Beckham'ın ama çantaları gerçekten vasat. En azından bana göre değil. Hoş bana göre olsa bile o kadar parayı bir çantaya asla vermem. İki tane Vintage Hermes Birkin alınır o parayla. Hem klasik hem ölümsüz. Oh mis! :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle haklısın deryacım. bende senin gibi yapardım hermese koşardım :)

    YanıtlaSil
  3. bence victoria satıştan gelen paraları hermese yatırır yine :)
    birde victoria onca hermesi ne yapacak acaba?
    fiyat ve konum olarak kendini prestijli lüks marka olarak konumlandırmaya çalışırken, marka sahibinin rakip firma hermesle görülmesi skanndall olur?
    viki bana yollasın hermeslerini,
    iletişim bilgilerim ....
    xoxo :))

    YanıtlaSil
  4. Akıllı bir kadının bu çantaları alacağını hiç mi hiç sanmıyorum, hadi ilki neyse ama ikincisi de fazla ukalaca. Beckham olmasının şansını zorluyor, yoksa bence Victoria o tarzının altında donuk bir kişilik sergiliyor, kocasını elinde tutmak için diğer kadınlardan daha cesur olması gerektiğini aldatıldıktan sonra çok iyi öğrendi hepsi bu. Hiç büyütülecek bir stili yok!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.