ALTIN KÜRE'nin EN RÜKÜŞLERİ

Bence Altın Küre'nin en RÜKÜŞLERİ :




January Jones'un Versace elbisenin böyle bir geceye uygun bulmadım. Daha çok Grammy yada MTV gecelerine uygun. Elbiseyi geçtim altına giydiği siyah ayakkabılar felaket ötesi bir eşleşme.

Helena Bonham Carter'ın her zaman kendine has bir stili olmuştur. Hiçbir zaman şık değildir ama farklı olmayı bilmiştir. Bu kuralı Vivienne Westwood marka kıyafetiyle yine bozmamış. Ta ki ayrı renklerdeki ayakkabılarını görene kadar.

Heidi Klum'un bu Marc Jacobs elbiseyi giyipde Altın Küre ödüllerine geldiğine hala inanamıyorum.

Jennifer Love Hewitt'ın bir gün baştan aşağı şık olacağına olan inancım artık kalmadı.

Küçücük bir bandın gücünü asla küçümsemeyin. Hayden Panettiere'in falsolu bir görüntü vermemek adına gösterdiği çaba ne yazıkki ters tepmiş.

Yorumlar

  1. nevarNYork18 Ocak, 2011

    Pelin'cigim HBC'yi ilk gordugumde ben de yuh dedim ama bence bu kadin kendi klasmaninda degerlendirilmeli sadece. Tilsa Swinton gibi, sacma sapan bir sey giyse bile soyle gonul rahatligiyla rukus diyemiyorum.

    January Jones'un kiyaeti fazla basit bence, gogus dekoltesini hic begenmedim.

    Heidi Klum bence en uygunsuz kiyafeti giydigi icin en rukus!

    YanıtlaSil
  2. cok güldüm ya göğüsün tamamını gosterip yanlızca ucunu gizlemek komedi bir durummuş:)yani o kadarını giyecek cesaretin varsa ucunu gostermekte bir sakınca yok:)yada en bastan firmayla contact a gec ve o parcayı iki kat dikip dikmeyeceklerini sor. v.s v.s çözümü bol bir durum

    YanıtlaSil
  3. yaaa ben Hayden Panettiere hariç hepsine katılşıoyorum, tabi burda flaş faktörü göz önünde bulundurulmalı ama bence böyle organizasyonlar biraz km işi, ne giyilir nasıl olur diye. yoksa yılların aktirstleri uma ve nicolanın makyajlarıda flaş yüzünden nasıl kötü çıkmıştı.
    çok ince tül gibi olan bir ipek elbise sanırsam ve elbise altında tüm gece meme uçları elbise altından belli bir halde dolanmak yerine,ki hanım kızımızın seksi olma iddası yok hanım hanımcık,bant çözümü bence makul. zaten normalde bantların görünmediğine eminim :)
    xoxo

    YanıtlaSil
  4. ama bu kadar davete katılan resimleri çekilen birinin flaş yüzünden bantların görüneceğini bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. yani ben sen birçok kişi biliyorsa en azından tahmin edebilirdi ona göre önlem alabilirdi. bu kişi sosyeteye yeni girmiş fotoğrafı ilk kez çekilmişde tongaya düşmüş biri değilki sonuçta :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.