BİZDE ORDU BİLE ZORLANIR :)

 


2 gündür gripten kurtulamıyorum. Hem kızım hemde ben bu illet salgından kaçamadık. Sabah kim ne yapmış ne etmiş diye gezinirken bu hasta halimle beni güldüren bir haberi sizlerle paylaşayım istedim.

Joan Rivers ünlü bir moda eleştirmeni. Hollywood'un giyim kuşamını sivri bir uslupla eleştirdiği Fashion Police adında bir programıda var.

Kendileri geçenlerde havaalanında resimde gördüğünüz sıradan bir kürk palto ile görüntülenmiş. İngiliz basınıda 'bu kadın tutuklanmalı' diye eleştiri bombardımına tutuyor. Üstelik kürk paltoyu ne hikmetse rapçilerin giydiği paltolara benzetmiş. Halbuki böyle sıradan bir kürk palto giyene artık İstanbul'un orta halli semtlerinde bile rastlayabilirsiniz.

E tabi birde bizim kürksever sosyetiklerimiz gözümde canlanıverdi. Demek bu ingiliz basını bizim birtek davetimize bile katılsaymış yardım için polis değil koca bir orduyu çağırmaları gerekecekmiş :))

Yorumlar

  1. İngiliz basını "politically correct" olmayı pek sever, Pakistanlılara "Paki" dedi diye Amy Winehouse'ı ırkçı ilan etmişlerdi nerdeyse. Kürk konusu da öyle, güya Vogue İngiltere editoryallerinde kürke yer vermiyor, ama dergiyi şöyle bir karıştırıyorsunuz, ünlü moda markalarının reklamlarında kürkten geçilmiyor...

    Dün Anna Wintour, Kate Moss kürk giydi diye eleştiriyorlardı, bugün Joan Rivers. Bence gayet de güzel kürkü. Sadece, vizon kürkünün tilki kürkünden yaka ve manşetleri haddinden fazla kabarık durmuş gibi?

    YanıtlaSil
  2. bu kürkler 80li yıllarda banu alkan filmlerinde kaldı diye biliyordum ben

    YanıtlaSil
  3. yok sevgili sema. hala pek bir popülerler. dediğin gibi 80lerden kalmaların hala favorisi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.