Critics' Choice Ödülleri'nin KIRMIZI HALISI

Sinemanın kırmızı halı sezonu nihayet açıldı ! Sinema eleştirmenleri ödüllerinin kazananlarında birtek en iyi film ödülünü The Social Network'ün alması şaşırttı. Ama kırmızı halı güzelleri yine birbirinden şık ve yine birbirinden alımlı.



Gecenin kuğusu elbetteki Natalie Portman. Hakkı olan ödülü kazanmanın gururu ve hamileliğin verdiği güzellikle gözlerinin içi nasılda gülüyor. Gianfranco Ferré imzalı elbisesi karnını ustaca gizleyecek kesimde. Benim en favori gebelik kesimim. Hemen göğüs altından inen bol dökümlü bir elbise ile her hamile böyle şık ve asil görünebilir.



Bu koca Valentino imzalı fiyongu Eva Mendes'den daha ustaca taşıyacak birini bulmak zor. Her zamanki gibi kırmızı halının değişmez şıkı. Yine çok hoş yine çok güzel.



Julianne Moore ve Annette Bening. Birlikte rol aldıkları The Kids Are All Right filminde şahane bir iş çıkarmışlar. Kırmızı halıdada gayet başarılılar. Julianne Moore'un siyah kıyafeti kendisine çok yakışmış. Georges Hobeika imzalı beyaz kıyafetiyle Annette Benning uzun bir zaman sonra ilk kez bu kadar şık ve zarif.



Gecenin alakasız davetlileri Kardashian kardeşler. Kim'e Vera Wang marka kıyafetin hem rengi hemde kesimi çok yakışmış. İlk defa kendisini beğendim diyebilirim. Paris Hilton'dan çok daha iyi bir görüntü sergilediği ortada.

Kloe Kardashian'ın Blumarine imzalı kıyafeti tamda tipine ve tarzına uygun bir seçim olmuş.



Emily Blunt'ın Azzaro kıyafeti çok asil. Bel bölgesindeki dekolteye eklenen fiyonk çok hoş bir ayrıntı.



Mandy Moore'un mürdüm eriği rengindeki Monique Lhuillier elbisesine bayıldım. Hem rengi hemde kesimi çok yakışmış. Sadece küpe takması yerinde olmuş. Sade bir makyaj ve uygun boyda saçlarla gecenin en zarif şıklarından.



Michelle Williams son günlerde kırmzıı halıda epey başarılı isimlerden. Vintage Balenciaga imzalı beyaz elbisesiyle her zamanki gibi gayet sade ama doyurucu bir şıklık içinde.



Alemin en karizmatik kadını Tilda Swinton sıradışı kesimli bir Lanvin giymiş. Kıyafeti hiç beğenmedim. Ama zaten kendisinden kurallara uygun bir şıklık beklemek hata olurdu. Bu kıyafeti zaten başka kimsede giymez giyemez :)



Nicole Kidman'ın Nina Ricci imzalı elbisesi çok şık ama kendisi çok bayık. O ışıl ışıl parlayan güneş gibi Nicolecuğum kaybolalı çok oldu. Köylü müziği yapan adamla oldukçada bir daha geri geleceğini sanmıyorum :(

Ve bu gece Altın Küreler sahiplerini bulacak. Kim ne giyecek diye meraktan çatlıyorum :) Belki bir ihtimal burda sizlerle olup anında kimin hangi marka kıyafet giydiğini haber yapabilirim.Beni takip etmenizde yarar var derim :)

Yorumlar

  1. Natalie Portman saçlarını bir gün önceden yaptırmış, gece o saçla yatmış, ertesi gün de ödül törenine gelmiş gibi gözüküyor :) Ama gene de çok zarif. Her zamanki gibi.

    Nicole Kidman hakkında söylediklerine çok güldüm. Haklısın. O adamla evlendiğinden beri silikleşti. Eski havasında değil.

    Ben en çok Emily Blunt'ın elbisesini beğendim.

    YanıtlaSil
  2. oleeyyy çok sevinçliyim ben de kırmızı halı sezonu açıldığı için. kış mevsiminin tek renkli tarafı ödül törenleri ve kırmızı halı dedikodularımız:))) yıllardır Nicole'cüğümü takip ederim kırmızı halıda, critics' choice awards kıyafetini ise beğendiğimi söyleyemeyeceğim, hayal kırıklığı oldu:( anette bening ise harika iş çıkartmış. hadi bakalım gelsin golden globe ve oscar amca:)

    YanıtlaSil
  3. julianne moore cok hos ancak pek de kirmizi hali modunda degil.Nicole Kidman in ne yazik ki botoksu herseyin onune geciyor.Gecen ay cekimdeydik makyajsiz cok daha fena ne yazik ki.Ama vucuduna laf edemicem zira yasina gore cok iyi.

    YanıtlaSil
  4. eva longoria'nın kıyafetiyle julianne moore'un ayakkabıları aynı kişide bir arada kullanılsa nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum ben de. bence hiç fena olmazdı.
    natalie portman hakikaten gecenin kuğusu olmuş.
    ve evet country resmen köylü müziğidir:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.