DERİ Asi Olmaktan BIKTI !

 
Deri asi havasından çıktı zerafeti temsil eder oldu. O artık sadece bir cekette sıkışıp kalmıyor. Artık deriyle bütünleşen kokteyl elbiseler, haute couture dokunuşlar ve günlük kıyafetlerde derinin güzelliği değişik eşleşmelerle kullanılıyor.



Mesela Leighton Meester'in dün gece giydiği üstü deri eteği şifon Michael Kors elbise inanılmaz güzel. Hem sade hemde asil bir havaya sahip. Hiçbir aksesuar kullanılmaması ise ayrı bir güzellik.



Kate Bosworth'da aynı tarzda Chloé marka elbisesiyle bir başka şık isim. Kate'de kıyafeti son derece sade kullanmış.



Sofia Coppala'nın tamamı kürklü Louis Vuitton elbiseye taktığı deri bir kemer nasılda ince bir zevkin göstergesi. Yine aksesuarsız bir seçim. Şahane.



Dilek Hanif'de deri pantalonu başarıyla giyinenlerden. Sade bir triko ve topuklu ayakkabılarla ağırbaşlı bir seksapelite içinde. Çok hoş.



Ahu Yağtu'yu son zamanlarda çok beğeniyorum. Beğenimi boşa çıkartmayan bir görüntü içinde. Dilek Hanif gibi deri pantalonunu topuklu ayakkabılar, şık bir beyaz bluz ve imitasyon bir kürk ceketle tamamlamış. Ahu'nun manken duruşu ise kıyafetini daha bir güzel göstermiş.

Bizim ünlülerimiz ve sosyetiklerimiz deriyi daha çok femme fatale görüntü içinde kullanırken Hollywood ünlüleri olabildiğince sade kullanmayı tercih ediyor. Doğru bedende doğru eşleşmelerle 2 ayrı tarzda gayet klas ve şık.


Kaynak : Alem,Şamdan,Hello

Yorumlar

  1. bayılıyorum deri pantalon gömlek hırka yada tişört ceket giymeye..gündüz sade gece biraz daha şık..harika bir post,elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. bakmalara doyamadım! görsel şölen:)

    YanıtlaSil
  3. Leighton Meester'in Micheal Kors elbisesine BA-YIL-DIM !

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.