Ruhuma İyi Gelen Bir VALENTİNO

 


Valentino modanın romantik ruhunu canlı tutmak isteyen birkaç markadan biri. Yeni sezon reklamlarında romantizm, saflık, güzellik, duruluk bazılarımıza artık sıkıcı ve demode görünsede benim ruhuma ilaç gibi geldi.

Kampanyada 3 model kullanılmış. Caroline Brasch-Nielsen, Freja Beha ve Julia Saner. Benim favorim Julia'lı olanlar. Koltukta oturduğu ve masum bir kedi misali etkileyici bakışı David Sims tarafından çok iyi yakalanmış. Her resmin yanında portre kullanılması iyi bir fikir. Saç ve makyajın doğallığı hayranlık uyandırıcı. Freja'nın pencere kenarında verdiği pozda vücudu çok sıska görünüyor. Hoşuma gitmiyor bu tarz vücutların rağbet görmesi.

Bir diğer dikkatimi çeken ise 2010 Valentino Studded Kitten Heels'lerin tekrar 2011'de de kullanılması. Anlaşılan satışlar epey iyi olmuş.

Yorumlar

  1. valentino, benim için kırmızıyı ve siyahı en iyi işleyen, kesen, diken markalardan biri kesinlikle!

    YanıtlaSil
  2. canm merhaba. google da tüllü elbise gibi bi sözcükle arama yapıyordum. modatutkusu nun ve senin yazılarını bi sitede buldum. çalmışlar yani.. benm de yazılarımı çalıyolar ama benmki farklı bi site. senn yazını gördüğüm: http://www.markamodasi.com/page/23

    benm yazılarımı çalan da abiyeelbiseler.net.. ben artık umursamıyorum . ama seni bilemem. haber vermeden duramadım.. iyi geceler.

    YanıtlaSil
  3. haber verdiğin için teşekkürler. özel postlarım bile konmuş. abiyeelbiselerde kullanıyor uzun zamandır. açıkçası ben bunların ne sitesi olduğunu bile anlamadım. bütün yazıları bizim gibi bir çok blogdan araklama zaten. çok tuhaf. ama açıkçası uğraşacak halimde yok :) tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.