RÜKÜŞLER DÖKÜMÜ !

 


Yaprak Dökümü'nün bitmesine sevinenlerdenim. Tuhaf bir uyuşturucu gibiydi artık. Sevmediğim halde ne yapar eder yinede seyrederdim. Bitişini Aşk-ı Memnu için düzenlenen bir sürü davetler eşliğinde yapmak istediler ama elbetteki Aşk-ı Memnu'nun yarattığı etki olmadı olamadı. Resimlere baksanıza. Dizinin ana karakterleri özel bir gece değilde sanki Zeytinburnu düğün salonundalar.

Hadi Bennu Yıldırımlar tiyatrocu kökeninden olsa gerek derli toplu bir görüntü içinde. Herşey kuralına uygun ama felaket ötesi sıkıcı.

Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen'i anlatmak için bildiğim tüm kelimeler yetersiz kalır. Mahmutpaşa işi gri,tuhaf kumaşlı bir elbise. Keşke dizide giydiklerinden birini kullansaymış. Dizide hiçbir zaman bu kadar kötü görünmemişti. Hatta sadece meşhur pembe paltosunu giyseymiş yinede bu kadar rüküş olmazmış.

Fahriye Evcen'e çok üzüldüm çoook. Sezonun rengi gri ile kahve değil gri ile bej. 80lerin facia ötesi yüksek belli triko etek ve üstünde balıkçı bir kazak. Botlar ise insanın canını acıtacak kadar kötü.

Deniz Çakır'ın kıyafetini beğendiğimi söyliyebilirim. En azından dozunda bir seksapellik sergiliyor. Ama o çantaya ne demeli. Sanki 5 çayına davetli.

Böyle giyinenleri gördükçe güzel giyinmenin gerçekten bir sanat işi olduğuna daha çok inananıyorum.

Yorumlar

  1. Keşke dizide giydiklerinen bir şeyler giyselermiş diyorum:)

    YanıtlaSil
  2. ferhundeyi beğendiğine inanamıyorum. sütyen üstüne yelek giyip gelmiş.

    YanıtlaSil
  3. Deniz Çakır'ın çantasının dışında saçları da kötü olmuş bence. Shirley Temple bukleleri gibi :) Bu arada esasen kendisini çok beğendiğimi de söylemeliyim.

    Bennu Yıldırımlar'ın kıyafet ve saç tercihini anlatmak için sıkıcı kelimesi yetersiz kalıyor sanki. Sen çok kibar yaklaşmışsın duruma :)

    Fahriye Evcen'in botları ?!?!?! İçimi daralttı resmen!

    Gökçe Bahadır da Ali Sunal'la uyumlu görünmek için mi bu elbiseyi giydi acaba? Olmamış hiç.

    Evren

    YanıtlaSil
  4. Deniz Çakır kötünün iyisi. Ben üstünü beğendim. O üstü o vücutta siyah bol paça bir pantolon ve clutch ile düşünürsen o kadar kotu gelmeyecektir gözüne:)

    YanıtlaSil
  5. Dedimya... Pembe paltosu bile bu halinden daha sık olurdu. Hemde esprili bir yaklaşım olup dikkatleri cekerdi .

    YanıtlaSil
  6. Evet bütün dediklerinize katılıyorum,bende televizyonda gördüğüm zaman aynı şeyleri düşünmüştüm.bu nedir böyle biraz özen göstermek gerekir böyle davetlerde.Nerde Aşkı Memnu'daki görkem,kalite.

    Senem BABAALİ

    YanıtlaSil
  7. yine de ferhunde kötü geldi gözüme. hem başka şeyle giyse kötü olmazdı diye düşünüp kötü halini beğenmen komik

    YanıtlaSil
  8. beğendim işte yaaa aaaa ne diye uzatılıyorki :) hemde kendisine çok yakışmış. keşke o etek ve çantayla olmasaydı.

    YanıtlaSil
  9. e bu yorum yeri konuyu tartışmak için değil mi

    YanıtlaSil
  10. pes pes pesler pesi:)) hepsi güpgüzel yetenekli kadınlar, vücutları da gayet düzgün. gidip mangodan birer elbise alıp giyseler daha düzgün olurmuş, inanılmaz bir rüküşlük. hele ki fahriye evcen, o güzel yüze böyle bir kıyafet. oh la laaa dilim şişti valla:)))

    YanıtlaSil
  11. Ben hala şoktayım hele de Fahriye Evcen'e. Deniz Çakır en azından özenmiş, bir şeyler yapmaya çalışmış. Bir de yani bu 4 kadın hiç mi birbiriyle ne giyecekleri hakkında konuşmamışlar biri düğüne, biri baloya, biri açılışa biri de alışverişe gider gibi giyinmiş. Bakıp bakıp gülüyorum bir de senin Z.burnu yorumuna:))))))

    YanıtlaSil
  12. Bizim ülkemizde starlar iyi giyinemiyor, bunu beceremiyorlar bir türlü. Tamamına yakını zevk fakiri, moda ve giyim kuşamla ilgili her türlü nosyondan bihaber. En şık ve en bakımlı olmaları gereken gala, açılış vs. gibi törenlerde o nedenle bu kadar zavallı görüntüler çıkıyor.

    Normalde hepsinin bir stil danışmanının olması lazım. Ama ya cimriliklerinden ya da gerçekten paraları yetmediğinden ya da bilemiyorum işlerini ve hayranlarını ciddiye almadıklarından bu seçenek devre dışı kalıyor.

    Açıkçası ben beğendiğim bir oyuncuyu veya şarkıcıyı böyle zevksiz ve sıkıcı kılıklarda gördüğümde kendisine saygım azalıyor ve onları ciddiye almamaya başlıyorum.

    YanıtlaSil
  13. canıımm sizde gitmeyin üstlerinee babalarını kaybettiler, acımızz coohh böyüükk :))
    anam bihterin cenazesi bile daha iyiidi, belkide esere sadık kalıp 1967 model yaprak dökümüne uygun giyinmişlerdir?

    xoxo

    YanıtlaSil
  14. deniz cakır ıv louis havalarındaki sacları pazar işi elbisesi ve simay bülbül vari deri yeleğiyle felaket.fahriye evcen zara sanırım:) gokce bahadır adil ışık gibi...bennu yıldırımların ise ne giydiğini cozemedim ki markasını verebileyim...

    YanıtlaSil
  15. aman allahım! gözlerim yuvalarından çıktı resmen pelinn!

    YanıtlaSil
  16. Fahriye evcen herzamanki oya aydoğan, bülent ersoy havalarında, ağır, kadınsı ve aşırı rüküş. Kendini Türkan Şorayımız sanıyor ama devasa bir yanılgı içerisinde. düşüncesi bile komik. dizideki korkunç siyah, takma saçlarıyla kabartmamış bari saçlarını. toplaması iyi bir seçim hiç değilse. dizide saçları, özellikle arkadan sanki altı pamukla doldurulmuş gibiydi. kabarık , kabarık, kabarık. artık üstü tel tel ayrılmış saçlar, sağlıksız. Almanyadan gelen kişiler de zaten hep garip bir zevk oluyor. geriden geliyorlar sanki. bilmiyorum benim genel gözlemim. ve neticede hayat tarzı, yaşamı, sevgilisi, zevkleri belli biri çok fazla birşey beklenemez. ancak deniz çakır çok hayal kırıklığı yarattı. daha zevkli bir kadın olduğunu düşünürdüm. bennu ve gökçe ise beklediğim gibi felaket :D

    YanıtlaSil
  17. yalnız fahriyenin birde korkunç ötesi bir çantası vardı. rengi, şekli şemali felaket ötesiydi. onu da bir bulup bakarsanız nedemek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. omzuna takmıştı bir fotoğrafında uzuunn askısıyla. görünce afalladım bu kadar da olur mu diye.

    YanıtlaSil
  18. Birde uzun sapli çantamı !!! Bu kıyafeti giyenden beklenecek bisi aslında :) kombinasyonu süper tamamlamış. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.