4 Bin Çift Ayakkabısı Olan KADIN !!

 


Beni kıskançlıktan çatır çatır çatlatacak kadın Anna dello Russo'dan başkası değil. Kadın sırf kıyafetleri ve ayakkabıları rahat etsinler, güzel uyusunlar, genç görünsünler diye özel bir ev bile yaptırmış. Bir de kalkmış kendi kendime moda delisi olduğumu iddia ediyorum. :)

İngiliz GLAMOUR dergisine verdiği resimler ve mini defilesi çok hoş. Glamour tarzı en güzel uygulayanlardan.

Yorumlar

  1. bence kendisi bile hatırlamıyordur hangi ayakkabılara sahip olduğunu :o

    YanıtlaSil
  2. hakkaten doğru bir tespit :)

    YanıtlaSil
  3. bir giydigini bir daha giymedigini dusunursek,uzuuun yillardir dergici oldugunu da eklersek inanirim o kadr esya birikmesine..arkdsm ile ayni bina da ikamet etmekte elbiselerinin yasadigi apartmani italya da..gercek hersey:)

    YanıtlaSil
  4. artık biz normal vatandaşların dolapları bile dolup taşarken,onların ev yaptırmaları bana doğal gelmeye başladı :)

    YanıtlaSil
  5. o kadar çirkin olduktan sonra 4bin ayakkabım olmuş napim :/

    YanıtlaSil
  6. bu kadın moda dergileirnin gediklisi biliyorum. tabii markalarda ilgi gösteriyor doğal olarak, çünkü tam istedikleri müşteri profilinin bir örneği kendisi.. röportajda da belli. "örnek stil"miş kendisinin stili. eşsizmiş, kıskanılasıymış öyle abartılı cümlelerle anlatırlar hep. Moda dergilerinin nasıl işlediğini çok iyi bildiğim için (uzun bir süre çalıştım) kurallarını, sayfalara yazılacak her cümlenin şaşalı, pırıltılı, abartılı olması gerektiğini çok iyi biliyorum. aslolan tek bir şey vardır reklam verenlerin gönlünü hoş tutmak için; tüketin tüketin tüketin demek. o yüzden konu sıkıntısında, bulunan konu bile herzaman "aman efendim şöyle böyle" diye anlatılır. yazan kişi çoğu kez kalemini oynatırken, durumun salaklığına kendisi de söver ve güler. ama iş işte. Moda, üretmek, tasarlamak; sanatsal ve güzel şey de bukadarı da artık israf kelimesinin bile yetersiz kaldığı bir durum. Dünyada açlığı geç, susuzluktan ölen milyonlarca insan, çocuk, bebek varken sadece bir kişinin bukadar varlığının olması dünyanın iğrenç yüzü bence. böyle kaıdnları görünce (bizim sosyetede de objektif görünce kendini kaybeden, görmeyince dünyası kararan, Hermesime bak, bak bu Gucci, nekadar paralıyım vs diye göze göze sokma meraklı çok kadını bizzat gördüğüm için) hep şöyle düşünürüm "Birde bu kadına Allah bir nebze güzellik verseymiş ne olurmuş acaba hali. Artık deli danalar gibi ne yapcağını, nereye poz ve röportaj vereceğini şaşırırdı. hani derler ya tırnağı olsa hırsından, kibirinden önce kendi yüzünü parçalar. aynen o hesap. ama allahtan Allah vergisi güzellik ve bizim tabirimizle yüz nurunu hiç bir para ile satın alamıyorsunuz. bu söylediklerimden kimse varlık düşmanı diye saçma cevaplar yazmasın bana lütfen. ne dediğim gayet açık. ekonomik refah olmazsa hayat evet çekilmez ama iğreniyorum ben ya böyle şuyum var buyum var diye görgüsüzce, kibirli pozları, varlık dökümü yapılan röportaj ve haberleri. hani stilini göstermek için yapılan röportajında bir STİLİ olmalı bence. Bir zarafeti, bir sıcaklığı olmalı. böyle röportajlar sırf mal beyanı başka birşey değil. neyseki dünyada çok varlıklı ama ruhu da asil ve stil sahibi kadınlar ve adamlar da var. herkes sirk maymunluğuna meraklı değil neyseki. ve sonuç olarak evet böyle doyumsuz, hep bana , hep bana diyen, dese bile bunu göze sokmaya bayılan kadınlardan ve adamlardan iğreniyorum. Modanın çirkin yüzü işte. Aşırı tüketim. nerede gerçek ruh asilliği!

    YanıtlaSil
  7. elis mükemmel demişsin benim için de konuşmuşsun teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Çok çirkin bir kadın ama yaaa :(( elbise ayakkabı çanta binlerce olsa ne yazar...

    Hande

    YanıtlaSil
  9. ayni fikirdeyim cokkk cirkin... o nedenle hic kiskanmadimmm :)

    YanıtlaSil
  10. yüz güzelligi olmadiktan sonra, ayakkabilar gözükmez bile:)

    YanıtlaSil
  11. eğer bu çirkinlik olayını ben yazmış olsaydım (ki aklıma geldi ama yazmadım) başlardınız nasıl böyle yazarım, çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye bikbiklemeye :)) kıskançsınız kıskanç :))

    sevgili elis eline gönlüne sağlık çok güzel dile getirmişin. ne demek istediğini çok güzel kaleme almışın.

    YanıtlaSil
  12. sanki hic olmeyecekmis gibi...

    YanıtlaSil
  13. Eşim ben ne zaman bir ayakkabıya yeni bir çantaya daha elimi etsam, bu işin sonu hiç gelmicek biliyor musun der :) ... Haklı da bu örneği gördükten sonra benim mütevazı gardrobumun kaderinde bile bir takım düşünce değişiklikleri olacak mutlaka... :))

    YanıtlaSil
  14. cok ilginc insanlar var hem aclık susuzluktan bahsediyor ahlak dersi veriyor hemde allah bir nebze guzelık vermemiş diye ne kadar dıs gorunuse onem verdıgının altını ciziyor.

    YanıtlaSil
  15. sende belli ki pek güzelsin. o yüzden alınmış, o yazıyı anlamak istediğin gibi anlamışsın sevgili adsızcığım. :DD
    ee üzgünüz ama evet güzellik, çekicilik sadece Allah vergisi canım :D tabii senin anladığın manada yüzeysel güzellik değil ama sen öyle anla boşver :D yazıda porno starları gibi uzun tırmaklı, bomba göğüslü, muhteşem vücutlu bir güzelik algısından değil, yüz nuru gibi ifadelerle insana sempatik gelen, sıcaklık uyandıran, kişinin ışığından, hani söz vardır yıldızı parlak, işte ondan bahsetmiş. buda mütevazi olmakla, biraz sınırları bilmekle doğru orantılı demiş yazıda. röportaja vurgu yapmış, haberin sunuşunun iğretiliğine değinmiş. daha pek çok şey söylemiş alt satırlarında, cümlelerin açılımında. algılamak için açıklama yapmaya gerek yok aslında ama açıklatanların olması da şaşırtıcı değil. buna aşırı yüzeysel algı diyoruz biz :D düz mantıkta diyebiliriz. yada psikoloji biliminde bir çeşit zeka sınıflandırmasına sokmak istersek ehh normal zeka ve algı diyebiliriz :D ama kınamıyoruz seni merak etme. çünkü belli ki çok alınmışsın. dediğim gibi artık nasıl güzelsen ve içini nasıl acıtıyorsa bu durum. lütfen ahlak dersi veren bir makalede siz yazın sayın adsız. adınızla birlikte ama. lütfen bize somalide ki aç çocuklardan, suzuluktan ölmek üzere olan afrikalı çocuğun başında bekleyen akbaba fotoğrafından ve daha nicelerinden bahsedin. ve bahsederken, birde moda dünyasının ışıltısı ile, böyle arkadaşın dediği gibi mal beyanı yapan doyumsuz DÜNYA GÜZELLERİYLE kıyaslayıp ortaya derin bir teori atın ve bizde sizi ayakta alkışlayalım.
    yazıyı yazanı tebrik ediyorum. modanın çiğ tarafına çok iyi değinmiş.
    yasemin.

    YanıtlaSil
  16. kadının en buyuk dısmanı kadın teorisini dogrularcasına baltayı taşa carptın be sevil...kımseye ahlak dersi vermeye gerek yok hesey ortada cunku senın dusundugun gibi bir durum yok ortada ben bır kadın erkegim kısaca oturupta ne anna del russo yu nede allahın ısık verdiği kadınları kıskanacak değilim...cunku o ısık herkeste vardır ama sizin kadın kısakanclıklarınız yuzunden kımısıne yeterli gelmez umarım en kısa sürede bu çirkin güzel kadın hastalığınızı tedavi edersiniz

    YanıtlaSil
  17. biz dolaplarımızda yer kalmadı diye eski giysileri elden çıkarmaya bakalım anna dello russo'nun hç öyle bir derdi yok:) 4000 bin ayakkabıdan hiçbirini atmaya kıyamıyor belli ki:)
    öte yandan elis'in yazdıklarına katılıyorum, hadi biz neyse de gerçekten maddi açıdan kötü durumda olanlar bu haberleri duyunca bunalıma girebilirler.

    YanıtlaSil
  18. Bu işler arz talep meselesi. Kadının binlerce ayakkabı alası, birçok kişinin de o ayakkabıları görmek için o dergiyi alası varmış. Kin gütmeye gerek yok. O kadar parası olup da ay şu ayakkabıyı da almayayım, günahtır diyecek kadın/erkek çok azdır. İnsanoğlu nefsinin esiridir. Para kadının parası, istediği kadar alır. Talep olduğu sürece de kaç bin tane olduğunun röportajını yapar. Hem biz nereden bilebiliriz ki kadının içini. Yok nuru yokmuş, yok bilmem ne. Yardım yapıyor olma ihtimali yok mu? Bu kadına çemkirenlerin kıskançlık krizine girdiğini düşünüyorum :). Sanki kendilerinde o para olsa böyle yaşamayacaklar :). Ha röportaj yapmazsın belki bu konuda ama istenmiş bu kadından ki bu da yapmış, bu kadar agresif olmamak lazım :). Tipinde de sorun görmedim, hiçbirimiz dünya güzeli ya da dünya yakışıklısı değiliz :). Nuru da var mı yok mu çevresindekiler bilir :). Ya ben bu siteyi çok sevdim de şu yorumlarda kin kusma işini anlayamadım bir türlü :).

    YanıtlaSil
  19. beğendiğine sevindim :) bu blogun yorumları epey ateşli ve hareketlidir. ben bu durumdan pek bir memnunum doğrusu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.