GRAMMY Ödülleri ŞIKLARI

Bu seneki Grammy Ödülleri'nin kırmızı halısından büyük bir keyif duydum. O eski kötü, kıro görünümler minimuma inmiş. Rüküşler azalmış, sansasyonel şıklıklar daha artmış.



Bence gecenin en şıkı Rihanna. Jean Paul Gaultier imzalı seksi kıyafetiyle şahane görünüyor. Hem tarzına hemde Grammy'nin imajınıda uygun kusursuz bir seçim . Bu saçlarına bayıldım. Hem rengi hemde kesimiyle yüzünün güzelliğini daha bir ortaya çıkarmış. Görüntüyü iç çamaşır giymeyerek bozmamış. Cesur, genç, seksi ve şık. E daha ne olsun.



Jean Paul Gaultier'yi seçenler gecenin kazananları. Nicole Kidman son günlerde gördüğüm en güzel haliyle. Kızıl saçlarının ve teninin rengine uygun şahane bir elbise.



Evet bu da nerden çıktı diyorsunuz biliyorum :) Ama ben Nicki Minaj'ın vintage Givenchy kıyafetine bayıldım. Hem tarzına uygun hem sıradışı hemde feci Grammy. Üstelik duruşunun profesyonelliğinede şapka çıkarıyorum.



Birçoklarınız bu kıyafeti 40lı yaşlarda ve çoluk çocuklu bir kadına yakıştırmayabilir. Ama unutmayın, karşınızdaki Jennifer Lopez. Eğer 60 yaş üstü Ajda'ya bacak açtı diye hayran kalınıyorsa bu kadınada domestik muammelesi yapılmamalı. Süper fit bacaklar, vamp bir duruş, süper seksi bir Emilio Pucci elbise, elbiseye uyumlu Christian Louboutin'ler, şahane makyaj ve klasik Jennifer Lopez saçlar. Hepsini topladınızmı ortaya çıkan gerçek bir diva !



Selma Blair hamileliğinin son aylarında. Grammy'ye hiçde uygun bir kıyafet değil. Ama o kadar güzel ve asil görünüyor ki listeme girmemesi imkansız. Lanvin olduğunu tahmin ettiğim elbisesine uygun aksesuar ve clutch seçimiylede dört dörtlük bir hamile şıklığında.



Heidi Klum Altın Küre rüküşlüğünden sonra son derece şık bir görünümde. Julien MacDonald imzalı tamamı altın renkli kıyafetiyle hem şık hemde çok seksi. Özellikle kıyafete uygun renkteki makyajıyla kendisine bir kez daha hayran kaldım ve Altın Küre kazasını unuttum :)

Yorumlar

  1. nicole harikaydı , oh be dedim, çok şükür canlandı kadın:))

    YanıtlaSil
  2. dimi :) nihayet mutlu ve mesuduz. darısı Oscar'ın başına

    YanıtlaSil
  3. Miley Cyrus'u çok demode buluyorum ben. Hiç bir zaman zarif göründüğünü görmedim. Kostümü güzel olsa saçı kötü, saçı güzel olsa makyajı kötü, bir basitlik var her zaman onda.
    Rihanna'nın çılgın ve seksi kadın tarzındansa bu dozunda kadınsı-masum tarzı daha çok hoşuma gitti benim. Yeni tarzıyla daha fazla güler de oldu sanki, ya da dediğin gibi saçları yüz hatlarını yumuşattığı için öyle görünüyor, elbise süper!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.