OSCAR TÖRENİ - Rüküşler

 


Amy Adams'ın kıyafetine birçok kişi bayılmış. Hatta en şık bile seçmiş. Bence gecenin en rüküşüydü. Son derece güzel L'Wren Scott elbiseyi sırf 1.35 milyon dolar değerindeki Cartier marka gerdanlığı gösterme sevdasıyla katletmiş. Üstelik gerdanlığın zinciri tek sıra bile değil. Böylesi bir gerdanlığa uygun bir yaka kullanılabilirdi. Tıpkı Celine Dion'un yaptığı gibi.



Nicole Kidman son dönemde seçimleriyle umudumu iyice arttırmıştı. Nasıl bir hayalkırıklığıdır anlatamam. Dior marka elbisenin kesimi vücut yapısıyla müthiş uyumsuz. Birtek antika gerdanlığını ve pembe ayakkabılarını çok beğendim o kadar.



20 yaşındaki genç yıldız Jennifer Lawrence çoook güzel. Saçları ve makyajı harika. Ama Calvin Klein marka kırmızı yalın kesim elbisesi bir Oscar Töreni için fazlasıyla sıradan ve bilindik. Bu güzelliğe çok daha çarpıcı ve şık bir seçim yapılabilirdi.



Hilary Swunk'ın Gucci Premiere kıyafeti çok şık. Ama bu elbiseye aksesuar olarak sadece bir yüzük kullanması olmamış. Bu elbise güzel bir küpe ve bileziği hak ediyor. Sanırım aksesuar olarak kaslı erkeksi kollarını yeterli görmüş.



Penelope Cruz keşke kocasına eşlik etmeyip evinde bebeğinin yanında kalsaymış. L'Wren Scott imzalı şarap rengi kıyafet çok şık ama henüz doğum yapmış bir vücuda son derece yanlış bir seçim. Süt dolu memelerin görüntüsü rahatsız edici.



Marisa Tomei Charles James'in 1950 yılı koleksiyonundan bir kıyafetle. Galiba kıyafeti olduğu gibi üstüne giymiş. Ne bir prova yapılmış ne de rötüş. Özellikle kıyafetin üst bölgesinde ciddi bir potluk vardı.



Reese Witherspoon'un Armani Privé elbisesi tarzıyla son derece ters düşmüş. Orta yaşın üstünde bir görüntü sergiliyor. Topuzunuda beğenmedim. Bir tek bilezikleri çok hoş o kadar.



Jennifer Hudson sadece bakın ne kadar zayıfladım demek için giyinmiş o kadar. Atelier Versace kıyafetin rengi fazlasıyla iddialı ama son derece kötü kesim bir dekolteye sahip. Gördüğüm her an haklı olarak göğüslerini çekiştiriyordu.



Sharon Stone'un Dior marka siyah elbisenin omuzuna kondurulanları anlamadım. Ama en kötüsü saçları. Felaket kelimesi bile az gelir. Göz makyajıda son derece kötü. Tek beğendiğim Dior marka clutch oldu o kadar.

Yorumlar

  1. Jennifer Lawrence Baywatch'dan fırlamıs gibi..
    Sheraton Stone da Cruella'ya benzemis.
    Amy Adams'ın elbisesi hos ama dedigin gibi kolye ı-ıh..
    Zumrut tasli kupe taksaydi daha hos olurdu...

    YanıtlaSil
  2. Amy Adams hakkindaki fikirlerine kesinikle katiliyorum =) Bircok yerde cok sik oldugunu okuyunca kendimden suphe etmeye baslamistim =)

    YanıtlaSil
  3. Nicole Kidman gene hayalet Casper gibi. Teniyle aynı renk kıyafet giymekten vazgeçemedi bir türlü.

    Amy Adams'ın yaptığı ise tam bir kıroluk, madem çok istedin o mücevherleri takmayı bari kıyafetini parıltısız seçseydin. Annesinin takılarını üzerine geçirivermiş kız çoçuğu görüntüsü var.

    Penelope'den ise bu basit görüntüyü hiç beklemezdim. Hayal kırıklığı oldu. Acaba kocasını gölgelemek mi istemedi diye düşünmüyor değilim.

    YanıtlaSil
  4. nr1 da oscar kıyafetlerini senin yazdıklarını çalarak anlattılar :D aynı cümlelerle
    merve t.

    YanıtlaSil
  5. ciddenmi ? :)) tv mi radyomu ? hangi program ? belki denk gelir dinleyebilirim.

    YanıtlaSil
  6. epeycene geç bi yorum ama napiiim yeni buldum yeni yeni geriye dönük okuyorum:) Bir yorum yapasım geldi ilk kez sölemeden edemedim, P.Cruz aynı Seda Sayana benzemiş burda bence, elinde mikrofonu eksik..

    YanıtlaSil
  7. bu yorumunu seda sayan okusa zevkten dört köşe olur inan :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.