YİNE AŞIK OLDUM :)

 


Yeni aşkım bu şahane turkuaz renkli Christian Louboutin'ler..Çok şükür değerini bilen birinin ayaklarındalar.

Beyoncé'nin bu cicilere göre giyindiği o kadar belli ki :) Bende böyleyimdir. Bir gün önceden ertesi gün hangi cicilerimi giyeceğime karar veririm. Sonrasınıda düşünmem çünkü zaten bir şekilde arkası geliverir. :)

Alexander Wang marka mini clutch da güzel görünüyor.

Yorumlar

  1. Şu an uyuşmuş durumdayım. Hiç bir şey hissetmiyorum. En son aşık olduğumda hissetmiştim bu duyguyu. Bu ayakkabılar benim olsa ayağımla bütünleşirdiler. Hayatta çıkarmazdım. Ya da bir saniye, ben bunları giymeye kıyamazdım ki. :)

    Beyonce kesinlikle hakkını vermiş. Harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Supersin demek tüm ayakkabı manyaklarinin hissettikleri ayniymis :) bende senin gibi ilk gördüğümde uyustum resmen :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu Daffodilleri gorur gormez asik olmustum. Numarami bulup ismarladim ama ertesi gun de geri gonderdim. Elde tutunca cok guzeller ama platform topugu o kadar yuksek ki. ko ben platform ayakkabi asigiyimdir, ayakta hic hos durmadi. Nerdeyse striptizci ayakkabilarini andirdi!! Bide topuk cok yuksek oldugundan bacaklari pek de guzel gostermiyo bence. Beyoncenin bacaklar cok guzel cikmamis zaten. Resimlerd acayip guzeller ama :)

    YanıtlaSil
  4. rengine bayıldım, bir tane siyahım olursa inşallah bir de böle bişey almak isterdim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  5. tek kelimeyle asik oldum gozlerimi alamiorum aman tanrim tam gece yatarken koynuma alicagm ayakkabilar bunlar muuuuu:( <3

    YanıtlaSil
  6. benim aynı topuklu kahve süetim var ve epeyde rahat kullanıyorum. bunda farklı bir taban kullandımı bilmiyorum doğrusu. buralarda görsemde atlayıversem bi üstüne :)

    YanıtlaSil
  7. bu nedir yahuuu bayıldıımmm,
    renkk müthiş beyonce'nin ayağında da müthiş durmuş..
    keşke türkiye'deki kadınlarda ayak tiplerine uyup uymadığını kontrol edip öyle giyseler,zira tombul ve şişkin ayaklarda iğreti duruyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.