HAFTANIN ŞIKLARI

Haftalardır sizlerden mail alıyorum. Haftanın Şıkları ve Haftanın Rüküşleri bölümüne sonmu verdim diye merak dolu maillerinizdi bunlar. Hayır son vermedim ama bu bölümü yapmak ekstra uğraş gerektiriyor. Dergileri almak, seçimleri yapmak, hepsini taramak, seçtiklerinden kolaj yapmak epey vakit alan bir iş. Tek başına oluncada her zaman uygun vaktim olmuyor. Nihayet o uygun vakti bulabildim ve son haftanın sosyetiklerinden derlememi yaptım ve sizlere sunuyorum.



Ronit Gülcan'ın bu resimdeki zerafetine hayran kaldım. Kıyafetini görmeye bile gerek yok. Gördüğüm kadarıyla normalde straplez düz bir mini elbise giymiş. Ama eşarbı o kadar güzel kullanmış ki sanki elbisenin yaka kısmı gibi görünüyor. Saçları, makyajı ve duruşuyla çok hoş bir kadın.

Fatoş Sarıgül'ün kenarları fermuarlı beyaz Givenchy ceketine bayıldım. Bunu daha önce Siren Ertan Çarmıklı siyah diz hizasında bir etekle giymişti ve çok şıktı. Fatoş Sarıgül'de deri pantalonla giymiş ve güzel bir uyum yakalamış. Keşke bu kadar fazla makyaj yapıp saçlarınıda topuz yapmasa. Daha çok genç. Hafif bir makyaj ve salık dalgalı saçlarla eminim ki çok daha güzel görünecektir.

Siren Ertan Çarmıklı'nın Jimmy Choo ayakkabıları öldürücü güzellikte. Matthew Williamson marka somon renkli ceketi ve her zaman ki ışıl ışıl güzelliğiyle mükemmel bir şıklık sergiliyor.

Eda Taşpınar'ın somon rengiyle mavi uyumlu kombinasyonu çok hoş. Charlotte Olympia marka ayakkabılarını en güzel şekilde kullanmış. Benim bu resimde tek derdim Bora Kozanoğlu. O kadar kendi dışında bir giyimi var ki üzülüyorum adamcağıza. Eda Taşpınar ile birlikte olmaya başladığından beri tarz olacağım diye sıkılması, kasılması rahatsızlık verici boyutlarda. Her daim sörf şortuyla salınsa valla hepimiz rahatlayacağız :)

Kaynak : Alem, Şamdan, Hello

Yorumlar

  1. ŞEKERİMMM
    buralardayız seni izlemeye devam ediyoruz:)))

    jimmy choo ve aşkkkk :)))diyorumm

    YanıtlaSil
  2. sakın beni bırakmayın zatennn :) bir şekilde birlikte olabiliyoruz ya bunada şükür artık :)

    YanıtlaSil
  3. Siren Ertan'ın ceketine bayıldııııım, rengi, kesimi, duruşu çok farklı, çok da yakışmış kendisine.

    YanıtlaSil
  4. bayan mi? nolur bari sen yapma! ronit gulcan bir bayan degil, kadindir.

    cok farkinda olarak kullanilmiyor ama bayan aslinda cok derece seksist, ayrimci ve patriarsik bir kelime. ozellikle son bi kac zamandir bazi kendinibilmezlerin kadinlar hakkindaki yazilarindan sonra bu konuya biz kadinlar olarak daha cok dikkat etmeliyiz diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.