HAKAN YILDIRIM HAKAN YILDIRIM'a KARŞI !

 


ELLE dergisi Style Talks Vol 2'de Hakan Yıldırım'ı ağırladı. Resimlerden birinde kendisinin Hermes Kelly taşıdığını görüyoruz. Aklınıza hemen benim gibi Marc Jacobs'un meşhur Hermes'li resmi gelmedi mi ? :) Biri işin piri diğeri ise ne kadar kendini pir gibi görse de daha yolun başında.

Geçtiğimiz haftalarda Hakan Yıldırım'ın Vatan gazetesine verdiği röpörtajı okudum. Ve hayretler içinde kaldım. Özellikle verdiği cevaplardan biri var ki beni benden aldı.

VATAN : Gerçekten de moda devleriyle yarışmak, o moda haftası kapsamında kendini göstermek güç değil mi?

HAKAN YILDIRIM : Bir de en büyük talihsizliklerimden biri, beni artık yeni tasarımcılarla yan yana koymuyorlar; beni devlerle yan yana koyuyorlar ve devlerle yarışıyorum. Keşke ben Christopher Kane’yle yan yana gösteriliyor olsaydım Givenchy ile değil...


Röpörtajdaki devasa egoyu her cümlesinde hissediyorsunuz. Hele Türk mankenler hakkkında söyledikleri tam şenlik :

VATAN : Defilenizde hiç Türk manken yoktu, neden?

HAKAN YILDIRIM : Dünyada defile yapıp da Türk model çıkartan herkesin amacı Türkiye’de haber olabilmektir. Ben bunu tercih etmedim, böyle bir şeye gerek duymadım. “Şovunda Cansu Dere de çıktı” haberini görmek istemedim. Yani, kızlardan destek almak istemedim; ona sığınmadım. Ülkemizde böyle oluyor ama. Ayrıca benim defilemde dünyanın en iyi top modelleri çıkıyor, dream girl hepsi.Bundan sonra da muhtemelen hiç Türk manken olmayacak defilelerimde.


Natalia'lı, Jessica'lı haber olmak varken Cansu Dere'li haberler kime ne ? Ne kadar kendiyle çelişen bir cevap değil mi ?

Bu ilginç röpörtajın tümünü okumak için BURAYA TIKLAYIN


Kaynak : ELLE Tr/Facebook

Yorumlar

  1. Marc Jacobs hayatımda gördüğüm ve muhtemelen görebileceğim en yakışıklı ve karizmatik erkeklerden biri. Esmer, boylu poslu, kirli sakallı, aslında bakınca tipik Türk erkeği prototipi ama tabi Türk erkeğinin Marc Jacobs cazibesine sahip olabilmesi için kırk fırın ekmek yemesi gerekir. Bizim ligimizde olmaması ne kadar acı. :) Konuya dönecek olursak, Hakan Yıldırım'ı beğeniyorum, dahası başarılarıyla gurur duyuyorum ama Christopher Kane gibi bir modacıyı neredeyse çaylak boyutuna indirgemesi büyük hata. Ayrıca Marc Jacobs hariç tüm erkekler Hermes'lerden uzak dursun bence. Olmuyor. :)

    YanıtlaSil
  2. pelin hnm yorumsuz ve tarafsız harika bir haber olmus artık bos bos alkıslamaktan sıkılmayan moda yazaları birazcık sizi takıp edip dersler alsın.

    YanıtlaSil
  3. her roportajında huseyin caglayan türk degil demesi hüseyin caglaynı kıskanıyor dusuncesini dusunduruyor bana.huseyin caglayan atatürkün yaptıgı devrimleri konu alan defileler yaparken hakaan ancak naomi campell ları getirmekle haber olur ancak.türkiyede haber olmak istemiyorsan cansuyu cıkarma isimsiz bir model cıkar turk olan işte peli,n hnm dediği gibi kendiyle çelişip sacmalamış

    YanıtlaSil
  4. kımse onu givenchy ile birlikte gormuyor kendisi oyle gorup turkıyede oyle gostermek istiyor.givenchyle gosteriliyorsada kolleksiyonunun oradan cok asırı derece still olarak renk olarak esinlenmiş bulundugu içindir

    YanıtlaSil
  5. roportajında tamamen soyle bir savunma var sürekli ben kolleksiyonumu iyi yapıyorum vemert alaşın basarısı degıl benim.yakında mert alaşla aralarında ego savaşları başlar:)ayrıca mert alaş gibi bir türkü dunyanın en onemli fotografcısı yapan bu sektoru hala ben türküm ve eksi birle baslıyorum diye eleştirmesi cok yersiz ve bayat bir türkleri istemiyorlar tutumu madem oyle don ulkene kardeşim bora aksu ve huseyin caglayandan bunun boyle olmadıgını biliyoruz.andamı sana verıyorlar ve sen hala eksi birle baslamktan bahsediyorsun.

    YanıtlaSil
  6. marc a bakınca içim acıldı o ne hoşluk yaaaa!!! hakan yıldırımda bir o derece kötü:)neyse onemli olan tasarım diyeceğim o konudada marc içimi acıyor hakaan daha her ne kadar aksini soylesede cooooook basında

    YanıtlaSil
  7. klasik ben oldum hastalığı,
    açıkçası burada okuduklarım bile bana yetti.
    haber olmak için cansu dereye ihtiyacı yokmuş öyle mi?
    cansunun acaba onun defilesine ne kadar ihtiyacı var? kadın her pztsi tvde:)
    keşke kendisi arzu kaprol gibi Turk modeller kullansaymış.
    Mertin ona zamanında destek çıktığı gibi..
    Mert olmasaydı o 'prestijli' izleyici grubun kaçta kaçı izlemeye gelirdi?
    Bu arada cansuyu-çağlayı çıkarsaydı belki satışları artardı.
    Zaten Jean Paul'da Türkiyede iki tane fazladan entari satmak için,Çağlayı defilesine teşekkür etmek için çıkarrtmıştı değil mi(!)
    haa birde Givenchyle koymuşlar kötü mü işte. yoksa eski patronu aydınla mı yanyana koysalardı?
    amaa bir sonraki defilede YSL-CHANEL-DİOR ile koymazlarsa bence koleksiyon çıkartmasın.
    Hakaanda bir moda devi filan ya zaten.Ama dikkat etsin ,sonra yine son dk liste değişip,üvertürler çadırına koymasınlar.

    p.s:madem Türklüğünü öne çıkaracak, o zaman hakaan değil,HAKAN olucak.
    sevgiler.
    XOXO

    YanıtlaSil
  8. duyguya kesinlikle katiliyorum...yurtdisinda yasayan kendi basina birseyler yapmaya calisan,cabalayan biri olarak, "turkler eziliyor bik bik"muhabbetlerine karsiyim. avrupada kulturune, kurallarina entegre olmus, burslar, oduller almis cok basarili bilim adamlarimiz, sanatcilarimiz var. kriter illaki gazetelere cikmaksa, onuda yapiyoruz ama ibrahim tatlises gibi bir mafyanin vurulma haberini 7 gun mansetten veren medyamiz bize sadece minnacik bir kose ayirabiliyor. dolayisiyla bu adamlar gibi takdir gormeyince, kendi basiniza takilmayi tercih ediyorsunuz...ha tabi umrumuzda mi???Kesinlikle degil. Biraz sitem bizimkisi...Cunku o haberlerde 20.000 euroluk cantami gosteremiyoruz :)))) (son cumle sadece saka!)

    YanıtlaSil
  9. yorumlara koptum harıka cvplar verılmıs herhlde bıdhkıne konusmadan once ıkı kere dusunur bu roprtajları gıtsın vogue uk de falan versın belkı onlar ınanır cınku biz ınanmadık.desinki vogue fr da ben turkum eksi birle basladım o ozman o andam odülünü hakan 2. kez verırlerde ne için veırırler siz dusunun.sonra mert alaşla yurt dısına gider biz destek gormuyoruz magdurunu oynar turkıyeye gelır biz eksilerle basladık magdurunu oynar.sana kendı ulken vermedı boyle destek boyle odul utanmadan kotuluyorsun

    YanıtlaSil
  10. şaka gibi insanlar gercekten.bugne kadar her defilende cansuyu cıkar yurt dısına gidince buradakı sıstemı kotule madem ole burada da elif cığızoglu gibi noname rus asıllı mankenler cıkarsaydında kendını ve okuyucuları inandırmaya calıstıgın ikinci sınıf felsefeni desteklemiş olurdun

    YanıtlaSil
  11. Of Hermes orta boyundan bende istiyorum. Acaba bunun için kaç ay hiç alışveriş yapmadan geçireceğim...

    YanıtlaSil
  12. ups...sayende hatamı gördüm. ne diye oversize yazmışım ki anlamadım :( teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. şekerciğim çok mu küfür hakaret geldi de uyarı koydun hayırdır

    YanıtlaSil
  14. yorumlar yazının ana fikrinden çıkıp yorum yapanlara kişisel hakaretlere döndü. o yüzden her yorumu yayınlamıyorum.

    YanıtlaSil
  15. pelin hanımcıüım yeni bir haber hakaan beyonca giydirecekmiş bu uyumsuz iki insan sizce nasıl bir noktada bulaşacak cunku hakaan cok minimal ve gothic bir tarz da gidiyor beyonce ise cok şaşalı ve abartlılı.bir el atsn diyorum.ayrıca kufur olayı nedir ya:) merak ettik bizde takıpcı olarak ben yorumlarda hiç hakaret kufur gormedim.birileri hakaanın eleştirilerine kızıp kufur mu yolladı yorumculara sende yayınlamadın. oyleyse iyi etmişssin

    YanıtlaSil
  16. hakan ın bööö getiren kalça çıkıntı detayı meğerse yıllar once tisci tarafından yapılmış
    http://trmoda.blogcu.com/hakaan-givenchy-nin-yandan-esinlenmis-hali/8986252

    YanıtlaSil
  17. beyonce ile hakaan markasını ben yakıştırdım. beyonce de gotik sever. gareth pugh tasarımları başarıyla taşıdı ki gotik in en koyu temsilcisi pugh. bence güzel bir birliktelik olur.

    hayır yorum yapan kişinin yazısında küfür yoktu ama küfür kadar ağır ve alaycı bir uslup vardı. yorumu göremezsiniz sildim çünkü. bir 10 dakika yanlışlıkla yayınlandı sonra farkına vardım ve sildim.

    YanıtlaSil
  18. sevgili naz bu tarz çıkıntıları yıllardır birçok modacı kullandı ben hakaan a mal etmiyorum bu tarzı.

    YanıtlaSil
  19. ayyyyy ne HAKAANmış tartış tartış bitemedi.Birde ne zaman hakaan adını duysam hep yanında bir şaibe bir soru işareti görüyorum sağdan soldan duyduklarımızda var basında olmayan tabi.meyve veren ağaç mı taşlanır yoksa ateş olmayan yerden duman mı cıkmaz orasını bilemicem ama hakaan la ilgili hem basında hem kulis arkalarında cok fazla dedikodu var.

    YanıtlaSil
  20. gercekleri okuyabildiğimiz tek blog desem yeridir bide madi clara var ama onu bazen cok saldırgan agresif ve abartılı buluyorum.burası gercekten cok seviyeli bilgilendirici ve belli bir moda bilinci oluşmul herkesin gerçekleri şeffaf ve maskesiz ögrendiği tek yer...sonucta pelin hanımın kimseyle iyi gecinmek ve nufusundan yararlanma derdi yok kısaca mecburiyeti yok kimselere

    YanıtlaSil
  21. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

    YanıtlaSil
  22. asıl ben teşekkür ederim bu bloğu yazdığınız ve yazmaya devam ettiğiniz için

    YanıtlaSil
  23. Hermes Kelly yazilmis ama bu Birkin degil mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.