BEĞENDİM..

 



Ayfer Toprak'ın STELLA McCARTNEY bluzunu, Siren Ertan Çarmıklı'nın DRIES Van NOTEN elbisesini ve Eda Taşpınar'ın diz boyunda ki EMILIO PUCCI çizmelerini çok beğendim.

Ayfer Toprak kurallara uygun giyinmiş. Beyaz pantalon ve ten rengi ayakkabıyla güzel bir kombinasyon yaratmış.

Siren Ertan Çarmıklı'nın pembe Chanel çantası çok güzel. Ama sezonun modası bu şahane kıyafetle pek yakıştıramadım doğrusu. Hala her şeye Hermes ve Chanel kullanmaktan kurtulamıyoruz. Marc Jacobs ya da Louis Vuitton'un çok renkli rugan portföylerinden birini kullansaydı çok daha hoş olurdu diye düşünüyorum.

Eda Taşpınar muhteşem fiziğini en iyi şekilde kullananlardan. Ama Allah aşkına birisi o belindeki kemerin ne olduğunu söylerse sevinirim. Bana haltercilerin belleri kaymasın diye taktıkları kemeri andırdı. Farklı olacağım diye saçmalamak bu olsa gerek.

Yorumlar

  1. ayfer toprak kurallara uygun mu giyinmis???yapmayin allah askina.. ayfer hanim klasik usul, iri yapili tam bir turk bayani. kesinlikle kocaman desenleri olan seylerden kacinmali. edayi hic sevmedim...o ceket filan cok sakil durmus...bilmiyorum benim gorusum bu :))

    YanıtlaSil
  2. evet ya halbuki kemer olmasa ben renk uyumuna bayıldım eda taşpınar da
    http://semforever-semforever.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. bence kurallara uygun giyinmiş. baseni varsa uzun bir bluz giydiğinden resimde belli bile olmuyor. kadın proper giyinmiş. bluz tonlarında bir pantalon ve desene uygun ayakkabı rengi.

    YanıtlaSil
  4. Siren Ertan'ın Hermes ve Chanel'i bence de sıktı yahu.Hiç mi sıkılmaz insan? :)

    YanıtlaSil
  5. Siren Ertan bu kiyafeti aynen ayakkabi ve cantasiyla beraber olmak uzere bu haftaki vogue tr- 'bugun ne giysem' kosesinde giydi.. bende bu elbiseyi baska kimin uzerinde gordum diye hatirlamaya calisiyordum sabahtan beri. ve tabiki asla bir pembe 2.55'i unutmam mumkun degil

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.