HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 



Menekşe Uysal kim bilmem ama zevksiz giyimi sayesinde bu listenin gediklisi olma yolunda epey başarılı. İki kıyafeti de son derece kötü. Hele o 2 beden büyük ceketle pantalon kombinasyonu tam bir olay !

Selin İmer her daim ben seksiyim hepinizi yerim havalarına devam ediyor. Ama keşke seksapeliteyi böylesine avam bir görünüşte değil de asil bir şekilde taşıyabilseydi.

Feryal Gülman'a bu tarz hanım hanımcık dernek teyzeleri stili hiç gitmemiş. Bir de şu Hermes çantaları kullanırken keşke içine birşeyler koyuverseler. Böyle içi boş resmen düdük gibi görünüyor.

Hülya Kalyoncu o çirkinlik ötesi çizmeleriyle büyük bir aşk yaşamalı. Geçen yazdan beri her fırsatta ayağında. Allahın bir kuluda kadıncağıza dürüst davranıp giyme şu felaket ötesi ayakkabıları deseya !

Tuba Ünsal'ın kıyafeti güzel. Ama vücut yapısına hiç gitmemiş. Duruşumudur, doğum sonrası gidemeyen göbeğimidir bilmiyorum ama birşeylerin yanlış olduğu ortada. Ayrıca Tuba Ünsal için doğumdan sonra kilo almış laflarınıda haksız buluyorum. Kadın doğumdan sonra da kadın gibi görülmeli. Ne yani illa bazıları gibi kemik torbası gibi görünmek midir doğrusu ?!!

Yorumlar