Karşınızda Dünyanın En Korkusuz Hamilesi : VICTORIA BECKHAM

 


Cambridge Dükü William ve Düşesi Catherine'in (anam bu ne afilli bir ünvandır !!) düğününde şov dünyasından davetliler de vardı. Ama doğal olarak en merak edileni Victoria Beckham ve yavrus kocası David Beckham idi. Victoria nın ne giyeceğini az buçuk tahmin ediyordum. Zaten bir kaç gün evvelden resmi açıklama yaptılar ve kendi koleksiyonundan bir elbiseyle katılacağı ilan edildi.



Victoria Beckham çok şık ! Koyu lacivert elbisesi bezelye büyüklüğünde ki karnını daha da belirsiz yapmış. Keşke herkes gibi renkli bir seçim yapsaydı diyeceğim ama bu elbiseyle de o kadar güzel görünüyor ki o yüzden demiyorum :) Philip Treacy şapkasına öldüm bittim mahvoldum. Hemen alnının üstüne nasıl tutturulmuş hayret ettim. Makyajı ve saçları dört dörtlük. Kendi koleksiyonundan portföyü çok şık.

Ama en bombası o topuklu ayakkabıları..Şu an yanılmıyorsam 5 ya da 6 aylık hamile olmalı. Belki de daha fazladır emin değilim. Ama hamileyken böylesine yüksek topuk giymek popo ister :) Benim ayaklar 5. aydan itibaren şişmeye başlamıştı. Doğuma kadar spor ayakkabılarla idare ettim. Lohusa döneminde ise ayaklarım 2 numara büyümüştü :) O yüzden kendilerinin insan evladı olmadığını düşünüyorum ve lütfen hamilelere evde bile denemeyin diyorum :)

Yorumlar

  1. Kendisini hiç sevmem (aman o bana bayılıyor zaten) ama cidden bu kıyafetle ve aksesuarlarla on numara olmuş. Davidciğime söyleyecek söz bile bulamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok beğendim, bu tarz salaş elbiseleri çok severim. Koyu renk olmasaymış daha iyiymiş ama bu elbise de en güzel koyu renkte gider. Bu saç ona çok yakışıyor kesinlikle, gittikçe rafine zevkleri olan bir kadın haline dönüyor ve ben de onu sevmeye başlıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. günün en çok konuşulan ikinci çifti oldular bence de :)) süper görünüyorlar! :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bayıldım,David'e laf yok:)Victoria'nın şapkasını çok kıskandım,ama gerçekten olabilecek en uygun görünüm buydu onun için daha iyisi olamazdı.Bir karede birbirlerinin gözünün içine bakıyordular...

    YanıtlaSil
  5. Cenazeye gider gibi giyinmiş eleştirisi yapanlar vardı.Bazıları elbisenin rengini siyah zannetmiş.

    YanıtlaSil
  6. ben"dünyanın en yüksek ve en rahatsız ayakkabılarıyla nasıl yürüdüğü " konusunda VB'den ders almak istiyorum...Bunun için önemli bir bedel ödemeye de hazırım :)

    YanıtlaSil
  7. Kıyafeti ilk bakışta güzel geldi ancak hemen sonrasında rahatsız etti. Bence rahatsız edici ve itici. Şapka ve saç ortamına uygun. Ayakkabı süper..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.