CANNES FİLM FESTİVALİ - amfAR Gala

Cannes sen çok yaşa ! Kral TV Ödülleri 'nin kırolar geçidi sonrası ruhuma nasıl iyi geldi anlatamam. Gözüm gönlüm açıldı resmen. Hele ki dün gece ki deprem sonrası resmen yatıştırıcı oldu bana. (Herkese geçmiş olsun. Allah beterinden korusun !)

amfAR Galası 'nın geleneksel şıklık yarışı yine bozulmadı. Neredeyse herkes pek bir şık, alımlı ve güzel.



Her yer yine beyaz. Beyaz hiç bu kadar gözde olmamıştı. Neredeyse siyahın saltanatını sallayacak derecede gözde.

Irina Shayk 'ı nedense beğenmiyorum. Pozlarında durmadan poposunu göstermesi itici geliyor. Kadında cheap bir hava var. Christiano Ronaldo 'ya gıcık olduğumdanmıdır acaba :) Sanırım kıro bir futbolcuyla ilişki yaşayan da kıro oluyor benim gözümde :)

Brooke Shields kendine yakışan bir Marchesa seçmiş. Kol işçiliği hoşuma gitti. Asil bir havası var.

Georgina Chapman elbette ki bir Marchesa giymiş. Eteğin detayı ve kabarıklığı çok yakışmış. Romantik masalsı bir prenses gibi. Aksesuarlarını siyah seçmesi yakışmış.

Courtney Love 'ı hayatta bir Givenchy ile bağdaştıramıyorum. Zaten düşük memeleriyle dekoltesi felaket görünüyor. Dövmeleri de çk çirkin. Gecenin tek kötü görüneni..

Carine Roitfeld beyaz Givenchy içinde çok şık. Bu sefer saçları da güzel görünüyor. Tüylü ceketi ve siyah aksesuarlarıyla beklenen şıklıkta. Bak sevgili Ece Erken..Beyaz böyle giyilir. Şayet gelin değilsen - ki gelinler bile artık pek rağbet etmiyor, beyaz kıyafetin altına beyaz ayakkabı giyilmez !!

Naomi Campbell 'da şık bir Givenchy giymiş. Ama beyaz Naomi'nin rengi değil. Ne zaman bu rengi giyse beklediğim şıklığı göremiyorum kendisinde.

Karolina Kurkova 'ya Chanel elbisesi çok ama çok yakışmış.



Geceye pudra tonlarında seçimlerde damgasını vurdu.

Ana Beatriz Barros 'un elbisesi çok hoşuma gitti. Koyu makyajı ve gösterişli gerdanlığı ile çok güzel görünüyor.

Charlotte Casiraghi straples Chanel elbisesiyle pek bir güzel. Gençliğine ve duru güzelliğine uygun bir seçim. Ama yine de genel görüntüde birşey yanlış ama ne ? Bana yardımcı olun sevgili dostlarım.

Dasha Zhukova 'nın fırfırlı Givenchy elbisesi sönük geldi gözüme. Daha çarpıcı bir renk seçebilirdi.

Kirsten Dunst, bu sene ki Cannes festivali 'nin en şık ismi. Bu sefer de stiline çok yakışan harika bir Chanel seçmiş. Her kıyafetine de en güzel şekilde makyaj yapıyor..



En güzel ve en şık siyah Gwen Stefani 'ye ait. L.A.M.B marka elbisenin kesimi, kullandığı aksesuarlar, makyajı ve saçlarıyla kesinlikle dört dörtlük bir görüntü. Bence gecenin en şık ismi.

Giovanna Battaglia bir türlü beklentilerimi karşılayamıyor. de Grisogono partisinde giydiği vintage Versace benim zevklerime göre fazla uçuktu. Ama amfAR' da ki vintage Stephan Sprouse marka kıyafetinin yanında epey masum kaldı. Ne diyeceğimi şaşırdım. Fazlasıyla sıradışı. Cut out tarzı bir elbise. Sanki 2 sütyen desteğini memelere yapıştırmış ortasından da eteği tutturmak için ip geçirmiş. I-ıh beğenmedim hiç :( Ama Emilio Pucci ceketine bayıldım.

Clemence Poesy 'nin neden makyaj yapmadığını anladım. Çünkü yakışmıyor. Chanel elbisesi çok hoş ama saçları yapılınca ve makyaj uygulanınca o pek sevdiğim Clemence 'i göremiyorum.

Julia Restoin-Roitfeld siyah bir Pucci ile.



Goldie Hawn bu sefer vücut kusurlarını örterek Roberto Cavalli elbisesiyle zarif bir şıklık yakalamış.

Uma Thurman gri Chanel elbiseyle pek bir güzel ama beklediğim etkiyi yaratmadı.

Charlene Wittstock Armani Privé elbisesiyle gecenin en zarif kadınlarından biri. Çok güzel ve çok şık.



Milla Jovovich çoooook güzel ! Atelier Versace kıyafeti o kadar güzel taşıyor ki. Retro saçları, makyajı ve takılarıyla MUH-TE-ŞEM !

ÜZgünüm sevgili Janet Jackson ! Haider Ackermann 'ı hakkıyla bir tek Tilda Swanton taşıyabilir. O kadar Tilda ki bakınca Janet 'ı bile göremiyorum :)

Ben mavi renkli hiçbir haute couture elbise beğenemiyorum. Bunu da geçenlerde farkettim. Lacivert değil sadece mavi tonlarından bahsediyorum. Tıpkı Alessandra Ambrosio 'nın Roberto Cavalli elbisesinin rengi gibi.

Donatella Versace 'nin uçuk sarı Atelier Versace elbisesi çooook güzel. Bu sefer Donatella 'da fena görünmüyor. Halbuki biraz kilo alsa çok daha güzel görünebilir.

Jane Fonda 'nın önünde saygıyla eğiliyorum. Bu yaşta böylesine şık ve güzel görünmek büyük bir başarı. Roberto Cavalli 'nin elbisesiyle ışıl ışıl.

Son it girl lerden Dree Hemingway sıfır beden memeye giymemesi gereken bir model seçmiş.

Yorumlar

  1. Oncellikle gecmis olsun dunki depremin ardindan Pelincim. Yine harika bir yaz olmus. Benim favorim Ana Beatriz Barros. Bu aralar bu kolyelere hasta oldugumdanmidir nedir, pek bi yakismis guzel olmus. Makyajda ve takida bence kiyafeti tamamliyor, kendiside en guzel ornek. Piril piril bir cilde sahip ten rengide guzel olunca kiyafetini cok guzel tasimis.


    Charlotte'da bence ayakkabilari elbisesinin havasini tam verememis. Cok "average" durmus bana gore.

    Irina Shajk aynen katiliyorum.

    YanıtlaSil
  2. charlotte casiraghi'nin elbisesinin sorunu eteğin şekliyle boyunun uyuşmazlığı, çok arada kalmış. çok güzel biri ama tarzının olmadığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. evet sorun etek boyunda gibi hakkaten. dizleri örten hatta maksi olsaydı çok daha güzel görünürdü. Etek kısa olunca alta giyilen siyah renk ayakkabılarda feci göze batıyor. Mesela Georgina 'nın etek boyu uzun ve siyah ayakkabılar çok şık görünüyor. Evet sorun bulundu teşekkürler size :)

    YanıtlaSil
  4. Charlotte Casiraghi'de genel göruntuyu bozani hemen söyleyeyim. KUPELERI. Genc yasina ragmen fazla spor ve fazla getto.
    Gwen Stefani'yse makyaji, saci ve elbisesiyle resmen nefesimi kesti. Böyle bir kadin olmak istiyorum ben!!
    Sevgiler
    Arzu B.

    YanıtlaSil
  5. sevgili arzu
    ben küpelere dikkat etmemişim bile süpersin :)ve evet çok haklısın. küpeler ne alaka bu elbiseye. tek tek bakıldığında ne kadar çok kusur bulduk değil mi ? demek ki sınıfta kalanlardan biride Charlotte cuğum oluyor :(

    YanıtlaSil
  6. merhaba daha önce feryal gülmanın dolabını görmek istediğini söylemiştin buradan.ben de senin dolabını çok görmek istiyorum izleyicilerini çok mutlu edersin:)evet burdan eylem başlatıyorum pelin bize dolabını göstersin peliiin peliin peliin:)

    YanıtlaSil
  7. :))) çok şekersin. ama ben o işlerde pek iyi değilim. daha doğrusu bir aralar ne aldım diye haber yapayım dedim maillerle çok tepki aldım. ben de yapmıyorum artık. aslında ben eleştirmeyi ve beğenilerimi paylaşmayı seviyorum. çemkirmeyi, cadılığı seviyorum :)işin ben bugün ne giydimiyle çıkmadım bu yola.

    YanıtlaSil
  8. peki ozaman napalım blogun böyle de çok güzel ama ne aldım konulu şeyleri okumayı da çok seviyorum çünkü insana bir fikir veriyor ayrıca neden teki gösterdiler gerçekten merak ettim:)ne kadar ilginçiz...

    YanıtlaSil
  9. gwen'in giydigi L.A.M.B. marka elbisenin gogus kismi da YSL den arak degil mi sizce de? Hakan'a o kadar laf dedik, bu da bana esinlenmenin birkac adim otesinde geldi.
    Charlotte'un etek plileri cok asagidan basliyor, oran sorunu var bence de.

    YanıtlaSil
  10. aman sorma. bir marc jacobs çanta almıştım burda yazdım vay efendim ne görmemişliğim kaldı ne de savurganlığım. epey bir laf dalaşından sonra sıtkım sıyrıldı bu tarz haberleri bile kestim. evet tuhaf bir milletiz ne yazık ki.

    hmmm haklısın yahu :) gerçekten benzerlik var ama tuhaftır haberi yaparken çağrışım bile yapmadı bana. bilinç altınamı ittim nedir :) belki bu couture olduğu için bağdaştıramadım. gerçekten de benzerlik ortada. o zaman gwen de esinlenenlerdenmiş diyelim :))

    YanıtlaSil
  11. yine enfes bir derleme olmuş, modaya da dedikoduya da doydum, ohh ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.