CANNES FİLM FESTİVALİ - Kapanış

Evet en sonunda 10 günlük Cannes maratonu sona erdi. Her haber yapışımda müthiş bir keyif aldım. Haute couture e de gösterişli mücevherlere de güzelliklere de herşeye bir sürelik tıka basa doymuş durumdayım :)

Hele Nuri Bilge Ceylan 'ın Büyük Jüri Ödülü alması en keyif aldığım an oldu. Robert de Niro 'nun ödülü açıkladığı an yemin ederim Survivor Taner usulü bir 'oh yeahh' çektim :) Her ne kadar filmleri benim zevkime hitap etmese de bir Türk ün ödül alması her anlamda son derece gurur verici.

Haftasonundan ve Cannes kapanış töreninden akılda kalıcı kırmızı halı şıklıklarına devam ediyorum.



Gwen Stefani 'nin Armani Privé elbisesini beğenmedim. Bana Özgür Masur 'un fiyonk detaylarını hatırlattı. Ama Armani Bey kusura bakmasın dikimi kötü ve potluk rahatsız edici. Gwen Stefani 'nin uyguladığı son derece koyu makyajdan ise nefret ettim. Felaket görünüyor.

Anja Rubik 'in siyah seksi kıyafeti şahane bir Emilio Pucci. Bu kadar seksi bir kıyafeti nasıl da avam görünmeden taşımış. Tek kelimeyle hayran kaldım. Saçları ve makyajı ama özellikle top modellere has usta pozlarıyla kıyafeti bambaşka boyutlara taşımış.



Karolina Kurkova 'nın en güzel 64. Cannes Film Festivali elbisesi. Roberto Cavalli kyafetin rengi ve pırıltıları son derece klas ve usta işi. Saçları ve makyajı kusursuz.Bayıldım.

Jane Fonda 'nın ten rengi payet elbisesinin güzelliği resimlerden pek belli olmuyor. Ama televizyon ekranında olağanüstü güzellikteydi. Nasıl da zarif ve yaşsız bir güzellik içindeydi anlatamam.

Uma Thurman en göz alıcı rengi kapanış gününe saklamış. Saçları ve makyajı çok yakışmış.



Angela Lindvall 'un siyah elbisesi çok şık. Ve haber ajanslarında ki bilgiye göre sıkı durun...Bu bir Arzu Kaprol tasarımı. Elbisenin straples yaka üstü tül eklentisine bayıldım. Eteğin kesimi etek uçlarında ki tüyler şahane bir uyum içinde. Elbise de birçok farklı kumaş kullanılmış ve harika bir ahenk yakalanmış. Sırt dekoltesi şahane. Böyle bir kıyafeti Angela gibi güzel bir kadının giymesi ise ayrı bir şans. Arzu Kaprol 'a kocaman bir alkış ve tebrik. Müthiş bir iş çıkarmış.



Kirsten Dunst Cannes 'ı ödülle kapatanlardan. En iyi kadın oyuncu ödülünü hakkıyla aldığını düşünüyorum. Melancholia filminin sadece fragmanını bile seyretseniz bu ödülü almalı diye düşünürsünüz. Büyük bir olasılıkla Oscar 'ın da en güçlü adayı olacaktır. Tabi Lars von Trier 'in Hitler gafına kurban gitmezse. Genç bir yaşa sahip olsa da bu sektöre yıllarını vermiş bir isim ve en sonunda hakettiği başarıyı ödüllerle de taçlandırmasına hiç şaşırmıyorum.

Gelelim Chanel elbisesine. Kıyafetin rengi ve üst kesimi bir şahane. Çok yakışmış. Ama etek uçlarını beğenmedim. Etek boyu uzun olsaydı çok daha hoş olurdu. Ve altına siyah ayakkabılar yakışmamış. Kıyafetin romantik havasını mahvetmesi bir yana resmen dikkatide bozuyor. Saçları, takıları ve makyajı her zaman ki gibi kusursuz.

Yorumlar

  1. Arzu Kaprol'un tasarımı muhteşem. Büyük markalardan geri kalır hiçbir yanı yok. Hatta son zamanlarda gördüğüm en zarif siyah gece elbisesi. Gözünden kaçmamış, seni de tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler sevgili ülkü :) ben bilmesem rahatlıkla bir cavalli ya da atelier versace derdim o kadar kırmızı halıya yakışan bir kesim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.