CHANEL Byzantine İSTANBUL Defilesi

Chanel 'in Byzantine defilesi aylar önce Paris 'de gerçekleşti ama Çırağan Oteli 'nde düzenlenen otantik atmosferde bir kere de İstanbul sosyetesi için tekrarlandı. Sosyetemizin neredeyse tüm Chanelseverleri davet edilmiş. Ama asıl süpriz Kirsten Dunst 'ın da davetliler arasında olması. Dunst, İstancool 'un davetlisi olarak bir süredir İstanbul 'da.

Bakalım kimler davetliymiş ve neler giyilmiş..



Hande Acar boya badana makyajı ve assolistvari saçlarıyla her zaman ki rüküşlüğünde.

Revna Demirören sade ve klasik bir seçim yapmış.

Sema Basa ve kızı Saba Güceylioğlu Chanel kıyafetleriyle biz ana kız rüküş olmayı seviyoruz der gibiler.

Tuğçe Kazaz 'a bayıldım. Ortama uygun otantik kıyafetiyle hem sade hem de gözalıcı olmayı başarmış.

Zeynep Yıldırım kim bilmiyorum. Ama üstündeki Erdem elbisesi hemen dikkatimi çekti.

Eda Taşpınar Rodarte 'nin elbisesini başarıyla taşıyor. Orjinal Rodarte mi bilmiyorum ama Yapı Kredi reklamlarından 500 bin dolar aldığı söylenen birinin gidip çakmasını yaptıracağına da inanmak istemiyorum. Eda Taşpınar 'ın 500 bin dolar almasına da kanırarak ağlamak istiyorum !!

Emel Acar 'ın fuşya elbisesi fena durmamış. En azından tarzına giden hoş bir seçim olmuş.

Feryal Gülman 'ın bu davete çağrılmaması imkansız. Aylık cironun yarısını sırtlayacak bir Chanelsever olarak orda bulunmayı en çok hakeden kişi. Ama üstünde ki elbisenin Chanel olmaması şaşırtıcı. (Düzeltme : Elbisesi Chanel imiş :)

Banu Çarmıklı kırmızı elbisesi ile güzel görünüyor ve bana feci şekilde Feryal Gülman 'nın tarzını andırıyor.



Ezgi Kramer 'in YSL elbisesine bayıldım. Herkese yakışmayacak bu model Ezgi Kıramer 'in üstünde şahane görünüyor. Jimmy Choo papişler olabilecek en doğru seçim. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla kusursuz bir bütünlük yakalamış. Bayıldım !

Ece Sükan süper görünüyor. Chanel eteğini çok güzel kombinlemiş. Bağcıklı Alaia'lar yakışmış. Hatırlarsanız bu eteği daha önce Keira Knightley giymişti.

Edvina Özyeğin 'in en sevdiği renk kuşkusuz ki siyah. Yine siyahlar içinde görüyoruz. Deri ceketi ve olağanüstü güzellikte ki eteğiyle yine çok zarif.

Sitare Akdilek 'in Dolce&Gabbana elbisesi fazlasıyla iddialı.

Fatoş Sarıgül en az 40-45 yaşlarında görünüyor. Ağır makyaj yapmayı acilen bırakması gerekiyor.

Ayşe Boyner yine stilinin dışına çıkmamış. Ayakkabılarını kırmızı renkte seçmesi kıyafetini sıradanlıktan kurtarmış.

Begüm Şen'in siyah elbisesi için olumlu ya da olumsuz birşey söylemek zor. Ama makyajı çok koyu ve yakıştırmadım. Kendisini beğenmediğim nadir anlardan birini yaşıyorum.

Didem Antebi siyah straples elbisesini büyük bir zerafetle taşımış. Ama en çok saçının ve makyajının güzelliği dikkatimi çekti.

Siren Ertan Çarmıklı gecenin şıklarından. Versace ayakkabıları çok güzel. Ne giyerse giysin her daim en güzel aksesuarı bebeksi güzelliği.



Ve gelelim gecenin en şıkı Kirsten Dunst 'a ! Cannes Festivali 'nde ki seçimleriyle zaten birçoğumuzun gönlünü fazlasıyla fethetti. Diane Kruger gibi alalade görünseydi çok üzülürdüm. Aksine, beyaz Chanel elbisesi, pırlanta bilekliği, saçı ve makyajıyla bir kez daha dört dörtlük bir şıklık sergilemiş.


Kaynak : HT

Yorumlar

  1. feryal gülmanın elbisesini istanbul chanelde gördüm ben

    YanıtlaSil
  2. ben ne mağazada ne de defilede gördüm. ilk cruise serisi dedim ama onda da bulamadım. teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel yazmissin. Bir tek Tugce Kazaz konusunda katilamiyorum. Uzerindeki kaftani cok sekilsiz buldum ben ve en onemlisi sandaletlerini cok ozensiz buldum.
    Kirsten gercekten cok cok sik olmus!

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler adsız :)
    haklısın sandaletler taşlı olsaydı süper olurdu. ama genel havası bu kızın. fazla ışıltılı giyinmeyi sevmiyor. ben kaftanı gecenin atmosferiyle çok bağdaştırdım ondan beğendim sanırım.

    YanıtlaSil
  5. Emel Acar çok hoş göründü gözüme. Pembe renk hem saçına hemde ten rengine çok yakışmış. Didem Antebi her zaman sade ve zarif. Tarzını çok beğeniyorum.

    Tüm yorumlarınıza katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. Şu Hande Acar'ın bu rüküşlüğü bi de o koca şişirme dudakları beni öldürecek.Bu kadınların bazıları neden böyle parayla kendilerini mahvederler bilmem.
    Emel Acar'ı ben pek bi beğendim. Sonracığıma Siren Ertan'ı çok beğendim.
    Eda'cığım yine tam tarzını yansıtmış.Bana göre oldukça iddialı bu kıyafeti güzel taşımış.

    Diğerlerini yorumlamama bile gerek yok:-)) Tşk.ler Pelincim, yine çatır çatır yakalamışsın hatunları:-))

    YanıtlaSil
  7. evet sevgili shoe devotee gerçekten de eme acar hoş görünüyor. umarım ilk ve son kez şık görüşümüz olmaz :)

    valla akıl sır erdiremiyorum gencecik insanların böylesine kendilerini çirkinleştirmeye çalışmalarını. halbuki eskiden ne kadar da güzel bir hatundu hande acar. frapan giyinmesi kusurlarını daha da öne çıkarıyor ne yazık ki.

    sosyete giyinir salınır bendeniz de çatır çatır yer bitirir :))))

    YanıtlaSil
  8. Çoğunu beğenmedim geri kalanı sıradan buldum. Eda'nın elbisesi harika ama kombinleyişi hoşuma gitmedi kırmızı o elbisede gözümü tırmaladı özellikle ayakkabılar. Bizimkilere istediğin kadar chanel giydir onlar yine taşımayı bilmiyorlar basitleştirmekte üstlerine yok.Kirsten Dunst'a bakıyorum bu kadar sade bir elbiseyi bu kadar şık bir biçimde taşıması diğer söylediklerimi destekliyor resmen

    YanıtlaSil
  9. hahahah sema basa'nın postta etiketi bile yok koptummm:))

    YanıtlaSil
  10. sevgili T.Baysal, Eda T. konusunda çok haklısın. gerçekten de kırmızı renk caaanım Rodarte tasarımı yemiş yutmuş yok etmiş.

    Tuturellacığım inan anneleri bile onlardan daha genç gözüküyordur :) Ece konusunda bende senin gibi düşünüyordum. Ama son zamanlarda beğenir oldum. Daha stabil bir tarzı var artık. Fazla şaşırtmıyor beni. Vogue un tesiri olsa gerek.

    sedacım fazla belli etmeyelim yavaş konuş :))

    YanıtlaSil
  11. :)) btw, ezgi kıramer her zamanki gibi creme de la creme!

    YanıtlaSil
  12. sukan'in bilek bagciklari beni cok rahatsiz etti, kalabalik olmus. ben begenmedim. Bir de siren'in CC kemerini yersiz buldum, bilmem ne dersiniz bu konuda. Chanel defilesine Chanel giydin, tamam ne diye gozumuze sokuyorsun?

    YanıtlaSil
  13. ezgi kiramerin elbisesinin daha detayli resimleri yok mu?? bayildim. paylasirsaniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  14. Ezgi Kramer'in stili dört dörtlük. Hem farklı, hem de zarif. Onun giydiği şeylerin hep kendine has bir karakteri var. Bence türk sosyetesinin en stil sahibi kadını. Aslında boş bir zamanında şöyle retrospektif bir E. Kramer postu yapabilirsin Pelin. Bizim de gözümüz gönlümüz açılır : )

    Değinmeden geçemicem: fotoğraftaki ışıktan mı öyle gözüküyor yoksa gerçekten öyle mi bilemiyorum ama Siren Ertan'ın siyah renk elbise, lacivert ayakkabı ve koyu yeşil çanta kombinasyonu bana kel alaka geldi. Fotoğrafta ayakkabısı lacivert gözüküyor, yanılıyor muyum....
    Eda ise Bodrum'da bir beach party'ye katılacakken yanlışlıkla kendini Chanel defilesinde bulmuş gibi. Elbisesi yakışmış ama ortama uygun değil. Ama kendisinin bunu dert edeceğini zannetmiyorum :) :)

    YanıtlaSil
  15. kesinlikle katılıyorum ülkü. ezgi kıramer ın stilini uzun zamandır inceliyorum. Bir kaç tane hariç her kombinasyonu dört dörtlük ve müthiş klas. nadide parçaları ustaca buluyor ve ustaca eşleştiriyor. hiçbir parçası ben şu markayım diye bağırmıyor. sade, rafine ve zarif. fiziğide uygun olunca gerçektende hayran kalmamak imkansız. bende şu an sosyetenin rahatlıkla en şık ve stil sahibi kadını diyebilirim. haklısın bir çalışma yapmalıyım acilen :)

    YanıtlaSil
  16. ezgi, luxury shoppers adlı oluşum ile bu yeteneğinde daha profesyonel bir adım attı, sadece kombinlemede değil; ne nerde şeklinde özel bir gustosu ve shopping guruluğu var. (arkadaşımın reklamını yapıyormuş gibi olmayayım ama bir bakmalısınız kesinlikle!)

    zaten lisede de böyle şık ve farklı, ama farklıyım diye bağırmayan şeyler giyerdi. hep esmer, hep bakımlı ve hep güzeldi:)

    YanıtlaSil
  17. biliyorum ve çok büyük bir keyifle takip ediyorum bloglarını. seçimlerine hayran kalmamak imkansız. bence rahatlıkla profesyonel styling işine el atmalılar. böyle yeteneklerin harcanmaması gerekiyor. belki atmışlardırda benim haberim yoktur bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  18. evet evet, bu şekilde hizmet de veriyorlar, harikalar yaratıyorlar:))

    YanıtlaSil
  19. seda'nın gönderdiği mesajdan sonra luxury shoppers'a baktım, gerçekten süper kombinasyonları var. Takı ve tulum tasarımlarına da özellikle bayıldım.

    YanıtlaSil
  20. Ece hakkinda yapilan elestirilere anlam veremiyorum durusu,zarafeti ve tarziyla turkiyede ornek alinmasi gereken ve tek duzelikten uzak bir kadin yeni seyleri denemekten cekinmiyor feryal gulman yada begum sen gibi moda olan her seyi adeta milletle yarisircasina hicbir yaraticilik ortaya koymadan giymek midir yani onemli olan

    YanıtlaSil
  21. Sevgili tuturella merak etme gunluk hayatimda ece s. Nin kaslari abuk sabuk vintage gerilimini yakindan takip etmiyorum ona benzemeye calisip ""oxymoron paradoksu" biciminde gezmiyorum ama kendisine ileticem duzeltmeli kendine bir ceki duzen vermeli artik (!) , ornek alin ve ece olun iste boyle cok" stylish " olursunuz da demiyorum sadece guzel zarif giydiklerini yakistiran bir kadin bir seyleri ornek almak, takip etmek, beslenmek ozgunlugunden bir sey kaybettirmez diyerek cevabini en yakin zamanda burda gormek istiyor bir sonraki postunda daha fazla ingilizce terim ve proust'un madeleine cikolatalariyla aklina gelen genclik anilarini tartismak istiyorum seninle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.