HADİSE 'den HANDE YENER 'e ANLAMLI BİR DERS !

 


Sahnelerde öylesine absürt kıyafetler sergileniyor ki resmen içler acısı. O yüzden Ebru Gündeş her daim büyük markaları seçmesiyle ayrı bir yere sahiptir. Roberto Cavalli, Versace ve Marchesa kıyafetlerin en güzelini ve kendisine en yakışanlarını seçerek bu konuda benim gözümde hep farklı bir kulvardadır. Yerli tasarımcılarımızın kırmızı halı çıkartması son 2-3 senedir tavan yapmış durumda. O yüzden arada baba markalar diye tabir ettiklerimizden birini gördüğümde elma şekeri bulmuş çocuk gibi şenleniveriyorum :)

Hande Yener 'in konserinde giydiği bir kıyafet için bu bir Alexander McQueen 'dir sallamasını hatırlarsınız. Özel bir haber yapıp Alexander McQueen dediği kıyafetin bir Holly Fulton olduğunu yazmıştım.

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Oteli 'nde düzenlenen AB Kalite Zirvesi 'nde Hadise bir ödül sahibi oldu. Ödül bir yana ben kendisini, şahane bir Alexander McQueen Jacquard elbise giydiği için tebrik etmek istiyorum. 2010 koleksiyonundan, sahne için seçilebilecek en güzel parçayı bulmuş. Zaten elbise avaz avaz ben bir Alexander McQueen 'im diye bağırıyor. Kıyafetle eşleştirdiği Alexander McQueen kemer ve yine Alexander McQueen kafes bootie ler ile harika bir şıklık içinde. Saçlarının rengi ilk kez kıyafetin rengiyle uyum içinde ve çok hoş görünüyor. Kıyafet yaklaşık 12 bin 500 TL. Ayakkabılar ise 2 bin 200 TL. Ekstralardan ve reklamlardan dünya kadar para kazanan birinin böylesine bir sanat eserine bu kadar para vermesini seyircisine duyduğu saygı olarak niteliyorum.

2009 tarihli Hadise&Balmain haberim sonrası acaba bu da taklitmidir diye düşünmedim değil. Ama bu kendinden desenli ipek kumaşın aynısını bulmanın neredeyse imkansız olduğunu düşünüyorum ve yiğidin hakkını yemiyelim diyorum :)

Yorumlar

  1. yine dört dörtlük bir post:))

    YanıtlaSil
  2. ooohhhşşşş diyerek rahatladım bunu okuyunca:) çok iyi olmuş, pek iyi olmuş, ayrıca da çok yakışmış!

    YanıtlaSil
  3. elbise orjinal olmalı bu elbiseyi yenien yaratmak bu kumaşla yeni bir A.Mq olmak demek zaten=)
    çok hoş duruyor ama keşke şu üst bacaklarına birşeyler yapsa ne bileyim masaj powerplate fln?

    YanıtlaSil
  4. amaa amaa amaa hande de bu yüzden eurovisiona gitmek istemiyor mu?(kaynak:madiclara)
    yoksa hande bilmez mi Alexander McQueen giyinmeyi, yapınmayı:)
    hee ne diye holly fulton kıyafeti için McQueen diye beyanet vermiş orasını bilemem..

    xoxo

    YanıtlaSil
  5. yakışmış mı?pekıya o bacakalar.zayıf kadınlardan hoslanmam ama dolma bacakta sevmem.arkadaslar bacakları felaket otesi gorunuyor.giyinmeyi bilmemek budur.madem bacakların dolma gibi ve canın mcq giymek istiyor uzun bir model tercih et bari birşeye benzesin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.