HAFTANIN RÜKÜŞÜ

 


Ayşe Kucuroğlu'nun köyden indim şehire stilini büyük bir keyifle takip ediyorum. Bilindik isimler o kadar sıkıcı gelmeye başladı ki Ayşe Kucuroğlu hiç şüphesiz tüm açığı kapatacak kadar azimli bir kadın. Hanımefendi sağdan soldan müthiş bir tarzın var diye o kadar pohpohlanmış ki yakında bir stil kitabı çıkaracak kadar kendine güveniyormuş.. Eğlenmek adına güzel bir kaynak olacağına eminim. Mesela ben kendi adıma şimdiden bu kadar çirkin çantaları nasıl bulup da alıyor diye çok merak ediyorum.

Yorumlar

  1. tam evlere şenlik. :) kitap olayı şakadır ya da dalga geçiyordur sanırım

    YanıtlaSil
  2. ya bu Ayşe Kucuroğlu'na trendy ya da stil sahibi,ikon,herneyse bu yakıştırmaları kim neden yapıyor ben de çok merak ediyorum,gözümüz görmese inandıracaklar yani,öyle olmaya çalışıyor evet ama ne yazık ki denemekten öteye gidemiyor,bknz:Zeynep Atınç'ın kırmızı ayakkabılarını ne hale getirmiş.:)

    YanıtlaSil
  3. bide bu kadın zırt pırt doğurdum doğuracam iste doğdu bak gibilerinden röp vermesi rahastsız edici. hep aynı sorular ve aynı cevaplar. ingilizlerin katie price ı gibi resmen. o da çok kullanır çocuklarını. ayrıca çocuk odaklı sosyetikler hakkında bir haber yaparsan çok iyi olur pelin. blogunun takipçisi çok ve eminim birilerinin kulağına küpe olur. arzu

    YanıtlaSil
  4. gerçektende çok kötü giyinir. ne zman kafesine gitsem AK nuda görürüm. hep rüküştür ve dediğin gibi köylü gibi giyinir. yada kıro desem daha doğru olur :) ama ablamla tanışıklığı vardır ve o da beğenmez hiç giyimini kuşamını.

    YanıtlaSil
  5. ben açıkçası çocuk konulu röpörtajlarını normal karşılıyorum. dergide çıkmak istiyor dergilerde de konu sıkıntısı var bir şekilde birbirlerini besliyorlar.

    YanıtlaSil
  6. çocuklar da tatlı ama hee

    YanıtlaSil
  7. Evet hepsi birbirinden seker. Bütün cocuklar güzeldir zaten :)

    YanıtlaSil
  8. public ı devrettiğinde aldığı paradan beş kuruşu bile çalışanlara vermeyen bir kadın bu. kaç kişi çalıştığının karşılığını alamadı sonra da her yere çıkar işkadınlığı havası atar. hadi ordan !!!!

    YanıtlaSil
  9. tuturella ne diyim ben sana. sarı diş olayında kopuverdim :))

    YanıtlaSil
  10. Oh be iyi ki bu blogu gördüm. Böyle düşünen ve uyuz olan tek ben miyim diyordum. AK felaket ötesi. Bence içinde hep meşhur olmak varmış, bunu da şansına Bebek'te oturan zenginvari kocasını tavlayıp zırt pırt doğurarak becerdiğini sanıyor ama ne kadar itici ve zorlama olduğunu anlamak istememesi zekasını gösteriyor. Bebek'te oturduğum için her daim görüyorum kendisini ve Allah aşkına bu kadın mı 4 çocuk doğurmuş da annelik yapıyor. Atmış çocukları anneanne dadı teyzenin başına kendi dolanıp röportaj veriyor. Pes be utan anneyim çocuklarıma şöyle bakıyorum kocama böyle aşığım diye sallarken. Yemiyoruz haberin olsun.

    YanıtlaSil
  11. yukardaki arkadaşın dediklerine katılmamak imkansız. hanımefendi sanki bir bankanın ceo su ya da atomu parçalamış gibi her dergide her programda. yok şöyleyim yok böyleyim gına geldi suratını her yerde görmekten. ne yaparsa yapsın üstünde bir köylü havası var. atamıyor onu bir türlü. ve tam bir şöhret hastası. alt tarafı bir cafesi var nedir bu ilgi şaşırıyorum. benimde 5 çocuğum var. ee nolmuş yani !!
    meyra

    YanıtlaSil
  12. off be birtek benmi bu kadının şöhret budalalığından sıkıldım acaba diye merak ediyordum.çok şükür yalnız değilmişim.
    biz ne kadar kötü giyindiğini söyliyeduralım kendisi ALL dergisinin bu ayki stil jürisindeymiş. Bu kadar rüküş olupda bu kadar ilgi görmesini sadece ve sadece iyi basın ilişkilerine yoruyorum. sanırım tüm medyayı cafesinde bedava ağırlıyor. yani bunun başka ne açıklaması olabilirki. Ivana Sert i anlamıyordum bu rüküşlükle nasıl ikoncan oldu diye. ama o en azından seksi ve güzel bir kadın. AK güzelde değil fazla erkeksi ve itici bir tip. ohhh be rahatladım valla içimi dökerek :))))))))))))

    bu arada burayı yeni keşfettim ellerine sağlık. bu tarz özgün bir blog başka yok. sivri dilinin ve tarzının hastasıyım. harikasın pelin tüm haberlerinin hastasıyım hatta hastasuyız ( koç üniversitesinden kocaman sevgi dolu öpücükler sana :))))

    YanıtlaSil
  13. Ayşe Kucuroğlu olsa olsa taşıyıcı anne olur zira kendisini 8 senedir (100 metre arayla oturuyoruz)devamlı o çirkin ötesi kıyafetleriyle görmekteyim ama bir gün bile çocuklarıyla görmedim. Pardon düzeltiyorum iki kere gördüm ikisinde de çocuklar bir dergi çekimine aksesuar olmuşlardı. Bir de her yerde bilerek isteyerek Çince okudum falan havalarında, kalımıbı basarım puanı anca o bölüme yetmiştir. Bu hayatta becerdiği tek şey zengin kocasını tavlamaktır. Ona olan aşkımdan doğuruyorum pozlarını kim yiyor acaba çok merak ediyorum.orda burda haber olmaya bayıldığı için doğurup duruyor. Son olarak kulaklarıma inanamadım , geçen gün Makro'da bebelerinden birini arabaya atmış onunla ingilizce konuşuyordu. İnanamadım özentiliğin bu kadarı. Sen Türk cocuk Türk ne alaka ingilizce. Zaten gidip geliyorsunuz Amerika'ya öğreniyorlar kapıyorlar hemen. Her yerde bir fark edilme havası. Uc beş salak kendini bilmez seni pohpohluyor diye dünya senin mi sanıyorsun? O 3-5 kendini bilmez seni pohpohlarken bizim gibi aklı başındakiler yemiyor haberin olsun.

    YanıtlaSil
  14. ak faciası.. mutlu aile tablsuu:)) sadece gülünecek durum onun beş çcuk yapmasının bile ona büyük getirisi var.. versace elbiselr giyene kadar ona tavsiyem personel paralarını versin ve kimsenin hakkını yemesin.. yazık sonra personele borçllular diye adları çıkmasın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.