KRAL TV Ödülleri'nin Önlenemez RÜKÜŞLÜĞÜ !

Ne yazık ki artık Kral TV Ödülleri dendiğinde aklıma ilk gelen rüküşler resmi geçidi oluyor. Bu konuda hiçbir kırmızı halımız Kral TV Ödülleri'nin eline su dökemez. Sanki aralarında bir anlaşma yapıyorlar. Sanki davetiyenin altında özellikle bulabileceğiniz en kötü kıyafeti, görünebileceğiniz en felaket makyajı yapın öyle gelin diye bir dipnot var.



Herkes de bir Lady Gaga özentiliği, et gösterme telaşı ve Laleli zevki. Bir de tam Cannes Film Festivali zamanında düzenlenmesi insana şaka mı bu dedirtiyor. Yemin ederim, şayet ben isim yapmış bir modacı olayım Kral TV Ödülleri'ne katılan hiçbir ünlüye elbise vermem.

Herkesi tek tek konu etmeye gerek yok. Resimde ki tablo ortada ! İçler acısı bir zevksizler topluluğu !



Gecenin orta karar olanları da yok değil. Mesela Tuğba Özay'ın pembe minisini beğendim. Ama tabi ayakkabılarını göremedim. Gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Fatoş Kabasakal fena değil. Ama büst ve kalça orantısızlığını ortaya çıkaran bir kesim olmuş. Ya da resimde öyle çıkmış.

Ece Erken'in beyaz kıyafeti güzel. Saç ve makyaj yerinde. Ama zaten bembeyaz olan elbiseye ne akla hizmet beyaz renkli ayakkabı seçer ki ?!

Gecenin en şık 3 ünlüsü var. Belki daha vardır ama fotoğraf bulmak nedense çok zor. Bunlardan biri Atiye. Tarzına çok uygun bir elbise seçmiş. Saçları ve makyajı yerinde. Modacısı kimse işini bilen biri.

Bir diğeri ise Tarkan. Sahne kıyafeti ile her zaman en doğru seçimleri yaparak farklılığını ortaya koyuyor.

Gecenin en sosyetik ve en şık ismi Diana Şahenk. Her daim güzel ve şık olmasını bilen biri. Gucci kıyafetiyle geceye bir gıdım bile olsa şıklık katmış.

Yorumlar

  1. ben sadece tulin sahini begendim...dumduz bir elbise giymis. cok ucuz ve basit goruntuler gercekten. egitim sart diyorum baska birsey diyemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. nacizhane bir fikir:
    resimleri biraz daha büyük boyutlarda kolajlasan, çok resim bir arada kolajlanınca pek net gözükmüyor;)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık,bu görüntü kirliliğine diyecek bişey yok tabii,hele o prezervatif elbiseden o kadar midem bulandı ki.....

    YanıtlaSil
  4. tülin şahin in kıyafetini görmedim bile. niye bu kadar zor ki bu gecein resimlerini bulmak anlamadım gitti :(

    sevgili cerryy resmin üstünü tıklıyorsun dimi ? ne yazık ki kullandığım programda en fazla bu kadar yapabiliyorum.

    aynen benimde mide kalktı resmen..iyyy !!

    YanıtlaSil
  5. ben melis alphan'dan gordum...

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=46724&rid=2368

    ama olurda bu fotograflara bakip kalp krizi gecirirsen sorumluluk kabul etmiyorum :)) cidden yukaridaki fotolardan daha igrencleri var cunku :((((

    YanıtlaSil
  6. pardon bir oncekinde yanlis link gondermisim.

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=47135&rid=2368&hid=17818725

    YanıtlaSil
  7. Ece Gürsel de aynı anda heryerini açmaya çok meraklı,hep böyle elbiseler giyiyo, aslında yakından cildi, yüzü çok güzel,niye bu kadar avam görünmeye çalışıyosa...

    YanıtlaSil
  8. lady gaga özentiği konusuna katılmamak elde değil.. Ece Erken'i şık buldum :)

    YanıtlaSil
  9. evet şimdi gördüm tülin şahin gerçekten şık ama küpeler fazlamı büyük ne :)

    sevgili kızkızatoplandık link için saol. offf offf bunlar ne yaaaa :)

    YanıtlaSil
  10. Meltem Cumbul kötüsün yani kıyafetin, (bu fotodakiden bahsediyorum zaten programı o gece şöyle bir izledim.

    Sonracığıma Ece Gürsel madem önünde bir dekolte var, bacakta da mı dekolte olmalı yani.Bir de bunlar manken yanş.Demek manken olmak giyimden, kuşamdan anlamak anlamına gelmiyor.<Ne manken olmayıp da sadece ev hanımı olan (!) insnalar var ama sizleri ona katlarlar yani:-)) Bu Ece Gürsel'i oldum olasım sevmedim gitti.İlla etini gösterecek demek ancak öyle prim yapıyor.

    Ece Erken'e gelince sana sonsuz katılıyorum Pelincim.İnsanlar artık gelinliklerinin altına bile renkli pabuçlar giymeye başladı neden beyaz be güzelim.

    Hale Caneroğlu desen bana göre yine berbat.Neyse demek ki çok para olunca da saçmalanıyor görüyoruz ahanda bu artizlerden:-))

    YanıtlaSil
  11. Kız Kıza toplandık link verince bakmak istedim ve buraya yazmazsam çatlarım gerçekten.Allahım yaaa Tuğba Ekinci'nin durumu nedir öyle rezalet, Ziynet Sali desen bir mesaj mı vermeye çalışmış o kıyafetle?
    Dianan Şahenk'i ben de beğendim Gucci kıyafetlerle hoş olmuş.

    Demet Kutluay hanımefendimiz de(!) yine klasiklikten ölecek.Marka takılıyor ama bu kadın evlenince bir hanımefendi pozlarında yaa nasıl da geçmişlerini sadece kendileri unutuveriyor pehhhhhh diyorum:-)

    Nilay Dorsa manken olabilirsin ama o kıyafetle berbatsın, seçim kötü:-((

    Petek Dinçözünde fiziğine her zaman bayılıyorum elbisenin rengi çok güzel ama bacak açık olmasaydı daha hoş olurdu bana göre, zaten üst kısmın açık be güzelim!

    Atiye'nin elbisesini ne gördüm ben yaaa-YSL miydi acaba? Gördüğümde de beğenmiştim hatta bu elbisenin eteği de vardı.
    Ve artık son yazıyorum yoksa baygınlık geçiricem ben de siz de.Ece Filiz denen hatun ban agöre o elindeki magazin çanta o kıyafete hiç ama hiç olmamış be gardaş.... Ayy yoruldum vallaa:-))

    YanıtlaSil
  12. papis valla söyle söyle bitmez ki bu felaketler serisi :) yahu bunlar hiç gazete dergi bakınmazlarmı. ya da ne bileyim bir surf yapmazlarmı şöhretler nasıl giyiniyor diye. nasıl birşey bu ya !! :)

    YanıtlaSil
  13. 90 lardaki ucuz stilistlik okullarının yeni mezunlarının sacma sapan defıleleri olurdu onları anımsattı:)

    YanıtlaSil
  14. ay cok guldum bu kiyafetlere bunlarin hepsi neden kendini lady gaga zannetmis. hayal gorme ve sizofreni ciddi boyutlarda hepsinde

    YanıtlaSil
  15. Neden bu kadar özenti bir Millet olmak zorundayız anlayamıyorum. Çoğu davetli tepeden tırnağa rüküş. Hatta bazıları için yorum yapmaya bile değmez. Dikkat çekmeye ve medya dili tabiriyle, reklam yapmaya calışdıkları o kadar açık ki.

    YanıtlaSil
  16. hele o ilk resim yok mu o ilk resim. ne o öyle yaa... bi insan gibi giyinen yok, resmen bokunu çıkartmışlar yani...açık giyinerek çok tarz olacaklarını zannediyolar ama zavallı olmaktan başka bişi olamıyoolar ....

    YanıtlaSil
  17. Saka gibiler yaa

    YanıtlaSil
  18. Bu arada gecede, Nez ve Sevdakarababa insanlarinin arkalarina oturanlarin vay haline.. ne bicim sacti onlar yaa?!! kim nasil ne icin yapar nasil bir zevkin urunu..
    ben ferit sahenk'in yerinde olsam sirf bu kiyafetler yuzunden aratik bu organizasyonun yapilmasina son verirdim. adamin karizmasini da yerle bir ediyorlar.

    YanıtlaSil
  19. ziynet sali ne öyle yahu :/:/ kıyafet balosuna gelmiş sanki

    YanıtlaSil
  20. bence en vahimi yeliz yesilmen.ben kral tv nin yerinde olsam davet etmezdim

    YanıtlaSil
  21. bence en vakimi yeliz yesilmen.gormeniz lazim.pazarda bile satmiyolardir artik oyle igrenc bi kiyafeti.kral tv nin yerinde olsa bazi tipleri cagirmazdim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.