OLIVIA PALERMO ile Pişti Oldum :)

 



Olivia Palermo ile ilk piştimi yaşamıyorum. Ama zamanlama olarak bu kadar enteresan piştiyi ilk kez yaşıyorum.

Dün haftalardır gitmeyi planladığım ZARA çıkartmamı en nihayetinde gerçekleştirdim. Pardesü, 3 bluz ve maksi bir etekle turumu tamamlıyordum ki son anda aklıma üst raflara bakmak geldi :) Bir de ne göreyim. Şahane bir güzellik bana göz kırpıyor. Hayatımın ilk ZARA çantasına böylelikle kavuşmuş oldum. Gönül isterdi ki aynı modelin bej ve kırmızı renkli olanınıda alayım ama hakkımı daha başka ciciler için kullanmak istiyorum. Ama aklım kırmızıda kalmadı değil.

Alışveriş dönüşü Olivia Palermo'nun yeni resimlerine heyecanla bakarken bir de ne göreyim. Benim biraz evvel aldığım ZARA çantam !!

Bülent Cankurt tarzıyla çok havalı bir pişti değil mi ! Hihihihi :)))

Yorumlar

  1. aaahhh bide kombinlerini görsek :)))
    mervee

    YanıtlaSil
  2. inşallah ilerde birgün :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmiş, güle güle kullan. Ben nedense çanta konusunda çok takıntılıyım, her çantayı alamıyorum, ille pahalı olması gerekmiyor ama iyi bir tasarımcı elinden çıkmasına dikkat ediyorum. Başka çantalarım da olmasına rağmen LV Neverfull ve Marc Jacobs Stam Bag den vazgeçemiyorum, hele çocuklu bir kadın için Neverfull çok ideal. Yine de bu çantanın rengine ve büyüklüğüne bayıldım, kimbilir belki ben de alırım:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş, güle güle kullanın. Hangi Zara'dan aldığınız öğrenebilir miyim? Ben Bağdat Caddesi'nde oturuyorum ve eminim nadide zevkli bir kaç hanımefendi benden hızlı davranmış olabilir.. :)
    Sevgiler,
    Aybi*

    YanıtlaSil
  5. sevgili adsız bense çanta konusunda hastalıklı sınıfına giriyorum. :) çanta ve ayakkabı da her zaman marka ve kalite ararım. bu 2 parçaya harcadığım paraya hiçbir zaman acımam. kıyafetimde giderim yeri geldiğinde pazardan alırım ama ayakkabı ve çantada asla ! bu zara çanta da ilk büyük marka olmayan çantam benim. ama çok beğendim. her daim mini laptopum yanımda olduğundan, dergi gazete gibi şeyler çok rahatlıkla sığıyor ve görünümü gerçekten çok hoş. şiddetle tavsiye ederim.

    sevgili aybi ben suadiye zara dan aldım. valla sanırım son tabayı ben aldım. ama bej ve kırmızısı vardı hala. hemen koş kap. :)

    YanıtlaSil
  6. Modavesosyetem yakışır sana, her türlü her marka yakışır. çantanı valla Zara mara demesen ben marka bişey sandım.Heleki Olivia'da takmış ya kesin marka sandım:-)) Ama çok şık ve havalı duruyor gerçekten de güle güle kullan.
    http://papis-style.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. ay teşekkür ederim sevgili papis style :)

    YanıtlaSil
  8. harika bence pelin!
    çanta cidden tasarımcı elinden çıkma gibi, hatta zara klasikleşmiş bi şekilde hani fast fashion yapıyor ya, bu hangi tasarımcının ürününün muadili bilemedim. ama bayıldım, full kalite! güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  9. canım sedacım çok teşekkür ederim. ben de senin gibi hangi markanın çakması diye düşündüm düşündüm sonra koyverdim :)

    YanıtlaSil
  10. salvatore amcanın tarzına benzettim; ay ben de aynısından alıcam ve ikinizle pişti olucam:) haber vereyimm!

    YanıtlaSil
  11. oh çok mutlu olurum :) ama bu postumdan sonra nerden aldın diye tam 22 mail aldım ona göre. elini çabuk tut :)

    YanıtlaSil
  12. Fiyatini biliyorsaniz acaba soyler misiniz

    YanıtlaSil
  13. 214 dü yanılmıyorsam.

    YanıtlaSil
  14. Adsız merhaba,
    Ben de Pelinden yani bu posttan görüp çok beğenince hemen Zara'nın sf.dan incelemeye almıştım. Detaylar burda var:-))219,95-TL

    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/tr/en/zara-S2011/61145/196027/PLAITED%2BSHOPPER

    YanıtlaSil
  15. düzeltme için teşekkürler sevgili papis :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.