Sosyetemiz RENGARENK !!

Sevgili sosyetemin siyah sevdasından vazgeçmesi için neon renklerin moda olması gerekiyormuş demek ki. Baksanıza..Herkes pek bir renkli. Pembeler, yeşiller, maviler, sarılar ne kadar da güzel görünüyor.



Aylin Tahincioğlu 'na yeşil tonlarında ki Lanvin ve Oscar de la Renta yetmemiş bir de kobalt mavisi Pucci elbise seçmiş. Emel Ayaydın 'ın pembe Machka elbisesi çok hoş. Ece Sükan her zaman ki kendine has yorumuyla göze çarpıyor. Ayşe Kucuroğlu yine nine tarzı kıyafetleriyle. Halbuki genç ve güzel bir kadın. Daha dinamik seçimlerle çok daha hoş görünebilir. Yine de kullandığı renkler çok hoşuma gitti. Siren Ertan zaten hep renkli giyinmeyi sever ve çok da güzel yakıştırır. Mesela siyah Louis Vuitton elbisesinin üstüne giydiği yeşil hırkası bir yana yeşilin üstüne sarı renkte bir Chanel kullanmasına bayıldım. Çok yakışmış. Nurgül Yeşilçay kanarya sarısı renkli elbisesiyle ne kadar da güzel görünüyor. Feryal Gülman sız bir liste olamaz ki. Şeker pembesi Valentino elbisesi ve turuncu kombinasyonuyla çok hoş görünüyor. Turuncu Christian Loboutin Altadama'lar harika bir seçim olmuş. Eda Taşpınar da Siren Ertan gibi renkleri korkusuzca ve en güzel şekilde kullanmayı bilen isimlerden. Kıyafetinin kesimi yoruma açık ama rengi çok yakışmış. Hele altına giydiği Christian Louboutin Daffodil 'ler yemede yanında yat.

Yok beni hala bu rek cümbüşü kesmedi :) Daha çok renk daha eğlenceli seçimler görmek istiyorum.

Yorumlar

  1. benm favorim nurgül y.
    o kadar güzel ki, saçlarımı bi ton koyuya boyatıp lens alma isteğim zirvede. bi de o renk kumaş bulup hemen bi elbise diktim miii:)
    yok yok onun kadar güzel asla olamam :)

    YanıtlaSil
  2. evet nurgül 'e renk harika gitmiş bayıldım bende :) bence denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  3. Nurgül Yeşilçay çok güzel görünüyor. Nasıl desem, ayrı bir havası var sanki. En yalın halinden en donanımlı haline kadar her zaman güzel, her zaman hoş.

    YanıtlaSil
  4. Nurgül Yeşilçay bu fotoğrafta herşeyden öte çok genç ve canlı görünmüyor mu? Kilo vermek çok güzel bir sonuç yaratmış. Dizisinin fragmanlarına rastlıyorum bazen, orda böyle genç görünmemişti gözüme. Genel olarak kendisinin ne oyunculuğunu, ne tarzını, ne de fiziğini beğenirim, ama bu sefer hedefi 12'den vurmuş, aferin ona :)

    Evren

    YanıtlaSil
  5. Şu Ayşe Kucuroğlu Happily Ever After mıdır nedir oranın sahibesi değil mi:-)) Gerçekten bu kadın niye bu kadar yaşlı gibi seçimler yapar, gençken şıkırdamak varken bu yaşta bu seçimler beni şaşırtıyor.Bu nasıl bir tarz bilmiyorum ya da ben anlamıyorum.Benim Feryal Gülman hep beğendiğim bir kadındır.Tarzını yaşına uygun doğru tercihlerle yapmasını çok seviyorum.Ama ben Eda'cıyım.Aslında giydiği elbise iddialı şöyle ki herkes bir başkası giyse bu kadar güzel taşıyamaz.Fiziğinin avantajını iyi kullananlrdan Edacım.

    Ece Sükan'ın tarzını sevmiyorum.İlla bi yerlerini açmak isteyenlerden biri işte.Mankensin ama bana göre her zaman herşey iyi durmuyor işte:-))

    YanıtlaSil
  6. Siren Ertan'ın yeşil elbisesi de çok güzelmiş. Ama Nurgün Yeşilçay asıl bomba olmuş. Çoğu zaman rüküş olsa da bu sefer tam tersi capcanlı ve çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  7. evet papiş cafe sahibi son sosyetiklerden. artık sosyete olmak için tutan bir cafe sahibi olmak yeterli :)
    eda malum ikoncanlar arasında en güzel giyineni. bazen feci saçmalıyor çakma kıyafetlerine kendi tasarımım diyor ama giydiğininde hakkını veriyor doğrusu. şahsen yeni programlarını dört gözle bekliyorum.

    YanıtlaSil
  8. En yakın zamanda nurgül yeşilçayın modelini internetten indirim sarı kumaşımı alıp terzinin yolunu tutucam galiba ayrıca feryal hanımın valentinosuylada aşk yaşıyorum

    YanıtlaSil
  9. Gözde E.D.24 Mayıs, 2011

    "Sosyete olmak için Cafe sahibi olmak yeterli" demişsiniz, acaba O sosyeteden ya da sosyetik olma çabasında mıdır 4 çocukla merak ediyorum doğrusu. Bana işinde gücünde, güler yüzlü, samimi biri gibi geliyor, arada cafesine gidiyorum ve beni hiç tanımamasına rağmen gözgöze geldiğimiz iki seferde de evinde misafiriymişim gibi davrandı, gayet severim kendisini bu yüzden! Pek sosyetik burnu havalı tiplerdenmiş gibi durmuyor.
    Ayrıca bence kendine has bir tarzı var ve giydiği herşeyin havasını tarzını yansıtıyor...
    Avukatlık ettim biraz galiba :))

    YanıtlaSil
  10. ama ben genel anlamda konuştum sevgili gözde. sosyetik olmak için günümüzde cafe sahibi olmak, bar açmak, değişik sıradışı giyinmek ya da birinin sevgilisi olmak yeterli. eski sosyeteyle yeninin farkını dile getirmek istedim. ayrıca niye avukatlık edesin ki etsen de canın sağolsun. herkesin stil zevki farklı sonuçta. düşünceelrini paylaştığın için teşekkürler :) benim de sağdan soldan duyduğuma göre gayet güleryüzlüymüş misafirine. ne güzel herkes öyle olmalı zaten. bana gtmek daha nasip olmadı nedense. eski kafalıyım ben. bebeğe gidersem hala adresim lucca. kolay kolay vazgeçemiyorum alışkanlıklarımdan :)

    YanıtlaSil
  11. Nurgül Yeşilçay'ın rüküşlüğünü senin blogda eleştirdik, eleştirdik ve eleştirdik. En sonunda düzgün bir kıyafetle çıktı karşımıza. Umarım devamı gelir. İsteyince oluyomuş demekki.

    YanıtlaSil
  12. di mi ? :) kulaklarını çınlatacak kadar hem de :) demek ki doğru renk ve kesimle şık ve güzel olmak hiç de zor değilmiş :)

    YanıtlaSil
  13. Su Ece Sukan'in antipatikligi oldugu surece ne giyse nafile bence ama kendisini TR nin moda ikonu saniyor ....Bence ne yapsa nafile ustunde igreti duruyor...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.